Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
nikako ne mogu dobiti poštovanje. i da su ga imali ovom obustavom su diskvalifikovali sebe iz rada u prosveti.

Još nas zovu da podržimo obustavu i govorimo sutra na protestu.:lol::dash: majko...

Problem su im profesori koji otvoreno neće da deca ispaštaju i drže nastavu mimo volje većine.

Ti ćeš da im kažeš i ti ćeš da ih isteraš iz prosvete :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Šta da ti kažem, u manjini ste, tako da trpi ako hožeš ako nećeš sam si rekao ima i privatnih gimnazija

Evo čak ste i na anketi koju si ovde postavio u manjini, iako su sigurno glasali i Bosanci kod kojih nema bojkota jer ne žive u Srbiji

Dakle, demokratija, volja većine je da škole ne rade, kome se ne sviđa...

Ti ćeš da im kažeš i ti ćeš da ih isteraš iz prosvete :hahaha: :hahaha: :hahaha:
minimum morala je da sami daju otkaz.
Šta da ti kažem, u manjini ste, tako da trpi ako hožeš ako nećeš sam si rekao ima i privatnih gimnazija
Privatne gimnazije znači da se roditeljima vrate pare iz budžeta.
Evo čak ste i na anketi koju si ovde postavio u manjini, iako su sigurno glasali i Bosanci kod kojih nema bojkota jer ne žive u Srbiji
Slabo tumačiš anketu.
RODITELJI:13:10 protiv obustave ili 56.5%.
Deca: 1:1 (nedovoljno za procenu)
EBIVETRI: 5:11, za obustavu 68.5%
Demokratija je način izbora seoskog kneza a ne ideologija.
jesi demokratski stekao diplomu? :lol:

ok. sad probaj demokratskim glasanjem rešavati zadatak iz matematike ili projektovati nastrešnicu.:(

Poslednja izmena:

Privatne gimnazije znači da se roditeljima vrate pare iz budžeta.

Slabo tumačiš anketu.
RODITELJI:13:10 protiv obustave ili 56.5%.
Deca: 1:1 (nedovoljno za procenu)
EBIVETRI: 5:11, za obustavu 68.5%

Demokratija je način izbora seoskog kneza a ne ideologija.
jesi demokratski stekao diplomu? :lol:

ok. sad probaj demokratskim glasanjem rešavati zadatak iz matematike.

Морал ?

Када је уведен капитализам у србију речено еј 'ко хоће морал нека иде у манастир '

Врате паре ?

У капитализму држава узима паре за образвање кроз порез и никоме не враћа ...Ти хоћеш екстраобразовање екстра платиш

Анкете?

Анкете накрсатрици су смешне ..гротескне...Пре неко време анкета за повратак монархије је била и било је 50:50 за:против

Партије којесу за повратак монархије нису освојиле на изборима ни један 1% ..Ето толико о валидности крстаричиних анкета ...

Да поновим анкета ти је незаконита јер користи заскупљање прватних података штоје кажњиво по закону

Демократија?

Пробај демократијом да појефтинишпољопривредне производе или демократијом да снизиш маржу ...

Lazi
Daj, ne pricaj svasta, ja sam oduvek bila demokrata.

Sve je istina, skola u sirem centru Beograda. Poznatija skola pa se varkaju da ih ne otpuste.

Hoce da strajkuju, ali cim priprete momentalno pocinju sa dva sata i ovim opisanim.

I sutra je dva sata...i tako sve do kraja nedelje.

Neka se lepo zakljucaju skole da bi sva deca imala iste uslove.

Ovako jedni idu, a drugi ne idu.
To nije fer.

Hajde da niko ne ide...ali to nece jer trguju i ostaje im se u ovoj skoli.

Daj, ne pricaj svasta, ja sam oduvek bila demokrata.

Sve je istina
Ne pricaj gluposti.
Vi "demokrate" ste najgori

Tako vam vesica otpora sa djurica djilasa...

Ista kuhinja kao i rezim
, skola u sirem centru Beograda. Poznatija skola pa se varkaju da ih ne otpuste.
Jedna skola moru skola a i tu lazuckas...
Hoce da strajkuju, ali cim priprete momentalno pocinju sa dva sata i ovim opisanim.

Hajde da niko ne ide...ali to nece jer trguju i ostaje im se u ovoj skoli.
Bla bla

Daj dokaze idi snimi da vidimo...

