Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
Najbolje da okačiš ovde.
viber ucenicima 1.jpg

Citat VIBER:
__________________________________________________________________________________________________________

"Druga godina ima ubedljivo najmanje ljudi prisutnih u skoli.

Ukoliko se brojnost ne uveca, rizikujete da se vratite u skolu. :lol::lol::lol:

Clanovi timova svaki dan rade, salju mejlove, zovu saradnike kako biste vi imali sta da radite, jedete pijete i ostalo.

Ukoliko druga godina ne krene da dolazi u mnogo vecem broju na obustavu nastave velika je verovatnoca izlaska iz obustave i povratka u skolske klupe."

Poslednja izmena:
Ćata sa zvezdare
Domar sa vozdovca
Pred opštine palilula
Jel takvi?

Pa "divno"...
Kako je saopšteno iz tužilaštva, uhapšeni su i M.S, predsednik Komisije za tehnički pregled Železničke stanice u Novom Sadu, kao i članovi te Komisije J. V. i M. N. J, dok je B. K. u bekstvu i za nju će biti predloženo određivanje pritvora i raspisivanje poternice.

Uhapsena bivsa gradonacelbica nisa puste a je da izađe iz drzave i prenese skloni novac a Uhapsena na preseku po ulasku nazad u
Kako je saopšteno iz tužilaštva, uhapšeni su i M.S, predsednik Komisije za tehnički pregled
Pusten kuci u kuci pritvor kao i gradonačelnica niša a maknuls 4,5 mil evra kao i grlić koji pušten kuci

Sto to ne pomenes?

Ceni da ste normalni ljudi koji će podržati protest da se konačno okonča sa nenormalnim stanjem u društvu i da svi možemo da se vratimo normalnom životu i radu, ne vidim u čemu je problem.

Znas kako, protest mora da ima neki put, cilj, logiku...sada se zaista, ali ZAISTA pretvara u javasluk.

Ne razumem cemu glupiranje, ili strajkuju svi ili ne strajkuju.
Kakvo je ovo zezanje i pozivanje na plenume studenta?
Nastavnica od pet banki nije studentkinja pa da se ponasa kao balavica.

Ponovicu ono sta ponavljam vec godinama sto se prosvetara tice, kako misle da dobiju postovanje?
Mi i studenti? Kakvi ste vi studenti od po milion godina...nas su studenti naucili, VAS su naucili.
Ljude nije blam da kazu da su ih upola mladji naucili?

I cemu su ih naucili?! Studenti su muski stali svi iza bojkota. SVI!
A ovi se varkaju, te 'oce, te nece, te danas 'oce, te sutra nece...aman, HOCETE ili NECETE bez histerija po internetu.

Roditelji su besni.
Sta kazu u lice, mahom i precute, ali ispred skola se okrecu oci.

Mi smo danas isli DVA sata u skolu. Od pet odeljenja tri su totalno strajkovala dok su druga dva isla tako sto im ucitelji strajkuju a nastavu izvodi ko je slobodan od nastavnika.
Danas cetiri casa - cetiri uciteljice iz drugih godina, cas ispod 30 minuta.

To je, da prostite, zahebavanje.
Da se khm ali da mi ne udje.
Da strajkujem, ali da me ne otpuste.

Aman neka se odluce, ili ne ide NIKO ili IDU svi.

Drustvo matematicara je izaslo bez pardona i kazalo "mi takmicenje drzimo", ko ne dodje - njegova odluka.
Nekoj deci zavise mesta u Matematickoj gimnaziji od toga, zavise im stipendije koje nastavnica geografije ne moze ni da zamisli.

Dajte da se ljudi priberu, deluje da se igraju strajka.
Neka skupe onu stvar i neka zatvore skole.
Nemam nista protiv.
Podrzavam.

Ovakvo zahebavanje ne podrzavam.
Kriju se iza studenta i roditelja, kukavice.
Koliko do juce su kmecali kako su ti isti roditelji zlotvori koji stite svoju razmazenu decu.
Danas su ta ista deca branioci otadzbine, a roditelji saveznici.

Neka budu fer. Katanac na skole i slus.

Ja vise na dva sata voditi necu.

Ponovicu ono sta ponavljam vec godinama sto se prosvetara tice, kako misle da dobiju postovanje?
Mi i studenti? Kakvi ste vi studenti od po milion godina...nas su studenti naucili, VAS su naucili.
nikako ne mogu dobiti poštovanje. i da su ga imali ovom obustavom su diskvalifikovali sebe iz rada u prosveti.
Roditelji su besni.
Još nas zovu da podržimo obustavu i govorimo sutra na protestu.:lol::dash: majko...
Mi smo danas isli DVA sata u skolu. Od pet odeljenja tri su totalno strajkovala dok su druga dva isla tako sto im ucitelji strajkuju a nastavu izvodi ko je slobodan od nastavnika.
Problem su im profesori koji otvoreno neće da deca ispaštaju i drže nastavu mimo volje većine.

Poslednja izmena:
Znas kako, protest mora da ima neki put, cilj, logiku...sada se zaista, ali ZAISTA pretvara u javasluk.

