Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
Профандеке на факултетима трљају руке 16% повећање. Студентима школарина на пола(чему тај захтев ако се боре за правду). Толико о томе. Праведнија Србија=више пара у џепу ожеж ожеж.

Jedan od zahteva je bio smanjenje školarine. U čemu je sad problem? Neki od nas su podržali te zahteve.

Jedan od zahteva je bio smanjenje školarine. U čemu je sad problem? Neki od nas su podržali te zahteve.
Да ли иде тај захтев поред захтева да се задовољи правда поводом пада надстрешнице и корупције? Због захтева за мањом школарином или већом платом не стаје држава, ако се слажеш. Опет смо ми наставници испали глупи у друштву.

Да ли иде тај захтев поред захтева да се задовољи правда поводом пада надстрешнице и корупције? Због захтева за мањом школарином или већом платом не стаје држава, ако се слажеш? Опет смо ми наставници испали глупи у друштву.
Mi nastavnici smo se jurili sa ovima koji bi da rade, nesloga košta dragi kolega... Zato bi sada trebali i mi da istrajemo u našim zahtevima.Deca su nam pokazala kako se to radi.

Back