Ja se proglasavam SOTONOM, odnosno djavolom!!! Posao ce da mi cveta!!! Svi cete da patite!!!
HA HA HA...

HA HA HA...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Den gde zivis u NY? Da i tebe nije uhvatio onaj njihov fazon sudnjeg dana?Den:![]()
Ovakvo bezumlje je odavno zabelezeno u Bibliji, naime psalmista je u Psalmima 14:1 zapisao: "Rece bezumnik u srcu svome 'nema Boga!' "
Jadnici, ne znaju sta govore! Uprotivnom, bili bi umnici!
Den:![]()
Ovakvo bezumlje je odavno zabelezeno u Bibliji, naime psalmista je u Psalmima 14:1 zapisao: "Rece bezumnik u srcu svome 'nema Boga!' "
Jadnici, ne znaju sta govore! Uprotivnom, bili bi umnici!
Incognito:A sve se na posletku svodi na: Mi imamo jednog Boga, on se zove Bodiroga!!!![]()
![]()
![]()
Incognito:Pa bolje biti jak na svojim recima, nego biti 'jak' koristeci citate.
Kad shvatis da razlicitosti postoje, i da svi ljudi ne moraju da se uklope u tvoj (religijski) arsin, mozda ces moci da shvatis i nekoga sem sebe.
Ja shvatam zasto vernici veruju... a voleo bih da ti vernici shvate zasto ateisti, skeptici i sl. NE VERUJU!
A sve se na posletku svodi na: Mi imamo jednog Boga, on se zove Bodiroga!!!![]()
![]()
![]()
Zaboravili ste tehničkog savetnika (Pardon teh. ap.). Ipak smo u 21 veku. Tuj sam!Sizif:Savršeno. Garantujem promet od milion dolara prve fiskalne godine, uz poštovanje plana preobraćenja kao i adekvatan piramidni marketing.strani placenik:Ponuda odgovara?
Pozdrav Gospode,
V.M Sizif
Apostol za finasije i Multi Level Marketing
...reče zastupnik religijskog učenja poznatog po originalnosti...Den:Ljudi, niste ni malo originalni, na vasu zalost, obicni ste plagijati!
...tako nekako.Den:Ponavljam: jad i cemer!
Poslednji dani traju već dve hiljade godina. Pisci knjiga o kojima govoriš su zapravo te poslednje dane videli čak i za vreme svog života, ili neposredno nakon njega. Ali kao što znamo, spasenje se ne ukaza već par milenijumčića. Ko čeka taj dočeka. Haha.Den:Da to nije nista novo, dokazao je i Pavle u 2.Timoteju 3:1-5 gde se kaze :" A ovo znaj: u poslednje dane nastace kriticna vremena s kojima se tesko izlazi na kraj.
Što bi rekla ona aždaja iz vica "U p. materinu, gde ja živim?" Isto tako, ja tebe pitam, gde ti živiš? Zar je moguće da je jedna dogma od tebe napravila takvog pesimistu, bez trunke života, koji vidi sve najcrnje? Okreni se oko sebe, pogledaj srećne ljude, uživaj u životu, ne izigravaj crnog gavrana. Nesreće je uvek bilo i uvek će je biti, ali je čovek uvek bio na kraju pobednik.Den:Jer ljudi ce biti samoljubivi, ljubitelji novca, umisljeni, oholi, hulnici, neposlusni roditeljima, nezahvalni, nelojalni, bez prirodne naklonosti, nepristupacni za bilo kakav dogovor, klevetnici, bez samokontrole, brutalni,bez ljubavi prema dobroti, izdajnici, tvrdoglavi, naduti od ponosa,koji vise vole uzivanja nego Boga, koji imaju oblik odanosti
Bogu, ali su se njene sile odrekli; kloni se njih."
Isaija nije imao tri blage veze sa geologijom, isto kao i njegovi savremenici. To što je zemlju nazvao diskom uopšte ne znači da je mislio na loptu (geoid), jer lopta je jedno, disk potpuno drugo, a krug koga ti pominješ je nešto sasvim treće.Den:Isaija je u 40:22 opisao zemlju bez teleskopa, dajuci tacan oblik zemlje, rekavsi da je kruznog oblika-800 godina pre N.E. Sta za to kazete naucnici??
Vešanje zemlje o nešto skroz objašnjava silu gravitacije. A šta li to zateže nevidljivu nit? Gravitacija čega? Pa Zemlja je izvor gravitacije, dođavola, kako uopšte možete razmatrati takvu nebulozu da Zemlja visi o bilo čemu.Den:Ili Jov je bio jos bolji kada je opisao silu gravitacije pre, otprilike, 3000 godina (Jov 26:7 gde se izrazava izvanrednim pesnickim stilom i kaze:"On je (Stvoritelj) sever nad prazninom razastro, on je zemlju ni za cemu obesio.").
