Da li podrzavate objavu rata Hrvatskoj i totalnu mobilizaciju u slucaju napada na RS

Sta Srbija treba da uradi u slucaju vojnog napada Hrvatske na Republiku Srpsku?

• Proglasiti opstu mobilizaciju i objaviti rat Hrvatskoj do istrebljenja

• Ne treba da se mesamo u rat i trebamo da prepustimo Srbe iz Republike Srpske hrvatskoj vojsci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
da budem objektivan, od 100 srba (medju kojima bar 50 bosancerosa, krajisnika , crnogoraca i kosovara), tacno 50 posto pljuje na rh i sve hrvate naziva ustasama, pripisuje im i ono sto su uradili i ono sto nisu i ono sto bi mogli , i ono sto bi ti srbi zeleli........................dok sa hrvatske strane od 100 hrvata (od kojih bar 20 hercegovaca) tacno 20 posto pljuje na sve srpsko i kune se da ce opet klati srpsku decu ako im se za to ukaze prilika.
mogu samo reci:
JADNI SRBIJANCI SA SRBIMA
JADNI HRVATI SA HERCEGOVCIMA
i srbijanci i hrvati prolivaju medjusobnu krv radi ovih takozvanih srba i hercegovaca.

Al ti lupas ko krivakom po samaru .

Evo , ja nisam ni iz Bosne , ni iz Krajine nego sam bas Srbin iz Srbije.
A sve mislm suprotno od tebe .
Zasto odvajas Srbe na Srbe i nekakve Srbijance . Sta su ti to Srbijanci . Koji su ti ti . Srbijanci po tebi nisu Srbi? Je to neki poseban narod ovde u Srbiji , pa ih ti zoves Srbijancima ?
Sta je be tebi , Milune . Da se ti ne predstavljas lazno . Nema u Srbiji nikoga ko sebe tako naziva . Zadji u Narod , pa pitaj . Svako ce ti reci da je , ili Srbin , ili Madjar , ili Bugarin , ilui Rom . Samo ti niko nece redci da je Srbijanac , sem, moze biti onih , koji su kao derivati komunizma zatupljeni Jugoslovenstvom i neznaju bbas sta su .
A ovo sto kazes za Hrvate , pa eto nisi u pravu . Ogromna vecina hrvata su hrvati . To je sasvim dovoljno .
Mada... pored takvih Muluina ko sto si ti , nama hrvati i ne trebaju .

Poslednja izmena:
Al ti lupas ko krivakom po samru .

Evo , ja nisam ni iz Bosne , ni iz Krajine nego sam bas Srbin iz Srbije.
A sve mislm suprotno od tebe .
Zasto odvajas Srbe na Srbe i nekakve Srbijance . Sta su ti to Srbijanci . Koji su ti ti . Srbijanci po tebi nisu Srbi? Je to neki poseban narod ovde u Srbiji , pa ih ti zoves Srbijancima ?
Sta je be tebi , Milune . Da se ti ne predstavljas lazno . Nema u Srbiji nikoga ko sebe tako naziva . Zadji u Narod , pa pitaj . Svako ce ti reci da je , ili Srbin , ili Madjar , ili Bugarin , ilui Rom . Samo ti niko nece redci da je Srbijanac , sem, moze biti onih , koji su kao derivati komunizma zatupljeni Jugoslovenstvom i neznaju bbas sta su .
A ovo sto kazes za Hrvate , pa eto nisi u pravu . Ogromna vecina hrvata su hrvati . To je sasvim dovoljno .
Mada... pored takvih Muluina ko sto si ti , nama hrvati i ne trebaju .

imas pravo da mislis kako zelis.
trebao bi poznavati i istoriju i politiku bar zadnjih 25 godina na ovim prostorima pa bi ti se ime srbijanac i te kako nametnulo. srbija je prozivela pakao ne u ratovima 1991-1999 ve od 1989 do 1991 i tu trebas traziti razloge za rat koji je srbiju skoro unistio.
problem kod nas gradjana srbije je u tome sto ima mnogi posteni srbi medju nama koji su tolerantni ne znajuci da je ta tolerancija srbiju uvek kostala uzasnih zrtava.
naucio sam se da, hteo ti to ili ne, postoje ipak dva srpska naroda koji se medjusobno vise razlikuju nego sa kinezima. imam apsolutno moralno pravo da ovako pricam jer se to pokazalo u periodu 1989-1991. nije srbija tada otpisala svoje sunarodnike preko drine i juzno od raske vec su oni ti kvazi-srbi to sami ucinili. pred mogucnoscu da stanu na nasu stranu i da u svojoj buducnosti imaju mocnu podrsku u svakom pogledu od strane srbije , taj srpski narod van granica srbije odlucio se da da podrsku najvecem neprijatelju srbije , milosevicu, i na taj nacin postao je i sam neprijatelj srbiji. tih 1989-1991 godine bilo je dovoljno da se udruzenim snagama suprostavimo americko-milosevicevskoj politici rasturanja jugoslavije , rata ne bi bi bilo a juga bi sigurno opstala jer bez milosevica, ameri nisu imali nikakve sanse protiv mocne jugoslovenske armade.
dakle , stavljajuci se na stranu milosevica a protiv srbije, bosanski , krajiski i kosovski srbi su sami sebi presudili i umesto da imaju mocnu srbiju iza sebe oni su isli za svojim firerom koji je ispunjavao zadatak zadat mu u pentagonu: rasturanje jugoslavije i uvodjenje jugoslovenskih naroda u rat. bez podrske bosanaca krajisnika i kosovara milosevic ne bi opstao ni mesec dana a stime ni americka politika rasturanja sfrj ne bi opstala.
to sto bosanci, krajisnici i kosovari do dana danasnjeg nisu ukapirali , ni najmanje me ne cudi, ali to sto ti i jos neki autohtoni gradjani srbije nisu ukapirali ni do ove 2010 godine, e to mi daje za pravo da sumnjam u tvoje korene na ovim prostorima.

Ne znam još, da li bi valjalo da se prošetamo i do Beča, čisto da se malo ... qr*imo :lol: , pa se posle vratimo. :mrgreen:

jel imas ti televizor? pa jes cuo da je bec jos od 19 decembra opsednut jakim snagama najpre novopazarske brigade a pocetkom januara pristigle i jedinice najvecim delom iz juzne srbije.
i nije samo bec opsednut. u toku je prebacivanje kompletnih armijskih korpusa iz srbije u skoro sve bogatije gradove evropske unije.
nas srbe vise niko ne moze zaustaviti u osvajanju evrope.

Back