Ja sam Bog.

Tvoja priča o tome da sve izopačujem se kosi sa zdravim razumom. Inverzija nije izopačenost, već prirodan proces promena i balansa, što vidiš i u svakodnevnom životu. Zato ta tvrdnja nema logike.
lat. inversio ≃ invertere: preokrenuti naglavačke.
Za mene je čak i neprijatelj prijatelj jer mi je učitelj. Isto princip inverzije.
pa to i ja kazem da ti je ucitelj neprijatelj-vrag, tj djavo, a ti da invertujes kao pravi satanista, samo se stidis da priznas i bojis da kazes da li slobodnom voljom, i sada bezis kukavicki

cuvam ti platu, ako je slobodnom voljom, a ako ne, pozdravljam te

lat. inversio ≃ invertere: preokrenuti naglavačke.

pa to i ja kazem da ti je ucitelj neprijatelj-vrag, tj djavo, a ti da invertujes kao pravi satanista, samo se stidis da priznas i bojis da kazes da li slobodnom voljom, i sada bezis kukavicki

cuvam ti platu, ako je slobodnom voljom, a ako ne, pozdravljam te
Razmišljam naglas. Pričam svima.

Kad se diše, pravi se udah, pa je izdah inverzija udaha i obrnuto. Ne možeš samo da udišeš ili samo da izdišeš. Ko ima zdrav razum, pamet, logiku, rezon, intelekt i inteligenciju, moći će to da shvati. Drugačije Bog, svemir, priroda i život ne može da funkcioniše. To je zakon.

Razmišljam naglas. Pričam svima.
ne cujes vise moja pitanja? da ne masiram vise sa slobodnom voljom, jel si prosao neki program?
Kad se diše, pravi se udah, pa je izdah inverzija udaha i obrnuto. Ne možeš samo da udišeš ili samo da izdišeš. Ko ima zdrav razum, pamet, logiku, rezon, intelekt i inteligenciju, moći će to da shvati. Drugačije Bog, svemir, priroda i život ne može da funkcioniše. To je zakon.
ne moze istina da postoji bez lazi - ta logika,. i zakon?
sta ce biti ako pronadjemo patern po kojoj garniras tvoje istine i lazi?

ne cujes vise moja pitanja? da ne masiram vise sa slobodnom voljom, jel si prosao neki program?

ne moze istina da postoji bez lazi - ta logika,. i zakon?
sta ce biti ako pronadjemo patern po kojoj garniras tvoje istine i lazi?
Ako se i dalje traži (ako već nije očigledan i deci iz vrtića) i pronađe patern, obrazac ili šablon (ojler, fibonači, priroda, Tesla, struja, nauka, zdrav razum...), biće "strašan sud" tako što će se pronaći prava istina(koja boli), pravi Bog, ljudi će spoznati pravog sebe(pravo ja), a ne ego(izam), laži, dogmu, videće da rade na herce kao svaki telefon na megaherce ili radio ili televizija ili wifi na gigaherce, kao procesori, struja na 50 - 60 herca. Mozak i srce na hercima. Ali to mogu da shvate samo i isključivo samo oni koji su završili visoko osnovno obrazovanje, čak osmi stepen osnovne škole.
I biće to da će da shvate da nema spasenja ako se ne izvrši inverzija zvana strpljenje. Jer ako si strpljen, tek onda si spašen, zlatno pravilo.

Mozak i srce na hercima. Ali to mogu da shvate samo i isključivo samo oni koji su završili visoko osnovno obrazovanje, čak osmi stepen osnovne škole.
samo mantras, osnovac, a odbijas da mi odgovoris i na 1 pitanje, na primer:
da li inverziju izvedene velicine za frekvencu od vremena, herce od sekundi, aplikujes na istinu i laz, analogno?

samo mantras, osnovac, a odbijas da mi odgovoris i na 1 pitanje, na primer:
da li inverziju izvedene velicine za frekvencu od vremena, herce od sekundi, aplikujes na istinu i laz, analogno?
Inverzija vremena i frekvencije je odnos u domenu fizičkog ritma. Inverzija istine i laži nije matematička, već misaona i moralna, pa analogija postoji samo simbolički – kroz svetlost i senku, kroz jeku i tišinu. A istina ne nastaje inverzijom laži, nego njenim ogoljenjem.