Jeeeeeeste, naročito deo sa krastama i boleštinama, mada mi ni onaj sa ubijanjem dece nije manje interesantan.Den:Inace se knjiga o Jovu smatra za jedno od najlepsih literarnih pesnickih dela!
J****beš onog ko je upalio svetlo.Den:Ljudi su ziveli u mraku u odnosu na Jevreje, godinama!
Pročitaj malo o rasnim i nacionalnim stereotipijama, Jung je pisao temeljno o tome. Jevreji nisu ni bolji ni lošiji od bilo kog drugog naroda, ali dakako da o njima postoji mnogo više stereotipija, Hitler i vladika Nikolaj o tome imaju dosta da kažu.Den:I danas je opste poznato u celom svetu da su Jevreji finansijski eksperti, naucnici, profesori univerziteta i sl.-zasto?
Ne bih ja ni razmišljao o kritikovanju Biblije da je nekim slučajem nisam krenuo temeljno čitati u svoje vreme. Na nesreću, većini ljudi je toliko dosadna da odustanu nakon par strana pa predivni opisi boleština, premudrog ljubomornog boga, obećanja "skore" apokalipse i drugih nebuloza ostaju zauvek skriveni od naivnih ovčica.Den:Aco i ostali, Biblija zasluzuje duboko postovanje i temeljito i ozbiljno istrazivanje ( 4 milijarde stampanih primeraka to, vise nego glasno, govori) a ne samo obicno citanje! Ponavljam: istrazivanje i meditiranje a posle svega, naravno i kritiku!
Sizif:...reče zastupnik religijskog učenja poznatog po originalnosti...Den:Ljudi, niste ni malo originalni, na vasu zalost, obicni ste plagijati!
...tako nekako.Den:Ponavljam: jad i cemer!
Poslednji dani traju već dve hiljade godina. Pisci knjiga o kojima govoriš su zapravo te poslednje dane videli čak i za vreme svog života, ili neposredno nakon njega. Ali kao što znamo, spasenje se ne ukaza već par milenijumčića. Ko čeka taj dočeka. Haha.Den:Da to nije nista novo, dokazao je i Pavle u 2.Timoteju 3:1-5 gde se kaze :" A ovo znaj: u poslednje dane nastace kriticna vremena s kojima se tesko izlazi na kraj.
Što bi rekla ona aždaja iz vica "U p. materinu, gde ja živim?" Isto tako, ja tebe pitam, gde ti živiš? Zar je moguće da je jedna dogma od tebe napravila takvog pesimistu, bez trunke života, koji vidi sve najcrnje? Okreni se oko sebe, pogledaj srećne ljude, uživaj u životu, ne izigravaj crnog gavrana. Nesreće je uvek bilo i uvek će je biti, ali je čovek uvek bio na kraju pobednik.Den:Jer ljudi ce biti samoljubivi, ljubitelji novca, umisljeni, oholi, hulnici, neposlusni roditeljima, nezahvalni, nelojalni, bez prirodne naklonosti, nepristupacni za bilo kakav dogovor, klevetnici, bez samokontrole, brutalni,bez ljubavi prema dobroti, izdajnici, tvrdoglavi, naduti od ponosa,koji vise vole uzivanja nego Boga, koji imaju oblik odanosti
Bogu, ali su se njene sile odrekli; kloni se njih."
Isaija nije imao tri blage veze sa geologijom, isto kao i njegovi savremenici. To što je zemlju nazvao diskom uopšte ne znači da je mislio na loptu (geoid), jer lopta je jedno, disk potpuno drugo, a krug koga ti pominješ je nešto sasvim treće.Den:Isaija je u 40:22 opisao zemlju bez teleskopa, dajuci tacan oblik zemlje, rekavsi da je kruznog oblika-800 godina pre N.E. Sta za to kazete naucnici??
I nemoj da kažeš da je Isaija bio loš đak pa disk i loptu nije razlikovao a ravnu zemlju od trodimenzionalne jeste. Da mu se nešto stvarno ukazalo, ukazalo bi mu se valjda malo preciznije.
