Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 12.303
Vi ignorisete objavljeni sadrzaj ovog clana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nasedajte na propagandu, to kažem.@Lagerta na sva zvona sa obe strane idu informacije, da su zavrseni protesti tj da imaju dogovor sa profesorima kazu povecane su još plate... Sta kazes na to?
Pa kad ne umete sami da pogledate šta se dešava i gde živitemajko zemljo.razredna mog deteta poziva danas roditelje na protest.

Čim informer piše, garant je istinahttps://informer.rs/politika/vesti/993076/skc-samozadovoljavanje-studenti
Da li je ova blokada ok?
Naravno, ako je ovo istinito...

Ako je istina onda je to skandal.Čim informer piše, garant je istina![]()
Mjok sad sam na probi priredbe u čast nove vladekontrolni jel ste pregledali?
kao što vidite, nesam Ve uzbudjavao odjutros![]()

Bila sam sarkastična, informer je inače poznat po svom "objektivnom" izveštavanjuAko je istina onda je to skandal.

Da bi se saznala istina taj slučaj treba ispitati,ili da se ti studenti jave i objasne o čemu je reč.Bila sam sarkastična, informer je inače poznat po svom "objektivnom" izveštavanju![]()
Jedan od zahteva je bio smanjenje školarine. U čemu je sad problem? Neki od nas su podržali te zahteve.Профандеке на факултетима трљају руке 16% повећање. Студентима школарина на пола(чему тај захтев ако се боре за правду). Толико о томе. Праведнија Србија=више пара у џепу ожеж ожеж.
I smanjeno je.Jedan od zahteva je bio smanjenje školarine. U čemu je sad problem? Neki od nas su podržali te zahteve.
Да ли иде тај захтев поред захтева да се задовољи правда поводом пада надстрешнице и корупције? Због захтева за мањом школарином или већом платом не стаје држава, ако се слажеш. Опет смо ми наставници испали глупи у друштву.Jedan od zahteva je bio smanjenje školarine. U čemu je sad problem? Neki od nas su podržali te zahteve.
I smanjeno je.
Samo jedan zahtev nije ispunjen a to je 1 zahtev.Znači, samo jedan od 4 zahteva je ispunjen. To ne znači da su ugasili studente.
Mi nastavnici smo se jurili sa ovima koji bi da rade, nesloga košta dragi kolega... Zato bi sada trebali i mi da istrajemo u našim zahtevima.Deca su nam pokazala kako se to radi.Да ли иде тај захтев поред захтева да се задовољи правда поводом пада надстрешнице и корупције? Због захтева за мањом школарином или већом платом не стаје држава, ако се слажеш? Опет смо ми наставници испали глупи у друштву.
Хоћу да кажем колико је правда растегљива категорија међ Србљем.Mi nastavnici smo se jurili sa ovima koji bi da rade, nesloga košta dragi kolega... Zato bi sada trebali i mi da istrajemo u našim zahtevima.Deca su nam pokazala kako se to radi.
Glavni i osnovni zahtev nije ispunjen. Odgovornost i zakon.Samo jedan zahtev nije ispunjen a to je 1 zahtev.
2
3
4
5
Ispunjeni.
Nije poenta u pravdi već u načinu na koji ćeš se izboriti za nju.Хоћу да кажем колико је правда растегљива категорија међ Србљем.
Nije jer treba dosta dokumentacije pregledati.Glavni i osnovni zahtev nije ispunjen. Odgovornost i zakon.
PRAVDA I FUNKCIONALNE INSTITUCIJE, ispuniti toŠto se tiče prvog zahteva treba vremena pregledati toliku dokumentaciju.
Ја се слажем, али ценим да се многи неће сложити.PRAVDA I FUNKCIONALNE INSTITUCIJE, ispuniti to
Mani se ostalih gluposti
Počeli su da rade, uhapšeno je nekoliko ljudi danas u vezi pada nadstrešnice.PRAVDA I FUNKCIONALNE INSTITUCIJE, ispuniti to
Mani se ostalih gluposti
Ćata sa zvezdarePočeli su da rade, uhapšeno je nekoliko ljudi danas u vezi pada nadstrešnice.