Da li oprostiti prevaru? A ako jeste zasto?

• Začetnik teme Začetnik teme Zloca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uopste se ne slazem da su ljudi koji varaju slabog karaktera. Mnogo je raznih razloga za prevaru i tu svako ima svoj stav.
Ali, voleo bih da gresim, ja imam utisak da je kod tebe sve crno ili belo? Jesi li videla dugu? Ako je tvoj muz mozda i varao, nisi li mozda bas ti razlog tome (takva kakva si)?
Ako bih ikada posumnjao prvo bih razloge trazio u sebi a ne u svojo supruzij. Na kraju, prevara je tek samo poslednja kap u casi. Ili pretposlednja:)))
Pozdravljam tvoj stav da sve otvoreno i u lice resavas. Cenim!

Нема везе који је разлог - у то уопште не улазим. Нисам сујетна и прихватам да некоме могу да не одговарам, можда и да сам најгора жена на свету - али онај ко са мном живи зна каква сам и ништа му није сакривено ;) Евентуални моји недостаци нису разлог због ког бих трпела превару јер је мој муж одлично знао са ким се жени и прихватио ме је такву каква сам. Ако сам се у међувремену променила то може да му се допада или не допада, ако му се не допада можемо да се разиђемо и то је то. Нема филозофије. Превару и лагање не толеришем. Том логиком можда и ја треба около да узимам паре од других мушкараца ако проценим да он не доноси довољно у кућу или да водим другим мушкарцима децу да их васпитавају ако помислим да је он недовољно добар отац ... смешно и незрело размишљање ;)

Ако је довољно мушко, треба јасно и гласно да каже ако нешто није како треба и испоштује и себе и мене. Себе да ослободи мог присуства ако већ не ваљам а мени да прилику да нађем некога коме ћу одговарати. То је поступак правог мушкарца а седење на две столице је, без обзира на разлог, резултат слабог карактера и страха да се пресече. Мој став је да је такво понашање незрело и не желим крај себе некога ко на такав начин храни сујету. Јасно је да ће жена десет пута лакше наћи некога за прељубу него мушкарац али пошто се ја тиме не бавим - исто очекујем и од друге стране ;) Нема тог разлога због ког бих поново била са неким ко ме на тај начин не испоштује ;)

Не кажем да преко ноћи могу да охладим и престанем некога да волим и да све то није болно али довољно сам одрасла да знам какве личности не желим да имам у својој близини. Ценим себе сасвим довољно да не морам некоме да глумим будалу :)

Poslednja izmena:
nemoj ni da trazis,znas kako se kaze,ko trazi naci ce,ili ide, ko kuca otvorice mu se...:think:

Ма ја то већ знам. Не тражим напамет, нисам љубоморна ни хистерична него једноставно имам очи и видим око кога се мота а немам конкретан доказ ;)
Небитно :)

Ма ја то већ знам. Не тражим напамет, нисам љубоморна ни хистерична него једноставно имам очи и видим око кога се мота а немам конкретан доказ ;)
Небитно :)

kako nebitno,nemoj molim te.tu oko koje se mota skrati za glavu i problem resen

Pa znaci nije mu oprostila kad ga podjebava u drustvu..ja bih joj tu odgovorio kad si kokoska cuti i pusi

Pa naravno da mu nije oprostila.
Ako mozes da oprostis onda to treba da zaboravis (malo sutra)

Ja licno mislim da od oprastanja nema nista jer ako te je prevario jednom prevarice te i drugi put, znaci da te ne postuje a onda ti i ne treba.
Zasto gubiti dragoceno vreme na nekoga ko to ne zasluzuje.

Mene je naucio jedan bivsi decko sa kojim sam ostala prijatelj da NIKADA ALI NIKADA , cak i da te uhvate , ne priznas !!
On je to meni uradio :) i to je bio razlog zasto sam momentalno prekinula vezu sa njim mada nisam 100% bila sigurna .
Cak ni danas kad ponekad kafenisemo i kad bi mi slobodno mogao reci , ne priznaje :D
E i ja sam preuzela muski fazon i ..... nije loseeee

Mene je naucio jedan bivsi decko sa kojim sam ostala prijatelj da NIKADA ALI NIKADA , cak i da te uhvate , ne priznas !!
On je to meni uradio :) i to je bio razlog zasto sam momentalno prekinula vezu sa njim mada nisam 100% bila sigurna .
Cak ni danas kad ponekad kafenisemo i kad bi mi slobodno mogao reci , ne priznaje :D

jel ti verujes svojim ocima ili meni :D

da li sam bila u iskusenju?
jesam.
da li se kajem sto nisam uletela u prevaru?
ne.
kajem se samo sto onog ko me prevario, nisam otkacila onda kada trebalo.
ja ne volim ni vestacko fol cvece u svojoj blizini, a kamo li fol vezu.
ili jesmo ili nismo par.
na treci kompromis ne pristajem.
moze mi se.

A šta ako se izlanem u snu? :think:

A šta ako se izlanem u snu? :think:

Sta ima veze...vidis da oni ne spavaju u istom krevetu. Dragi nuna u zajednickom, a ona po nekom tudjem jezdi. I ne priznaje, ma nema sanse. Pre ce se na forumu pohvaliti, nego sto bi njemu priznala. :mrgreen:

Sto se teme tice, moj iskren odgovor je "NE". Znam da ne bih mogao oprostiti.

Jednu bivse sam prevario, i ona to nikada ne bi saznala...da joj ja nisam rekao. Nisam mogao da se foliram i pravim kao da je sve super. Rekao joj, i ocekivao pedalu. Medjutim, ona mi oprostila. Ja nemam toliku dusu koliku je ona imala, priznajem. :lol:

Back