Zato, ako hoćeš preciznost – ne traži je u analogiji, nego u svrsi.

Inverzija vremena i frekvencije je odnos u domenu fizičkog ritma
osnovac, prestani da lupetas, bolje se lati knjige, neces nista u zivotu postici na ovaj nacin
imas osnovne i izvedene fizicke velicine, jel razumes ti to?
A istina ne nastaje inverzijom laži, nego njenim ogoljenjem.
pa zar to nije skoro pa isto? ti ces znaci ceo zivot da gulis lazi, i nadas se da ces doci do istine? p[o tebi se onda istina krije u lazi, samo da ovu ogulis:dash:

to je sistem eliminacije, koji sam bas predocio @RIA77 kako vi deco danas razmisljate

hoces da resavas diferencijalne jednacije, i samo eliminises u abcd pitalici pogresne rezultate, kada ih ogulis sve, onaj koji preostane je pravo resenje? a da li bi znao sam da dodjes do njega da ti nisu ponudjeni svi odgovori, i pogresni i taj tacan? ne bi imao pojma... e tako vi danas mislite da zavrsite skole

Poslednja izmena:
osnovac, prestani da lupetas, bolje se lati knjige, neces nista u zivotu postici na ovaj nacin
imas osnovne i izvedene fizicke velicine, jel razumes ti to?

pa zar to nije skoro pa isto? ti ces znaci ceo zivot da gulis lazi, i nadas se da ces doci do istine? p[o tebi se onda istina krije u lazi, samo da ovu ogulis:dash:

to je sistem eliminacije, koji sam bas predocio @RIA77 kako vi deco danas razmisljate
Ceo život se uči, da bi bio pametniji, učenje je inverzija da bi bio još pametniji pa opet učiš da bio još pametniji, razumeš, to je princip prirode. Ako ne učiš ostaješ glup jer nemaš inverziju pameti kroz učenje. Ne znam koje još primere da ti navedem, da ti bude jasnije. Ne možeš biti pametniji od same prirode ako kažeš da ja nisam u pravu, ja ti prenosim Božiju poruku, ne govorim ti šta sam ja smislio, nego šta je Bog smislio kako će da funkcioniše priroda i život. Je l' možeš to da shvatiš?

Ako ne učiš ostaješ glup jer nemaš inverziju pameti kroz učenje
ceo zivot gulis lazi, uzalud se nadajuci da ces doci do istine
A istina ne nastaje inverzijom laži, nego njenim ogoljenjem.
bolje da si krompir gulio, bar bi nesto pojeo
ja ti prenosim Božiju poruku, ne govorim ti šta sam ja smislio, nego šta je Bog smislio kako će da funkcioniše priroda i život. Je l' možeš to da shvatiš?
mangup si, nema zbora

ceo zivot gulis lazi, uzalud se nadajuci da ces doci do istine

bolje da si krompir gulio, bar bi nesto pojeo

mangup si, nema zbora
Gledaj, spavanje je inverzija budnog stanja, je l' razumeš, ako ne spavaš, umrećeš, inverzija je pauza kao regeneracija, da se odmoriš i vratiš bolji, to je zakon prirode, tako Bog diše. Tako sve živo radi od psihe do struje u žicama. Ti kao da si protiv prirode i Boga. Da li jedeš, to je inverzija da se dopuniš da bi ostao živ, ne možeš da živiš bez inverzije.

Gledaj, spavanje je inverzija budnog stanja, je l' razumeš, ako ne spavaš, umrećeš, inverzija je pauza kao regeneracija, da se odmoriš i vratiš bolji, to je zakon prirode, tako Bog diše. Tako sve živo radi od psihe do struje u žicama. Ti kao da si protiv prirode i Boga. Da li jedeš, to je inverzija da se dopuniš da bi ostao živ, ne možeš da živiš bez inverzije.
Isaija 5,20 Teško onima koji zlo zovu dobro, a dobro zlo, koji prave od mraka svjetlost a od svjetlosti mrak, koji prave od gorkoga slatko a od slatkoga gorko.
Isaija 5,21 Teško onima koji misle da su mudri, i sami su sebi razumni.