Ne razumem cemu glupiranje, ili strajkuju svi ili ne strajkuju.
Kakvo je ovo zezanje i pozivanje na plenume studenta?
Nastavnica od pet banki nije studentkinja pa da se ponasa kao balavica.

I cemu su ih naucili?! Studenti su muski stali svi iza bojkota. SVI!
A ovi se varkaju, te 'oce, te nece, te danas 'oce, te sutra nece...aman, HOCETE ili NECETE bez histerija po internetu.

Roditelji su besni.

To je, da prostite, zahebavanje.
Da se khm ali da mi ne udje.
Da strajkujem, ali da me ne otpuste.

Aman neka se odluce, ili ne ide NIKO ili IDU svi.

Drustvo matematicara je izaslo bez pardona i kazalo "mi takmicenje drzimo", ko ne dodje - njegova odluka.
Nekoj deci zavise mesta u Matematickoj gimnaziji od toga, zavise im stipendije koje nastavnica geografije ne moze ni da zamisli.

Dajte da se ljudi priberu, deluje da se igraju strajka.
Neka skupe onu stvar i neka zatvore skole.
Nemam nista protiv.
Podrzavam.

Ovakvo zahebavanje ne podrzavam.
Kriju se iza studenta i roditelja, kukavice.
Koliko do juce su kmecali kako su ti isti roditelji zlotvori koji stite svoju razmazenu decu.
Danas su ta ista deca branioci otadzbine, a roditelji saveznici.

Neka budu fer. Katanac na skole i slus.

Ja vise na dva sata voditi necu.
Dva sendvica i dnevnice danas?

Pola od ovoga nije istina

Dva sendvica i dnevnice danas?

Pola od ovoga nije istina

Daj, ne pricaj svasta, ja sam oduvek bila demokrata.

Sve je istina, skola u sirem centru Beograda. Poznatija skola pa se varkaju da ih ne otpuste.

Hoce da strajkuju, ali cim priprete momentalno pocinju sa dva sata i ovim opisanim.

I sutra je dva sata...i tako sve do kraja nedelje.

Neka se lepo zakljucaju skole da bi sva deca imala iste uslove.

Ovako jedni idu, a drugi ne idu.
To nije fer.

Hajde da niko ne ide...ali to nece jer trguju i ostaje im se u ovoj skoli.

Ovako jedni idu, a drugi ne idu.
To nije fer.
Svima koji žele mora se obezbediti školovanje. Nije pravedno da većina ispašta zbog manjine. Da jedno jedino dete želi u školu treba mu obezbediti valjanu nastavu.

imamo sukob ministarstva/vlade i prosvetara.obrazovanje ne pripada ni jednima ni dugima več narodu. i jedni i drugi su privremeni u školstvu.

presuda moje mašte glasi: ministarstvo na tjenanmen. a prosvetarima koji su za obustavu kolonizovati Grenland.

Svima koji žele mora se obezbediti školovanje. Nije pravedno da većina ispašta zbog manjine. Da jedno jedino dete želi u školu treba mu obezbediti valjanu nastavu.

imamo sukob ministarstva/vlade i prosvetara.obrazovanje ne pripada ni jednima ni dugima več narodu. i jedni i drugi su privremeni u školstvu.

presuda moje mašte glasi: ministarstvo na tjenanmen. a prosvetarima koji su za obustavu kolonizovati Grenland.

Ukoliko politiku izuzmemo iz price u potpunosti, cilj prosvete je da sva deca budu jednaka u opcijama.

Moramo izjednaciti decu. Deca koja idu u skolu imaju prednost u odnosu na decu koja ne idu.

Bez obzira zasto se ide ili ne ide. Politika na stranu.

Mi smo prekinuli godinu kada je pocelo bombardovanje, ali ista pravila su vazila za sve i jednaku smo nadoknadu vrsili.

Ako meni izadje matematicko takmicenje i kaze da ce se odrzati, nije fer da neka deca pobede jer druga ne idu u skolu ili im nisu drzani casovi matematike.
To je ozbiljno takmicenje i od plasmana zavise neke stvari. Nije u redu da se neko progura u mutnoj vodi.

Hajde da ne mutimo vodu, ako hoce da strajkuju, okej, neka glasaju apsolutnom vecinom prosvetni radnici, ukoliko je odgovor ZA katanac do septembra.
Ukoliko je PROTIV ulazi se u skole.

Ovo kako je sada organizovano je nekorektno prema deci jer oni koji ne idu konkurisu za faks u junu. I sta ce oni imati, ocene sa polugodista?
Drugi ce izaci sa jacim prosekom iz maja i uradice bolje prijemni jer su slusali ovo polugodiste.
Od upisa na faks puno zavisi i nije okej imati prednost ili zaostatak.

Neka svima racunaju ocene sa polugodista i neka ukinu prijemni ove godine. To je fer.

I neka ugase takmicenja u drugom polugodistu.

I neka zakljucaju skole na sest meseci.

Ne kazem da sve to zelim, ali je to fer plej prema deci da bi ista imala jednake sanse.

Back