Da li podrzavate objavu rata Hrvatskoj i totalnu mobilizaciju u slucaju napada na RS

Sta Srbija treba da uradi u slucaju vojnog napada Hrvatske na Republiku Srpsku?

• Proglasiti opstu mobilizaciju i objaviti rat Hrvatskoj do istrebljenja

• Ne treba da se mesamo u rat i trebamo da prepustimo Srbe iz Republike Srpske hrvatskoj vojsci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da li podrzavate objavu rata Hrvatskoj i totalnu mobilizaciju u slucaju napada Hrvatske vojske na Republiku Srpsku u slucaju njenog otcepljenja od BIH na demokratskom referendumu.

Da li smatrate da vojska Srbije kao i srpski narod iz Srbije treba u slucaju napada drzave hrvatske i hrvatske vojske na Republiku Srpsku sa kako navodi Mesic ciljem da zaposedne grad Brcko i koridor izmedu istocnog i zapadnog dela Republike Srpske i ciljem da "Republika Srpska" nestane , sto bi dovelo do masovnog genocida etnickog ciscenja i egzodusa Srba iz Republike Srpske i novih 1.5 miliona izbeglica u Srbiji - treba da udje otvoreno u rat na strani Republike Srpske, proglasi totalnu opstu mobilizaciju i objavi rat do unistenja Republici Hrvatskoj?

Ili pak smatrate da ne treba da uradimo nista , da se pravimo ludi i prepustimo srpski narod u Republici Srpskoj ustaskom i balijskom nozu i kami?

Kako si postavio anketu, ko... :roll:
Naravno da treba zaštiti Republiku Srpsku.
Srbija na to ima obavezu, kako kao zemlja matica, tako i kao potpisnica i garant Dejtonskog sporazuma.

Šta ti znači ono "do uništenja", osim nekih tvojih kompleksa za koje bi bilo bolje da potražiš profesionalnu pomoć, zaista ne znam.

Kako mislis da mi proglasimo?Mi narod to ne mozemo,a predsednik nas naravno da ne bi to uradio i mirno bi posmatrao i verovatno bi apelovao da prestane sukob.Izgleda da jos ne shvatate da nas napadne bilo koja zemlja Tadic bi sedeo skrstenih ruku jer ga prosto briga za ovaj narod i drzavu.Ako to niste shvatili onda je suvisno o svemu pricati.

...normalno da do toga nece doci...Mesic je totalno ishlapeo idiot...

Srbija na to ima obavezu, kako kao zemlja matica, tako i kao potpisnica i garant Dejtonskog sporazuma.

Šta ti znači ono "do uništenja", osim nekih tvojih kompleksa za koje bi bilo bolje da potražiš profesionalnu pomoć, zaista ne znam.

nesto si ocito zamjenio...
Srbija je garant Dejtonskog sporazuma, znaci garant vjelovite BiH...a nikakve RS...

Резултати анкете су чудо!

Јел знате да је одзив за мобилизацију 90-тих био 20-30%, а сад одједном сви би у војнике. Видим ја да су 80% форумаша напаљена балавурдија и девојчице који су за "ратовање" спремни, ал ако може преко тастауре и миша и топлом мамином и татином стану!

anketa nije verodostojna jer su na forum vecinom krajisnici, bosancerosi, kosovari, crnogorci......................srbi su ili na njive ili u biro za zaposljavanje.

Ja sam čuo da je Garda Cara Lazara već obavila mobilizaciju i da će se uputiti ka hrvatskoj granici čim nazdrave Bogu i pobedi, što se može i odužiti, ako je sudeći po uspesima prošle mo(de)bilizacije :lol:

kaka bre lazina garda, midnightdreamer? pola od njih im je maternji jezik engleski.........isto ko i beli orlovi 1991. tu srbina nema ni od korova. sve americki specijalci za izazivanje krvoprolica i rata.

Anketa je izuzetno glupa i ratnohuskacki orijentisana, sto se mene tice sve ove problematicne srbe preko Drine treba zauvijek zaboraviti. Samo ste nam napravili sranja u ovih 100 i kusur godina, i ne zaboravite....nece hrvatska biti sama u ratu ako i do njega dodje, uz nju ce biti Nato a uz nas ce biti rusi kojih nece biti nigdje.

A tvoj komentar jos gluplji,zar te nisu naucili da kad nemas nesto pametno da kazes onda cuti!Ko si ti da bilo koga zaboravljas,zato sto si u Srbiji ti si veci Srbin od drugih?

malo glup izbor opcija...

zasto glup?
pa lepo te covek pita oces li da cutis i gledas kako hrvati peku srpsku decu na raznju a od njihovih creva prave kavurmu?

mozes slobodno da se odlucis za jednu od ove dve opcije.
anketa je tako formulisana da mi srbijanci kao humana bica nemamo izbor.........moramo na svaki nacin spreciti pojavu tih monstruoznih ustaskih zlocina ............inace bicemo i sami prozvani za ustase i monstrume................ko sto je mene nadzorni organ prozvao.

bilo tako i 1989 kad je sloba govorio ko je protiv mene protiv srbije je pa ti sad budi protiv njega da vidim.