Isaija 5,20 Teško onima koji zlo zovu dobro, a dobro zlo, koji prave od mraka svjetlost a od svjetlosti mrak, koji prave od gorkoga slatko a od slatkoga gorko.
Isaija 5,21 Teško onima koji misle da su mudri, i sami su sebi razumni.
Ja ne obrćem za 180 nego za 360, pun krug, vraćam se na početak, na dobro. Ne možeš da znaš šta je dobro u životu ako ne prođeš loše, da bi ti posle bilo još bolje, ne može stalno dobro bez lekcija jer onda ne znaš da ceniš ako ne znaš šta je loše. Na primer loše je što su mi ukrali bicikl, ali je dobro jer sam kupio bolji i sa tim novim tipom bicikla otvorio novi svet zahvaljujići lopovima, nije nužno da je loše loše, nego je loše dobro za još bolje, kao nadogradnja. Ako se ne kupaš kao inverzija ostaćeš prljav i razbolećeš se, razumeš. Ne mogu da izaberem samo dobro da ostanem čist bez kupanja kao inverzija. Jer ću da se isprljam. To je loše kad si prljav, ali ako ne znaš kako je biti prljav, kupanjem ćeš shvatiti da je mnogo bolje biti čist i da se tako bolje osećaš i ostaješ zdrav. Tako radi i struja i sve u prirodi. Ili se ti ne kupaš? Hahaha
Isto kao za gorko i slatko. Ja želim slatko, ali da bi znao šta je slatko moram da probam i gorko, jer kako da znam da je slatko ako ne znam kako je gorko, razumeš, binarni dogmašu? Ja imam kvantni um, ne mogu da razmišljam linearno, ukalupljeno, nisam ograničen kao terasa, nisam konj. Isto kao leva i desna ruka ili noga, ne može samo leva noga, onda nema prirodan balans, kapiraš? Mora balans da postoji. Da ti ne bude ni dobro ni loše u životu nego normalno. Ako deci daješ sve, postanu razmažena i ne znaju da cene pa se bahate, to je bez inverzije. Vodi u propast?
Ako te boli nešto, popićeš lek da te prođe, to je inverzija. Ti ceo život živiš kroz inverzije, spavaš da bi bio odmoran, ideš u wc da se isprazniš da ne bi eksplodirao, pa ponovo jedeš da bi bio zdrav i živ, pa onda treba da se krećeš da bi potrošio kalorije, isto kretanje kao inverzija ili da voziš bajs, lenjost je greh jer je bez aktivnosti, aktivnost je inverzija, ako nema inverzije postaješ bolestan i umireš.

Poslednja izmena:
Na primer loše je što su mi ukrali bicikl, ali je dobro jer sam kupio bolji i sa tim novim tipom bicikla otvorio novi svet zahvaljujići lopovima
da nisi bezao iz skole, ne bi sad bio pizza delivery boy
Ako deci daješ sve, postanu razmažena i ne znaju da cene pa se bahate,
doneses im picu na noge, a oni ne daju ni baksis, nego te zezaju jos za skafander

Dominos_eBike_A2-288-Edit.jpg

Poslednja izmena:
da nisi bezao iz skole, ne bi sad bio pizza delivery boy

doneses im picu na noge, a oni ne daju ni baksis, nego te zezaju jos za skafander

Dominos_eBike_A2-288-Edit.jpg
Je l' bi tako i Isus rekao? Je l' ti u saobraćaju prolaziš na crveno svetlo po tvom principu? Ili praviš inverziju da staneš da bi drugi prošli? Jer i da jesi egoista kao što jesi nećeš na semaforu na crveno protiv sebe jer bi poginuo, onda ispadaš licemer. Ne radiš ono što pričaš.

Je l' bi tako i Isus rekao? Je l' ti u saobraćaju prolaziš na crveno svetlo po tvom principu? Ili praviš inverziju da staneš da bi drugi prošli? Jer i da jesi egoista kao što jesi nećeš na semaforu na crveno protiv sebe jer bi poginuo, onda ispadaš licemer. Ne radiš ono što pričaš.

About this game​

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.B06Mobile.BicyclePizzaDelivery
arrow_forward
Ride and race all kinds of bikes in City 21 where you work as a bicycle delivery guy. There are hundreds of jobs and loot through the city waiting for you.

Make enough money and buy the electric scooter you've been dreaming about or win one for free by doing special missions - pizzas, tnts, fire pets, cash and soda items, even helicopter chases.

Back