Da li sam ja Bog?

strani placenik

Primećen član
Poruka
528
Posto su ljudska prava ista za sve, od ovog momenta ja zahtevam da budem Bog! Ako je Bogom proglasen tamo neki lik po imenu Isus, zasto i ja ne bih imao isto pravo? Posto vecina Vas ovde ima 'savrsene' argumente da je taj lik Bog, molim vas da podrzite i moju kandidaturu za Boga! Mislim da se i Vi slazete da svim ljudima treba dati ista prava, pa eto ja cekam na Vasu podrsku! Za uzvrat cu Vam dostaviti svoju Bibliju, odnosno filozofiju zivota koje trebate da se pridrzavate, dobicete i moja jevandjelja (ankazovacu nekoliko likova sa ovog foruma da pocnu da ih pisu, a za uzvrat ce postati sveci). Za cuda koja cu pociniti...pa ne sekirajte se, da znate sta samo dva lazna svedoka mogu da pocine...

Sizif:
goodday:
sorry...moracesh da se strpis do kraja mog mandata :wink:
:) :D :lol: 8)

Ima li mesta u božanskoj komori za jednog nezavisnog finansijskog savetnika?

Ti ces biti apostol zaduzen za finansije! Odnosno pisaces o tome kako sam ja pricao da svi ljudi treba da se odricu materijalnog dobra u ime nase crkve :lol: Ne zelim to licno da pisem jer ce ljudi mozda i shvatiti kakva je to prevara pa neko ce morati da strada. U tom slucaju ces biti 'gresni apostol'. Onda ce se naci novo jevandjelje, 'pravo', koje ce naci nacin kako i dalje da sisamo ovce... Show must go on... A ja cu naravno ostati predobri, preposteni i 'neobavesteni' :lol: bog. Ponuda odgovara?

Sizif:
Pozdrav Gospode,
V.M Sizif
Apostol za finasije i Multi Level Marketing

Milost moja uvek sa tobom bila.
Voli mene kao samog sebe.
Sve sto bi uzeo za sebe daj meni.
To je jedini put spasenja duse tvoje i tela tvog i bankovnog racuna tvog.
Slusaj reci moje, jer reci moje su jedini put do spasenja tvog i vecnog mira tvog. :lol:
Kako mi ide, a? :lol:

Pa evo da se i ja prijavim. Trebace ti sigurno neka "devica" da ti rodi nekog izaslanika koji ce da siri tvoje ucenje po svetu. Sad, s himenom ili bez, kakve to veze ima? Ionako to nece niko da proverava za jedno 2000 godina.

mamaVesna:
Pa evo da se i ja prijavim. Trebace ti sigurno neka "devica" da ti rodi nekog izaslanika koji ce da siri tvoje ucenje po svetu. Sad, s himenom ili bez, kakve to veze ima? Ionako to nece niko da proverava za jedno 2000 godina.

Jeste da ja svoj 'organ' nikad nisam zvao 'sveti duh' ali pocecu! Naziv deluje bas produhovljeno, sto sa njim nema nikakve veze :lol: A time ce i deca koju imas postati polubrat / polusestra sa sinom bozjim! Znas ti sta znaci takva familija :lol:

strani placenik:
mamaVesna:

Jeste da ja svoj 'organ' nikad nisam zvao 'sveti duh' ali pocecu! Naziv deluje bas produhovljeno, sto sa njim nema nikakve veze :lol: A time ce i deca koju imas postati polubrat / polusestra sa sinom bozjim! Znas ti sta znaci takva familija :lol:

Pa ja sam i racunala na protekciju kada sam se prijavljivala za jednu tako odgovornu ulogu :wink:

Ja se volonterski javljam da razapnem bozjeg sina :mrgreen: :twisted:

Na sred Terazija, pa da nas gradic postane novi Jerusalim... Zamislite kakvu cemo kintu zaraditi posle na turizmu.

A mogli bi i ulaznice da naplacujemo za one koji zele da vide raspece :lol: :lol: :lol:

Incognito:
Na sred Terazija, pa da nas gradic postane novi Jerusalim... Zamislite kakvu cemo kintu zaraditi posle na turizmu.
Ma to jeste, ali nije ni u Jerusalimu sve tako ružičasto... pre je ono - ko koga stigne, krstaču mu digne. :lol:

Bolje turizam kao u Međugorju, kad opadne broj turista, odnekud se pojavi Gospa.

A lepa klima, prepuni hoteli... svi srećni & zadovoljni.

Incognito:
Ja se volonterski javljam da razapnem bozjeg sina :mrgreen: :twisted:

A mogli bi i ulaznice da naplacujemo za one koji zele da vide raspece :lol: :lol: :lol:
e ja bih da budem Marija-Magdalena... a za bacanje kamenja nek se javu atlete - bacači diskova... oni bar nešto pogode :lol:

blondi:
Christadelphian:
Zašto misliš da mora oprostiti?
zato što je to njegov 'posao' 8)

U pravu si. Evo oprastam ti! Premda nasoj religiji nista nisi zgresila.

I Bog rece:
"Postuj Hriscane jer i oni su zabludela braca tvoja, i postuj muslimane jer i oni su zabludela braca tvoja... i ne teraj ih od sebe, nego ih zovi sebi. Otvori im oci njihove i srca njihova i pokazi im lik i ljubav pravog Boga oca njihovog. Time ces vecnu ljubav Boga oca svoga steci i pravo na raj u kome te ceka cetrdeset devica / frajera (po izboru) :lol: "

Back