Da li podrzavate objavu rata Hrvatskoj i totalnu mobilizaciju u slucaju napada na RS

Sta Srbija treba da uradi u slucaju vojnog napada Hrvatske na Republiku Srpsku?

• Proglasiti opstu mobilizaciju i objaviti rat Hrvatskoj do istrebljenja

• Ne treba da se mesamo u rat i trebamo da prepustimo Srbe iz Republike Srpske hrvatskoj vojsci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nauci malo istoriju, Jasenovac NIJE bio za Jevreje, jer je istih tamo stradalo samo oko 30-ak 000 u odnosu na preko 600 000 SRBA!!
A ne mislim da nam trebaju takvi logori, ipak smo mi napredniji moralno od nacije"tisucljetnje kulture", jednostavno nam genocidnost nije u krvi inace ne bi bila najsarenija drzava u ovom delu Evrope i sveta nego jedno-dvonacionalna kao vecina okolnih i gorepomenuta!
Pozdrav :cool:

U 21 vijeku ti bi novi Jasenovac :sad2:
Jesi li ti svjestan svojih izjava i znas li ko je najvise stradao u Jasenovcu?

necu da razglabam i rizikujem poen, samo da te pitam, sta bi posle svega najbolje funkcionisalo kao odvracanje ustasa od sledeceg genocida?

oprost ili odmazda?

ako moze argumentovan odgovor sa osvrtom na patern iz istorije

necu da razglabam i rizikujem poen, samo da te pitam, sta bi posle svega najbolje funkcionisalo kao odvracanje ustasa od sledeceg genocida?

oprost ili odmazda?

ako moze argumentovan odgovor sa osvrtom na patern iz istorije

Ako nisi primjetio da se ja ne zalazem za genocid ni na jednoj strani.
Ja licno mislim da je vrijeme Jasenovca davno proslo i da se to vise nece ponoviti ni jednom narodu zato sto tu ne stradaju ljudi koji to zapocinj vec ljudi cija je jedina krivica sto pripadaju nekoj vjeri ili naciji.
Mislim da je diplomatija jedino rjesenje a ne stalno natezanje sa novim genocidim pa poslije prastanje i u nedogled.
Jesi li zadovoljan odgvorom?

Ja licno mislim da je vrijeme Jasenovca davno proslo i da se to vise nece ponoviti ni jednom narodu zato sto tu ne stradaju ljudi koji to zapocinj vec ljudi cija je jedina krivica sto pripadaju nekoj vjeri ili naciji.
Mislim da je diplomatija jedino rjesenje a ne stalno natezanje sa novim genocidim pa poslije prastanje i u nedogled.

ne nisam.
kazes da je vreme jasenovca proslost.
znas koja je paveliceva zelja bila?
1/3 pobiti, 1/3 pokrstiti, 1/3 proterati i srba biti vise nece u HR, jel tako?

kao sto znas, ako se makar malo razumes u proslost naseg naroda, to se samo polovicno ostvarilo za vreme NDH.

ali je ostvareno za vreme tudjmana, pre samo 15 godina.

kako objasnjavas to?

ne nisam.
kazes da je vreme jasenovca proslost.
znas koja je paveliceva zelja bila?
1/3 pobiti, 1/3 pokrstiti, 1/3 proterati i srba biti vise nece u HR, jel tako?

kao sto znas, ako se makar malo razumes u proslost naseg naroda, to se samo polovicno ostvarilo za vreme NDH.

ali je ostvareno za vreme tudjmana, pre samo 15 godina.

kako objasnjavas to?