Vešanje zemlje o nešto skroz objašnjava silu gravitacije. A šta li to zateže nevidljivu nit? Gravitacija čega? Pa Zemlja je izvor gravitacije, dođavola, kako uopšte možete razmatrati takvu nebulozu da Zemlja visi o bilo čemu.Den:Ili Jov je bio jos bolji kada je opisao silu gravitacije pre, otprilike, 3000 godina (Jov 26:7 gde se izrazava izvanrednim pesnickim stilom i kaze:"On je (Stvoritelj) sever nad prazninom razastro, on je zemlju ni za cemu obesio.").
Ne morate mi objašnjavati, znam, kada čovek želi da veruje u nešto, on će u to poverovati pa makar se kosilo sa osnovnim pravilima logike.
Jeeeeeeste, naročito deo sa krastama i boleštinama, mada mi ni onaj sa ubijanjem dece nije manje interesantan.Den:Inace se knjiga o Jovu smatra za jedno od najlepsih literarnih pesnickih dela!
Iskreno vaš dr. Mengele.
J****beš onog ko je upalio svetlo.Den:Ljudi su ziveli u mraku u odnosu na Jevreje, godinama!
Pročitaj malo o rasnim i nacionalnim stereotipijama, Jung je pisao temeljno o tome. Jevreji nisu ni bolji ni lošiji od bilo kog drugog naroda, ali dakako da o njima postoji mnogo više stereotipija, Hitler i vladika Nikolaj o tome imaju dosta da kažu.Den:I danas je opste poznato u celom svetu da su Jevreji finansijski eksperti, naucnici, profesori univerziteta i sl.-zasto?
Ne bih ja ni razmišljao o kritikovanju Biblije da je nekim slučajem nisam krenuo temeljno čitati u svoje vreme. Na nesreću, većini ljudi je toliko dosadna da odustanu nakon par strana pa predivni opisi boleština, premudrog ljubomornog boga, obećanja "skore" apokalipse i drugih nebuloza ostaju zauvek skriveni od naivnih ovčica.Den:Aco i ostali, Biblija zasluzuje duboko postovanje i temeljito i ozbiljno istrazivanje ( 4 milijarde stampanih primeraka to, vise nego glasno, govori) a ne samo obicno citanje! Ponavljam: istrazivanje i meditiranje a posle svega, naravno i kritiku!
Ako je to najbolje što umeš da odgovoriš, onda se nisi morao truditi ni za toliko.Den:Prijatelju, Ameri imaju jednu izvanrednu poslovicu za mudrace poput tebe : "Konja mozes da dovedes do reke, ali ga ne mozes naterati da pije!"
Sizif:Ako je to najbolje što umeš da odgovoriš, onda se nisi morao truditi ni za toliko.Den:Prijatelju, Ameri imaju jednu izvanrednu poslovicu za mudrace poput tebe : "Konja mozes da dovedes do reke, ali ga ne mozes naterati da pije!"
To što te religija uči da si vredan kao prosečan crv ne moraš da prihvatiš, ako se osećaš kao čovek.
Mada je očigledno da ti to ne smeta previše...
Mnogo je veća hrabrost suočiti se sa sobom,nego sa drugim ljudima.Ko kaže da mi ne ušivamo i da smo lišeni bilo čega? Nismo monasi... ali ko zna?strani placenik:Neko je napisao na ovom forumu vec, da sve ljude koje poznaje a koji su zaista veliki vernici imaju nekakav problem, muku, nedostatak, sta vec! Samo se pitam sta li tebi fali Den? Ko ima potrebu da toliko trazi "ljubav gospodnju" mora da pati od nedostatka ljubavi ljudske. Pa sto onda ne probate sa kucnim ljubimcima, oni vam mogu makar i delimicno uzvratiti!
Stvarno vas zalim, ali me i nervirate kako svoje komplekse i frustracije konvertujete u drugi oblik, i pokusavate da ih nabijete drugima na nos. U sustini kad ja ne uzivam u zivotu i ljubavi to je zato sto hedonizam nije bogu drag! Pa svoje nedostatke i nedostatak snage (da stvarno uzivate u zivotu) pokusate da protumacite na drugi nacin "to bogu nije drago". I ona truncica zelje sto ispliva ispod tolikih kompleksa i kukavicluka je 'kusanje djavola' i treba se najostrije obracunati sa njom! Jedina satisfakcija vam je da onima koji uzivaju u svemu sto im zivot pruza (ljubavi, seksu, sitne i bizarne zelje...) nabijete na nos da to sto se njima svidja nije dobro, i da u momentu kada ste im narusili srecu Vasa beda izgleda manja.
