Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 6.060
evo još malo materijala:
![]()
Da se na vreme reagovalo, do prećenje ne bi ni došlo.
Vidovitost loša, nikakva.

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo još malo materijala:
![]()
pa eto nije ličnoDa se na vreme reagovalo, do prećenje ne bi ni došlo.
Vidovitost loša, nikakva.![]()
Ma jako je jednostavno. Mislim, krstin sistem za sprečavanje kreiranja klon naloga je truba.Pokreni temu na tu temu, imam osećaj da bi nam moglo biti korisno.![]()
To je smišljeno da zaštiti nesmetani rad botovaMa jako je jednostavno. Mislim, krstin sistem za sprečavanje kreiranja klon naloga je truba.
Ma jako je jednostavno. Mislim, krstin sistem za sprečavanje kreiranja klon naloga je truba.
I tamaruAko odkatančiš ludog nastu i poljo privrednik, vidovit si. U suprotnom, nisi.![]()
,
I tamaru, metalostrugara Anastasa
![]()
Naivni naš ŽileA meni mrsko da se igram s ti vipienovi i ostali torovi, de mi zgovnaj par naloga dimam za nedaj administratore.
Vidljivost slaba, kao kod mene jutrosDa se na vreme reagovalo, do prećenje s ubivanje ne bi ni došlo.
Vidovitost loša, nikakva.![]()
Ma kakav vpn. Upališ mobilni net, a ne kućni WiFi, odeš u Firefox na mob, možeš mu počistiti istoriju(cookies obavezno) mada mislim da nije neophodno, kreiraš novi Google account i sa njim se registrujes na Krsti. Više ne znam ni sam koliko imam naloga na Krsti.A meni mrsko da se igram s ti vipienovi i ostali torovi, de mi zgovnaj par naloga dimam za nedaj administratore.
Nekakvu naglu produhovljenost primećujem kod tebe i pesnički narativpa eto nije lično
lično bi bilo kad bih napisao: deka seljak uhvati se za šljivu a pogled mu se gubi u daljinu![]()
Vidljivost slaba, kao kod mene jutros
Ali živ čovek uči, jel tako Žile![]()
FalaMa kakav vpn. Upališ mobilni net, a ne kućni WiFi, odeš u Firefox na mob, možeš mu počistiti istoriju(cookies obavezno) mada mislim da nije neophodno, kreiraš novi Google account i sa njim se registrujes na Krsti. Više ne znam ni sam koliko imam naloga na Krsti.Dovoljno da podjebavam ćacad i ćaci modove na Politici.
Kako si samo tako vidovitaOnaj tab može samo da sedne i da plače.
![]()
ne bih sad da ja budem tu neka drukara ali očigledno je da korisnik naziva @tab503 nesposobnim mlakonjom neznalicom šarlatanom puvalom u prazno, običnom beskorisnom masom, pozerom i šta još sve ne.. vidite i sami šta piše..Kako si samo tako vidovitaOnaj tab može samo da sedne i da plače.
![]()
Nisam vidovita, već bila celog jutra u magli![]()
Šetamo kroz grad nijemi ja i tiMagla svuda, magla oko naaaaaaas
![]()
aj ne kmeči, meni su obrisali do sada brat bratu dve Biblije ako ne i više a tebi brišu glupostiNormalno da plače grad, šta drugo da radi kad me eno opet brišu... bandoooooooooo![]()
Ja mislim da si ti užasno autističan čovekKad znam ko ce biti banovan?![]()
ko ce ga znati.Ja mislim da si ti užasno autističan čovek
aj ne kmeči, meni su obrisali do sada brat bratu dve Biblije ako ne i više a tebi brišu gluposti
maločas... ja dao narodu 9 parova da uzme pare a oni brisali... jedan par prošao, sad da vidimo uskoro ostalih osam
prošao i drugi par, mlitave celu utakmicu da bi na kraju davali golove jedan za drugim tj GG je ostvaren