Praljudi su jeli jedni druge pa jel i mi tako trebamo?
Sve to ne treba zaboraviti a ni ponoviti.
Koji dio ti nije jasan?
Da li bi ti volio da se tvoj narod spominje kroz istoriju na takav nacin?

ratovi su davno prosla stvar... nema ih vise, osim nekoliko 100 tina onih koji su se vodili u zadnjih 10 godina....
Oce to diplomatijom, eto Sadam je radio diplomatiom sa USA, a sada Ahmenidzad primenjuje drugi sistem,i kao sto vidis, lepo funkcionise, gradjani irana su bezbedni...

ratovi su davno prosla stvar... nema ih vise, osim nekoliko 100 tina onih koji su se vodili u zadnjih 10 godina....
Oce to diplomatijom, eto Sadam je radio diplomatiom sa USA, a sada Ahmenidzad primenjuje drugi sistem,i kao sto vidis, lepo funkcionise, gradjani irana su bezbedni...

Pa mi bi za promjenu mogli pokusati druge stvari a ne samo kuke i motike.

Pa mi bi za promjenu mogli pokusati druge stvari a ne samo kuke i motike.

A koje su to druge stvari ?
Ko to na ovom svetu moze da ti garantuje sigurnost osim vojne sile tvoje zemlje...
Kakva crna diplomatija u 21 veku,to je prevazidjeno,i nikada nije ni postojalo. Postoji vojna sila,i nista vise...
primeri 1: Kada u saudiskoj arabiji,odseku ruku nekom zato sto je konzumirao alkohol,to je legitimno pravo drzave.
primer 2 : kada u indoneziji nekog isibaju zato sto je konzumirao alkohol,to je onda uskracivanje ljudskih prava.
Razlika izmedju Primera 1 i Primera 2 je u vojnoj sili, Vojni budzet primera 1 je 36 miliardi dolara godisnje, primer 2 ima vojni budzet od 4,7 miliardi .

De ti kreni, a mi ćemo te snažit. Btw, ja sam služio na Slatini u VP, sigurno ga znam. Pošalji na pp kako se zvao i čime je komandovao.

Sa ovim LDP-ovcima se nešto čudno dešav.

Onaj juče postao "Narodni Heroj" a ovaj se javno hvali da je bio policajac pri vojsci.....
c c c c ......
sve nam neki junaci zalutali u praškićev kazamat.

Plašim se da je čeda prašak napokon rešio da formira svoju udarnu kriminalističku grupu za kontrolu droge na Balkanu.

Sa ovim LDP-ovcima se nešto čudno dešav.

Onaj juče postao "Narodni Heroj" a ovaj se javno hvali da je bio policajac pri vojsci.....
c c c c ......
sve nam neki junaci zalutali u praškićev kazamat.

Plašim se da je čeda prašak napokon rešio da formira svoju udarnu kriminalističku grupu za kontrolu droge na Balkanu.

Nisam ja nikakav junak, i da sam mogao da izbegnem vojsku, to bih sigurno uradio. Ja sam samo bio ubogi vojni pandur, pa ko velim, da mi junačina Rajhsmaršal kaže nešto o svom junaštvu i njegovom junaku ujaku specijalcu.Ne mogu ja po junaštvu da se merim sa vama patriotama.

Hrvatska je bila odlucujuci igrac u razbijanju Jugoslavije,jer bez njihove podrske Slovenci se ne bi usudili da dignu oruzanu pobunu.
Sada Hrvatska odlucuje o svojoj sudbini,ali i o sudbini Balkana.Mesic i ostala druzina su se izgleda dobro nagumali.Tako su bar svedocili Hrvat i Makedonac na Kosavi!Neka neko kaze sa kojim bogatstvom sada raspolazu Tudjmani i Milosevici?Zar ne vidite da smo svi skupa ispali budaletine a da su se kriminalci i mafijasi obogatili.
Budale su ginule za nacionalne drzave a ratni profiteri su zgrtali bogatstva.
Najstrasnije je sto medju Balkancima jos ima mnogo onih koji bi da i dalje ratuju!?
Vrhunac loseg ce biti ako Nemacka i ostali podrze suludi plan Amera da napadnu Rusiju!

Back