Da bi se sebi opravdali to sto ceo zivot puzite kao crvi objasnjenje nalazite u tome da Bog tako zapoveda i da je njemu tako drago! Slusajte nejaki kompleksasi prestanite da se krijete iza Boga i nekakvih knjiga vec uradite jednom u zivotu sto vi hocete. Probajte jednom da ustanete na noge! Mozda padnete i mozda Vas zaboli ali cete se bar za sekund osecati kao ljudi! ne provedite ceo zivot kao robovisvojih kompleksa i slabosti! Barem nadjite snage da probate!
strani placenik:Neko je napisao na ovom forumu vec, da sve ljude koje poznaje a koji su zaista veliki vernici imaju nekakav problem, muku, nedostatak, sta vec! Samo se pitam sta li tebi fali Den? Ko ima potrebu da toliko trazi "ljubav gospodnju" mora da pati od nedostatka ljubavi ljudske. Pa sto onda ne probate sa kucnim ljubimcima, oni vam mogu makar i delimicno uzvratiti!
Stvarno vas zalim, ali me i nervirate kako svoje komplekse i frustracije konvertujete u drugi oblik, i pokusavate da ih nabijete drugima na nos. U sustini kad ja ne uzivam u zivotu i ljubavi to je zato sto hedonizam nije bogu drag! Pa svoje nedostatke i nedostatak snage (da stvarno uzivate u zivotu) pokusate da protumacite na drugi nacin "to bogu nije drago". I ona truncica zelje sto ispliva ispod tolikih kompleksa i kukavicluka je 'kusanje djavola' i treba se najostrije obracunati sa njom! Jedina satisfakcija vam je da onima koji uzivaju u svemu sto im zivot pruza (ljubavi, seksu, sitne i bizarne zelje...) nabijete na nos da to sto se njima svidja nije dobro, i da u momentu kada ste im narusili srecu Vasa beda izgleda manja.
Da bi se sebi opravdali to sto ceo zivot puzite kao crvi objasnjenje nalazite u tome da Bog tako zapoveda i da je njemu tako drago! Slusajte nejaki kompleksasi prestanite da se krijete iza Boga i nekakvih knjiga vec uradite jednom u zivotu sto vi hocete. Probajte jednom da ustanete na noge! Mozda padnete i mozda Vas zaboli ali cete se bar za sekund osecati kao ljudi! ne provedite ceo zivot kao robovisvojih kompleksa i slabosti! Barem nadjite snage da probate!
Den:Nekada sam i ja pripadao toj strani na kojoj si ti sada!
mamaVesna:Den:Nekada sam i ja pripadao toj strani na kojoj si ti sada!
Evo sada ozbiljno pitanje: A zasto ili kako si presao na "drugu stranu"? To jest, sta je to sto te je navelo da verujes?
prosto se čudim kako ti nonstop pretiš Bogom??? pa zar nije on milosrdan i dobar?FARMACEUT:mamaVesna:Den:Nekada sam i ja pripadao toj strani na kojoj si ti sada!
Evo sada ozbiljno pitanje: A zasto ili kako si presao na "drugu stranu"? To jest, sta je to sto te je navelo da verujes?
Isto ono što je i mene preobrazilo od najvećeg nevjernika u osobu koja čini sve od sebe da živi po Hristovim načelima....Da kažem,ne biste vjerovali...
Zato preostaje da na Vašoj koži iskusite Božiji gnev....![]()
![]()
blondi:prosto se čudim kako ti nonstop pretiš Bogom??? pa zar nije on milosrdan i dobar?FARMACEUT:mamaVesna:Den:Nekada sam i ja pripadao toj strani na kojoj si ti sada!
Isto ono što je i mene preobrazilo od najvećeg nevjernika u osobu koja čini sve od sebe da živi po Hristovim načelima....Da kažem,ne biste vjerovali...
![]()
ccc... pa vi sami sebi u lice pljujete ovakim izjavama...
i to te isto Bog uči da si do drugih zao??? imao si i ti temu tamo i kad ti je bila potrebna uteha koliko se ja sečam nisam te oralno zadovoljila?FARMACEUT:blondi:prosto se čudim kako ti nonstop pretiš Bogom??? pa zar nije on milosrdan i dobar?FARMACEUT:mamaVesna:Den:Nekada sam i ja pripadao toj strani na kojoj si ti sada!
![]()
ccc... pa vi sami sebi u lice pljujete ovakim izjavama...
Ne pretim,već samo DOBRONAMJERNO opominjem...iz vlastitoga iskustava,Blondi....A tebi mnogo bolje odgovaraju teme tipa ORALNI SEX i BIČEVANJE....Ovo je malo previše teško za tebe....![]()
![]()