Морал ? Када је уведен капитализам у србију речено еј 'ко хоће морал нека иде у манастир '
to nije razlog da ga se ti otarasiš. život je idividualna pojava. možeš u njemu biti lopov ali i častan čovek.
Врате паре ?
У капитализму држава узима паре за образвање кроз порез и никоме не враћа ...Ти хоћеш екстраобразовање екстра платиш
Zaposleni plaćaju obrazovanje kroz doprinose. Ukidanjem državnih škola pare treba dati roditeljima kao participaciju. Institucije dati privatnim školama.
.Да поновим анкета ти је незаконита јер користи заскупљање прватних података штоје кажњиво по закону
kakve veze ima tvoje shvatanje ankete forumskih nickova s tvojim shvatanjem zakona i to na ovoj temi.)))

Poslednja izmena:

Evo odmah, samo čekaju da prvo daju otkaz svi koji ne rade svoj posao u ovoj državi i zbog kojih se gube glave, pa svi koji ne rader svoj posao a zbog kojih se gube narodne pare, pa onda mogu da dođu na red i ovi zbog kojih se gube časovi

Neki red mora da postoji, kapiraš, ne može prekoreda

Evo odmah, samo čekaju da prvo daju otkaz svi koji ne rade svoj posao u ovoj državi i zbog kojih se gube glave, pa svi koji ne rader svoj posao a zbog kojih se gube narodne pare, pa onda mogu da dođu na red i ovi zbog kojih se gube časovi

Neki red mora da postoji, kapiraš, ne može prekoreda
Od korupcije je teži prekršaj ne raditi posao za koji si plaćen. Profesor koji odbija učiti svoju decu je kao lekar koji odbija pomoći pacijentu.

Porediti svoju neodgovornost s tudjim lopovlukom može čovek bez savesti.

Ovde se ne radi o njihovim otkazima, niti smo mi toliko bitni da bez nas zivota nema.

Ima, bez nas ce sve biti isto kao i sa nama.

Visoka strucna sprema postaje standard. U puno drzava ide skoro na 50% stanovnistva.
Predali smo studentariji u ruke pregolem teret. Teret koji MI nismo voljni da nosimo pa smo uvalili njima i vicemo "protest, strajk".
Studentima verujem i mislim da su oni mahom iskreni. Skolskim kolektivima jok.

NE VERUJEM ovakvom strajku.
I djavola cu drzati stranu ako uocim da je neposteno. Uvek cu promeniti misljenje.

Neka krene strajk svih skola! Neka deca budu ravnopravna.

Svi radimo sa decom kod kuce. Zasto ako verujemo prosveti?
Radimo jer znamo ko ce platiti cenu.

I da, nije me sramota da kazem da ce moje dete 13. marta izaci na takmicenje za koje sam ga spremala sama.
Ne bi izasao da verujem nastavnicima. Izlazi jer iz iskustva znam da ce pojesti vuk magarca i da ce izaci sva deca koja imaju pravu informaciju, dobiti plasman, pohvale i nagrade te da ce im za pet godina od sada to racunati kao da se nista nije desilo pet godina ranije.

Ne moze se tako strajkovati jer to nije strajk.

Isto kao sto se u skolama odrzavaju treninzi, skole jezika, plesa...sve KOMERCIJALNO traje i nije stalo u prestonici.
Ne znam kako je u manjim mestima.

Gospodo, ili jesmo ili nismo u strajku.
Ako je polovicno i samo tamo gde mi odgovara, kazite lepo roditeljima da uce sa decom kod kuce jer kada stane vi nemate nameru posebno da nadoknadjujete.
Posteno je.

I da...sve ekskurzije i poljske nastave ce se izvesti.
I nece biti radnih subota, niti produzetka godine.

Ma, dajte...ni za prstic nece da se odreknu svojih beneficija. Ni za maleni prst na nozi.
Budite fer i zakljucajte vrata skola.
Dajte da budemo u strajku! Komplet svi!

Ovde se ne radi o njihovim otkazima, niti smo mi toliko bitni da bez nas zivota nema.

Ima, bez nas ce sve biti isto kao i sa nama.

Visoka strucna sprema postaje standard. U puno drzava ide skoro na 50% stanovnistva.
Predali smo studentariji u ruke pregolem teret. Teret koji MI nismo voljni da nosimo pa smo uvalili njima i vicemo "protest, strajk".
Studentima verujem i mislim da su oni mahom iskreni. Skolskim kolektivima jok.

NE VERUJEM ovakvom strajku.
I djavola cu drzati stranu ako uocim da je neposteno. Uvek cu promeniti misljenje.

Neka krene strajk svih skola! Neka deca budu ravnopravna.

Svi radimo sa decom kod kuce. Zasto ako verujemo prosveti?
Radimo jer znamo ko ce platiti cenu.

I da, nije me sramota da kazem da ce moje dete 13. marta izaci na takmicenje za koje sam ga spremala sama.
Ne bi izasao da verujem nastavnicima. Izlazi jer iz iskustva znam da ce pojesti vuk magarca i da ce izaci sva deca koja imaju pravu informaciju, dobiti plasman, pohvale i nagrade te da ce im za pet godina od sada to racunati kao da se nista nije desilo pet godina ranije.

