Uopste se ne slazem da su ljudi koji varaju slabog karaktera. Mnogo je raznih razloga za prevaru i tu svako ima svoj stav.
Ali, voleo bih da gresim, ja imam utisak da je kod tebe sve crno ili belo? Jesi li videla dugu? Ako je tvoj muz mozda i varao, nisi li mozda bas ti razlog tome (takva kakva si)?
Ako bih ikada posumnjao prvo bih razloge trazio u sebi a ne u svojo supruzij. Na kraju, prevara je tek samo poslednja kap u casi. Ili pretposlednja))
Pozdravljam tvoj stav da sve otvoreno i u lice resavas. Cenim!
Нема везе који је разлог - у то уопште не улазим. Нисам сујетна и прихватам да некоме могу да не одговарам, можда и да сам најгора жена на свету - али онај ко са мном живи зна каква сам и ништа му није сакривено
Ако је довољно мушко, треба јасно и гласно да каже ако нешто није како треба и испоштује и себе и мене. Себе да ослободи мог присуства ако већ не ваљам а мени да прилику да нађем некога коме ћу одговарати. То је поступак правог мушкарца а седење на две столице је, без обзира на разлог, резултат слабог карактера и страха да се пресече. Мој став је да је такво понашање незрело и не желим крај себе некога ко на такав начин храни сујету. Јасно је да ће жена десет пута лакше наћи некога за прељубу него мушкарац али пошто се ја тиме не бавим - исто очекујем и од друге стране
Не кажем да преко ноћи могу да охладим и престанем некога да волим и да све то није болно али довољно сам одрасла да знам какве личности не желим да имам у својој близини. Ценим себе сасвим довољно да не морам некоме да глумим будалу

Poslednja izmena:

i ona mu "oprostila" ali mu je svakom prilikom to nabijala na nos i to u drustvu. Posle godinu dana su se razveli.