andjelijaa
Elita
- Poruka
- 15.383
nastavi da mislis,bices srecniji.Degustatori koji imaju ukus za tvoje usne:
Pogledajte prilog 1643150
Istina, pitam se šta je u glavi žene koja radi takve stvari
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nastavi da mislis,bices srecniji.Degustatori koji imaju ukus za tvoje usne:
pozdravi gaEno mi ga komšija pandur
Uvek veseo inače
jel preko Stojka?pozdravi ga
Ne mogu, dosta mi je radioaktivnog materijala za danas.nastavi da mislis,bices srecniji.
onda mi ne dosadjuj!Ne mogu, dosta mi je radioaktivnog materijala za danas.
podrazumeva sejel preko Stojka?
Nema to veze sa cijenom. Ja sam imao problema sa LG veš mašinom.Beko je bila stara i radila 8 godina
A ova nova je vidi sliku radila tačno 14 dana
I onda se čudimo odakle ovoliko smeca
Treba zabraniti pravljenje jeftinih aparata
ona koja je imala pažljivog tatu bira takve momkeIstina, pitam se šta je u glavi žene koja radi takve stvari
Ovo sam tačno 5x radila da bi došla do istogPrtisini tipku start i drži je pritisnutu dok se tako ne ugasi. Onda ponovo upali, trebalo bi da onda radi kako treba.
prica o mojim usnama stojkoona koja je imala pažljivog tatu bira takve momke
a ona koja imala pajsera što samo javio firmi da mu se rodilo žensko bez čašćavanja e one traže tako te fijuke
Stavi me na ignore. Učinićeš uslugu i sebi, a bogami i meni.onda mi ne dosadjuj!
ti meni ne smetas.Stavi me na ignore. Učinićeš uslugu i sebi, a bogami i meni.
Joj potresli smo se sto nema ko da nam pije krvzene se pale na sposobne muskarce,pod tim podrazumevam i ovakve stvari![]()
mmmmprica o mojim usnama stojko
A jesi isključila utičnicu skroz na par minuta, mislim, ne vjerujem da niste provjerili dovod vode..Ovo sam tačno 5x radila da bi došla do istog
zasto? tema je manje vise uopstena..Ostavite 2,5 komentara sve ostalo je spam
Dobro narezak, preterujes...pusti devojku i ja nekad preteram ali se nadam da mi ne uzima za zlo.Degustatori koji imaju ukus za tvoje usne:
Rečeno ti je šta je problem.Ovo sam tačno 5x radila da bi došla do istog
Odgovor joj je jasno dat da nema dovoda vode.zasto? tema je manje vise uopstena..
najveci broj bi pozvao majstora,dakle odgovor bi bio da se forumasi ne razumeju u elektricne aparate
uostalom!Odgovor joj je jasno dat da nema dovoda vode.
Brisu kao spam a sve je spam i da ne razumemo se rekoh na pocetku sto nas ne cini losijim jebacimazasto? tema je manje vise uopstena..
najveci broj bi pozvao majstora,dakle odgovor bi bio da se forumasi ne razumeju u elektricne aparate
pa ko je rekao da vas ciniBrisu kao spam a sve je spam i da ne razumemo se rekoh na pocetku sto nas ne cini losijim jebacima