Ne moze se tako strajkovati jer to nije strajk.

Isto kao sto se u skolama odrzavaju treninzi, skole jezika, plesa...sve KOMERCIJALNO traje i nije stalo u prestonici.
Ne znam kako je u manjim mestima.

Gospodo, ili jesmo ili nismo u strajku.
Ako je polovicno i samo tamo gde mi odgovara, kazite lepo roditeljima da uce sa decom kod kuce jer kada stane vi nemate nameru posebno da nadoknadjujete.
Posteno je.

I da...sve ekskurzije i poljske nastave ce se izvesti.
I nece biti radnih subota, niti produzetka godine.

Ma, dajte...ni za prstic nece da se odreknu svojih beneficija. Ni za maleni prst na nozi.
Budite fer i zakljucajte vrata skola.
Dajte da budemo u strajku! Komplet svi!

Kao što sasvim dobro i vrlo pouzdano znaš u sve škole se uvukao značajan broj partijskih šumoglavaca sa sumnjivim diplomama koji danas drže deci nastavu iako ni sami nemaju pojma o čemu se tu konkretno radi.

Najgrlatiji od njih su postavljeni za direktore.

Šta sada očekuješ da neznalice sa kupljenim diplomama štrajskuju sami protiv sebe i da rizikuju promene gde će ih neko pitati i za diplomu i za znanje i za zvanje. Teže malo

Učitelji, nastavnici i profesori sa stavom, obrazom i moralom su u štrajku a ti sama pogledaj na šta bi ti ličila škola i ko bi ti učio decu da njih nema.
Ako ti je to dovoljno, slobodno izaberi takvu školu za decu do kraja obrazovanja

Lazi

Ne pricaj gluposti.
Vi "demokrate" ste najgori

Tako vam vesica otpora sa djurica djilasa...

Ista kuhinja kao i rezim

Jedna skola moru skola a i tu lazuckas...

Bla bla

Daj dokaze idi snimi da vidimo...

Ja sam javno kazala koja skola je u pitanju.

Ovakve promene nam nisu potrebne. Imali smo ih.

Nama je potrebna promena nas da bi drzava mogla da se promeni.

Ako ja gledam gde mi je vajda, izes ti tu promenu.

Lepo udjite u posten strajk. Izjednacite decu.
Glasajte kakav strajk zelite i ko pobedi na tom glasanju, tako neka bude.

Navela sam cak i datum takmicenja. Nista nije stalo. Sve sto donosi pare u strajkackim skolama - RADI.

I to strajk?

Od korupcije je teži prekršaj ne raditi posao za koji si plaćen. Profesor koji odbija učiti svoju decu je kao lekar koji odbija pomoći pacijentu.

Нетачно

У капитализму имаш послодавца и нандичара

Није ти ово 'соцкомунизам' .... па да имаш некаква права ....Имаш тржиште имаш политички систем па изволи ..Плати ..Гласај

Све паре за наднице просвети је потрошио Грчић ... 1 400 000 000 евра је спуцао ...

Грчић је у СНСу .. Адреса за твоје приватне и личне проблеме није ни кстарица ни професура већ СНС

images
images
images

to nije razlog da ga se ti otarasiš. zivot je idividualna pojava. možeš u njemu biti lopov ali i častan čovek.

Zaposleni plačaju obrazovanje kroz doprinose. Ukidanjem državnih škola pare treba dati roditeljima kao participaciju. Institucije dati privatnim školama.

kakve veze ima tvoje shvatanje ankete forumskih nickova s tvojim shvatanjem zakona i to na ovoj temi.)))

Живот је и колективна појава..Можемо сви индивидуално бити морални .

....али ако имаш законодавну судску и извршну власт неморалну социјална заједница цела је неморална

У капитализму нигде немаш ослобађање од пореза за образовање и нигде немаш само приватне школе

Зашто не тражиш да се укину порези за здравство ... социјално...војску ..милицију.... ПДВ акцизе марже ....

Капиталистички ситем не познаје парцијално укидање намета појединцима или групама

'моје схватање' ... Само ти помажем да разумеш да тренутно има 160 људи активних на форуму ..њих 600 гледа ... и ти на основу 48

гласова доносиш иоле валидан меродаван и мериторан резултат за земљу од 6 500 000 милиона

Смешно

Poslednja izmena od moderatora:
Kao što sasvim dobro i vrlo pouzdano znaš u sve škole se uvukao značajan broj partijskih šumoglavaca sa sumnjivim diplomama koji danas drže deci nastavu iako ni sami nemaju pojma o čemu se tu konkretno radi.

Najgrlatiji od njih su postavljeni za direktore.