Anketa je izuzetno glupa i ratnohuskacki orijentisana, sto se mene tice sve ove problematicne srbe preko Drine treba zauvijek zaboraviti. Samo ste nam napravili sranja u ovih 100 i kusur godina, i ne zaboravite....nece hrvatska biti sama u ratu ako i do njega dodje, uz nju ce biti Nato a uz nas ce biti rusi kojih nece biti nigdje.

ti kao nesrbin nisi pozvan da dajes komentare u vezi nas srba. mi znamo najbolje sta nam je ciniti.

napisao sam do "istrebljenja" a mislio sam do istrebljenja agresorskih snaga na republiku srpsku.

zasto glup?
pa lepo te covek pita oces li da cutis i gledas kako hrvati peku srpsku decu na raznju a od njihovih creva prave kavurmu?

mozes slobodno da se odlucis za jednu od ove dve opcije.
anketa je tako formulisana da mi srbijanci kao humana bica nemamo izbor.........moramo na svaki nacin spreciti pojavu tih monstruoznih ustaskih zlocina ............inace bicemo i sami prozvani za ustase i monstrume................ko sto je mene nadzorni organ prozvao.

bilo tako i 1989 kad je sloba govorio ko je protiv mene protiv srbije je pa ti sad budi protiv njega da vidim.

Ovakav bolestsn eho, moze samo u praznoj lobanji da odzvanja.
Ljeci se, kompleksi prema boljima mogu dati i pozitivne efekte.

pa vi hrvati ste ti koji brusite nozeve i spremate ih za klanje samo zato sto srbi zele da slobodno odluce o svojoj sudbini.

da budem objektivan, od 100 srba (medju kojima bar 50 bosancerosa, krajisnika , crnogoraca i kosovara), tacno 50 posto pljuje na rh i sve hrvate naziva ustasama, pripisuje im i ono sto su uradili i ono sto nisu i ono sto bi mogli , i ono sto bi ti srbi zeleli........................dok sa hrvatske strane od 100 hrvata (od kojih bar 20 hercegovaca) tacno 20 posto pljuje na sve srpsko i kune se da ce opet klati srpsku decu ako im se za to ukaze prilika.
mogu samo reci:
JADNI SRBIJANCI SA SRBIMA
JADNI HRVATI SA HERCEGOVCIMA
i srbijanci i hrvati prolivaju medjusobnu krv radi ovih takozvanih srba i hercegovaca.

Ma vi se lagano kako bi vi rekli ložite. Mesić je na odlasku i htio je samo zapaliti malo strati da Europa skrene pozornost na Dodika.

Josipović je rekao da se Hrvatska neće miješati, da zato postoji NATO i EU, i to nije naša stvar.

Međutim, odcjepljenje RS bi bio kraj BiH , došlo bi do totalno cijepanja, a vi bi jedva čekali priliku da se pokoljeta sa muslimanima. Europa to neće dozvoliti, a još manje će dozvoliti muslimansku državu na 500 km od Vatikana. Vama to nikako nije jasno i očito je da nikad neće biti .

RS nema šanse. Nema vojsku, nema jasnu podršku Srbije, okružena je muslimanima i Hrvatima, tako da od cijele priče ništa.

a bacuska?

da budem objektivan, od 100 srba (medju kojima bar 50 bosancerosa, krajisnika , crnogoraca i kosovara), tacno 50 posto pljuje na rh i sve hrvate naziva ustasama, pripisuje im i ono sto su uradili i ono sto nisu i ono sto bi mogli , i ono sto bi ti srbi zeleli........................dok sa hrvatske strane od 100 hrvata (od kojih bar 20 hercegovaca) tacno 20 posto pljuje na sve srpsko i kune se da ce opet klati srpsku decu ako im se za to ukaze prilika.
mogu samo reci:
JADNI SRBIJANCI SA SRBIMA
JADNI HRVATI SA HERCEGOVCIMA
i srbijanci i hrvati prolivaju medjusobnu krv radi ovih takozvanih srba i hercegovaca.

UUUUUUU sto se ti razumijes, a sta to i kad su srbijanci imalj sa hrvatima ?

ma čekaj malo. ja sam pisao o tome i ranije.

ovo je forum politike ali svakodnevno ima barem 5 tema gdje se Hrvate naziva ustašama, koljačima sa noževima, stalno neke ratne teme, uvijek je Srbiji netko kriv, ti to ne smatraš izazivanjem ?

Ako je ovo forum posvećen samo širenju ksenofobije i nacionalizma, onda recite tako pa ću se povući.

da smo devedesetih godina manje ustupali pred primitivizmom rata ne bi ni bilo.
trebas ostati i boriti se za istinu i pravdu i ne prepustiti ovaj jugoslovenski forum divljacima sa planina i pecina.

Back