- Poruka
- 35.881
Normalno da neće svi oni koji imaju koristi od toga.Ја се слажем, али ценим да се многи неће сложити.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno da neće svi oni koji imaju koristi od toga.Ја се слажем, али ценим да се многи неће сложити.
Ne, drugi.Ćata sa zvezdare
Domar sa vozdovca
Pred opštine palilula
Jel takvi?
Pa "divno"...
Najbolje da okačiš ovde.

Kako je saopšteno iz tužilaštva, uhapšeni su i M.S, predsednik Komisije za tehnički pregled Železničke stanice u Novom Sadu, kao i članovi te Komisije J. V. i M. N. J, dok je B. K. u bekstvu i za nju će biti predloženo određivanje pritvora i raspisivanje poternice.Ćata sa zvezdare
Domar sa vozdovca
Pred opštine palilula
Jel takvi?
Pa "divno"...
Pusten kuci u kuci pritvor kao i gradonačelnica niša a maknuls 4,5 mil evra kao i grlić koji pušten kuciKako je saopšteno iz tužilaštva, uhapšeni su i M.S, predsednik Komisije za tehnički pregled
To su špekulacije, nemaš dokaz za te tvrdnje.Uhapsena bivsa gradonacelbica nisa puste a je da izađe iz drzave i prenese skloni novac a Uhapsena na preseku po ulasku nazad u
Pusten kuci u kuci pritvor kao i gradonačelnica niša a maknuls 4,5 mil evra kao i grlić koji pušten kuci
Sto to ne pomenes?
Gde?Ne lazi. Objavljeno je.
Slusaj varioče iz beočina i kontra bote, ja ne lazem. Eno ti dokazi tu su lako ih videti.
Ceni da ste normalni ljudi koji će podržati protest da se konačno okonča sa nenormalnim stanjem u društvu i da svi možemo da se vratimo normalnom životu i radu, ne vidim u čemu je problem.
Izađi iz beoćinske rupe. Pronađi ih
nikako ne mogu dobiti poštovanje. i da su ga imali ovom obustavom su diskvalifikovali sebe iz rada u prosveti.Ponovicu ono sta ponavljam vec godinama sto se prosvetara tice, kako misle da dobiju postovanje?
Mi i studenti? Kakvi ste vi studenti od po milion godina...nas su studenti naucili, VAS su naucili.
Ljude nije blam da kazu da su ih upola mladji naucili?
Još nas zovu da podržimo obustavu i govorimo sutra na protestu.Roditelji su besni.
Sta kazu u lice, mahom i precute, ali ispred skola se okrecu oci.

majko...Problem su im profesori koji otvoreno neće da deca ispaštaju i drže nastavu mimo volje većine.Mi smo danas isli DVA sata u skolu. Od pet odeljenja tri su totalno strajkovala dok su druga dva isla tako sto im ucitelji strajkuju a nastavu izvodi ko je slobodan od nastavnika.
Danas cetiri casa - cetiri uciteljice iz drugih godina, cas ispod 30 minuta.
Dva sendvica i dnevnice danas?Znas kako, protest mora da ima neki put, cilj, logiku...sada se zaista, ali ZAISTA pretvara u javasluk.
Ne razumem cemu glupiranje, ili strajkuju svi ili ne strajkuju.
Kakvo je ovo zezanje i pozivanje na plenume studenta?
Nastavnica od pet banki nije studentkinja pa da se ponasa kao balavica.
Ponovicu ono sta ponavljam vec godinama sto se prosvetara tice, kako misle da dobiju postovanje?
Mi i studenti? Kakvi ste vi studenti od po milion godina...nas su studenti naucili, VAS su naucili.
Ljude nije blam da kazu da su ih upola mladji naucili?
I cemu su ih naucili?! Studenti su muski stali svi iza bojkota. SVI!
A ovi se varkaju, te 'oce, te nece, te danas 'oce, te sutra nece...aman, HOCETE ili NECETE bez histerija po internetu.
Roditelji su besni.
Sta kazu u lice, mahom i precute, ali ispred skola se okrecu oci.
Mi smo danas isli DVA sata u skolu. Od pet odeljenja tri su totalno strajkovala dok su druga dva isla tako sto im ucitelji strajkuju a nastavu izvodi ko je slobodan od nastavnika.
Danas cetiri casa - cetiri uciteljice iz drugih godina, cas ispod 30 minuta.
To je, da prostite, zahebavanje.
Da se khm ali da mi ne udje.
Da strajkujem, ali da me ne otpuste.
Aman neka se odluce, ili ne ide NIKO ili IDU svi.
Drustvo matematicara je izaslo bez pardona i kazalo "mi takmicenje drzimo", ko ne dodje - njegova odluka.
Nekoj deci zavise mesta u Matematickoj gimnaziji od toga, zavise im stipendije koje nastavnica geografije ne moze ni da zamisli.
Dajte da se ljudi priberu, deluje da se igraju strajka.
Neka skupe onu stvar i neka zatvore skole.
Nemam nista protiv.
Podrzavam.
Ovakvo zahebavanje ne podrzavam.
Kriju se iza studenta i roditelja, kukavice.
Koliko do juce su kmecali kako su ti isti roditelji zlotvori koji stite svoju razmazenu decu.
Danas su ta ista deca branioci otadzbine, a roditelji saveznici.
Neka budu fer. Katanac na skole i slus.
Ja vise na dva sata voditi necu.
Dva sendvica i dnevnice danas?
Pola od ovoga nije istina
Svima koji žele mora se obezbediti školovanje. Nije pravedno da većina ispašta zbog manjine. Da jedno jedino dete želi u školu treba mu obezbediti valjanu nastavu.Ovako jedni idu, a drugi ne idu.
To nije fer.
Bilo je objava i na Tviteru i drugim medijima.Čim informer piše, garant je istina![]()
Svima koji žele mora se obezbediti školovanje. Nije pravedno da većina ispašta zbog manjine. Da jedno jedino dete želi u školu treba mu obezbediti valjanu nastavu.
imamo sukob ministarstva/vlade i prosvetara.obrazovanje ne pripada ni jednima ni dugima več narodu. i jedni i drugi su privremeni u školstvu.
presuda moje mašte glasi: ministarstvo na tjenanmen. a prosvetarima koji su za obustavu kolonizovati Grenland.
Nažalost.U dusu nam se uvuklo da mutimo i da vagamo koju korist licno imamo.