i sto rece covek
ja sam za ovu temu promenila avatar u ozbiljni mesto onaj rashirenih nogu
ja sma negde davno vec napisala sta mislim o ovim stvarima ali sam copi pejstovala
ovo,u slucaju da ga volim
postoji jel prevara tipa - video je,napalio se ,kresnuo
ili da je zavoleo drugu devojku
iako bi me drugo mnogo vise povredilo..pre bih zelela da je drugo,iako bi me puno jache bolelo i teze bih se oporavila jer bi i izdaja bila veca,...ali,bih bar mogla da ga gledam kao coveka. bar je imao neki dublji, ''vishi' , tezi razlog, emocije....dakle dokazao da nije neka zivotinja vec,iako me bolelo vise...on voli. tako bih bar mogla ako nista drugo,kao sto sam rekla,da ga posmatram i dalje kao coveka.
ali,ako je njegov motiv za prevaru toliko bedan,da je kresnuo neku cijeg se i imena ne seca, u mojoj glavi,on izjednacuje mene i nju- sve ono sto sam mu ja dala, ljubav,iskrenost,odanost,razumevanje itd, mene fizicki jednako... neka tamo leva. Cak stavise, ona vredi vise od tebe,jer je u tom trenutku zaboravio na tebe da bi joj ga zabio medju noge. u slucaju da zavoli, makar kako bolesno zvucalo,i izdaja bila veca jos bih mogla da ga postujem
tu o prevari treba uturiti i ako neko zavoli musku ili zensku k.urvu

ili tip koji izgleda extra pa tebe voli,i stvarno te voli i osecas se pored njega kao kraljica,ali je takav da mu se moze da ima jos tri-cetiri sa strane ne racunajuci sto izjebe neke ***** kad izadje uvece a bome sam vidjala i ribe isto takve,doduse moram reci u mnogo manjem procentu
a bome ima i muskih i zenskih koji su stvarno voleli ljude sa kojima su bili u vezi ali, celog zivota nikad nikom nisu bili verni a imaju preko trideset
I sta sa takvima?
To su odrasli ljudi,ne mozes im reci ''no no ne sme tako'' ,mislim ko si ti da pricas o necijem zivotu kako god da ga zivi , sta i kako da radi,...vec smao prihvatiti jer ne treba da menjas coveka ako ga volis vec da vidis jel mozes njegove mane da podneses ili ne
prvo treba i da gledas jel osecaj prevarenosti ima logicki smisao. Imam drugaricu koja je bila sa ozenjenim u vezi,i ona cuje da je on bio sa drugom i odmah urla na njega kako ju je prevario,mislim,ko je tu lud
ti si ljubavnica,nit verenica nit devojka nit zena, ti nemas nikakav status sa njim prema tome nemas se zasto osecati ''prevarenom'' a i nemas prava-..eh sad,to sto si ga zavolela pa smeta,******
Nije sve crno belo,ne mora da znaci ako te prevari devojka ili decko da te ne voli
ALI
ako ste, u vezi
medjusobno dogovorenoj 
monogamnoj

vezi

onda nema mrdanja i svako ima pravo na bes i bome obavezan raskid
Zakljucak: ja se nikad necu udati
Razlog : ako sam ja,u medjusobno dogovorenoj javnoj monogamnoj vezi ako si ti MOJ nema tu da se zajebavas ni desno na pogledas kamoli da hoces da je izjebes
ja tu tebi da dajme moje vreme iskrenost i ti se tu zajebavas sine marsh marsh g preklacu te ko vola,zapalicu ti i stan i par ei kola i tebe i tvoje roditelje
eto tako.