Šta sada očekuješ da neznalice sa kupljenim diplomama štrajskuju sami protiv sebe i da rizikuju promene gde će ih neko pitati i za diplomu i za znanje i za zvanje. Teže malo

Učitelji, nastavnici i profesori sa stavom, obrazom i moralom su u štrajku a ti sama pogledaj na šta bi ti ličila škola i ko bi ti učio decu da njih nema.
Ako ti je to dovoljno, slobodno izaberi takvu školu za decu do kraja obrazovanja

Ja mislim da nikome vise nije jasno ko radi, a ko me radi.
Kada lepo sroce sta zele, oni dobiju podrsku roditelja. I dobili su je na pocetku, ali podrsku valja odrzati, ista nije mac u kamenu.

Sada je podrska opala jer su ljudi uocili zezanje.
Zezanje tipa drzimo boravak, ali deca nemaju rucak.
I tako vec dve nedelje.
Nemojte onda da drzite boravak - boravak je u strajku!
Ali oni to nece vec toboz forma postoji.

Kao sto nece da ugroze radna mesta pa malo rade, onda predju na obustavu, nakon toga na pola sata.
Na kraju cu ja zapoceti strajk i necu slati dete u skolu.
Kada se dogovore neka mi jave.
Imam pametnija posla nego da se zezam ovako. Na ivici sam da posaljem takvu poruku na viber grupu "ko je od roditelja ZA da krenemo u strajk". Dok se ne dogovore nemoj uopste da nas zovu.
Neka mi ne upisuju dete da odsustvuje i ja cu da ih podrzim, ali vise da ustajem u sest ujutru zbog dva sata prikaza forme da ucitelja ne otpuste, vala necu:).

Zapravo, neka prekinu ovu godinu. Imace tacno sest meseci da se dogovore jer je ova godina besmislena i ne vodi nigde.

Ja mislim da nikome vise nije jasno ko radi, a ko me radi.
Kada lepo sroce sta zele, oni dobiju podrsku roditelja. I dobili su je na pocetku, ali podrsku valja odrzati, ista nije mac u kamenu.

Sada je podrska opala jer su ljudi uocili zezanje.
Zezanje tipa drzimo boravak, ali deca nemaju rucak.
I tako vec dve nedelje.
Nemojte onda da drzite boravak - boravak je u strajku!
Ali oni to nece vec toboz forma postoji.

Kao sto nece da ugroze radna mesta pa malo rade, onda predju na obustavu, nakon toga na pola sata.
Na kraju cu ja zapoceti strajk i necu slati dete u skolu.
Kada se dogovore neka mi jave.
Imam pametnija posla nego da se zezam ovako. Na ivici sam da posaljem takvu poruku na viber grupu "ko je od roditelja ZA da krenemo u strajk". Dok se ne dogovore nemoj uopste da nas zovu.
Neka mi ne upisuju dete da odsustvuje i ja cu da ih podrzim, ali vise da ustajem u sest ujutru zbog dva sata prikaza forme da ucitelja ne otpuste, vala necu:).

Zapravo, neka prekinu ovu godinu. Imace tacno sest meseci da se dogovore jer je ova godina besmislena i ne vodi nigde.

Jedina smislena stvar i smislen predlog

Ja sam javno kazala koja skola je u pitanju.
I to je laz. Vase rekla kazala
Ovakve promene nam nisu potrebne. Imali smo ih.
Vama kontra botovima sistema i celom sistemu (pozicija plus opozicija) nisu to je tacno...
Nama je potrebna promena nas da bi drzava mogla da se promeni.

Ako ja gledam gde mi je vajda, izes ti tu promenu.

Lepo udjite u posten strajk. Izjednacite decu.
Glasajte kakav strajk zelite i ko pobedi na tom glasanju, tako neka bude.

Navela sam cak i datum takmicenja. Nista nije stalo. Sve sto donosi pare u strajkackim skolama - RADI.

I to strajk?
Bla bla bla

PUMPAJ!!!

A od UBISTVA, budi ljubazan pa nam i to pojasni

Ima tvoje dete pravo na obrazovanje, svakako

ali i tuđe dete ima pravo na život a vidiš baš to pravo je nekoj deci uskraćeno

Dokle god ti je pravo na obrazovanje tvog deteta važnije nego pravo na život tuđeg deteta nemamo o čemu da pričamo, loš si i i sebičan čovek

kratkotrajna obustava nastave je veći prekršaj od višedecenijske korupcije čije su posledice bile fatalne?
profesor koji samo kratkotrajno odbija da uči decu jednako je neodgovoran koliko i lekar koji ne želi da pomogne pacijentu kojem je pomoć neophodna u datom momentu?
jel razmisliš ti bar malo pre nego što skuckaš nešto?

Back