- Poruka
- 68.864
Pa trip. Kako danas predstavljaju zene ispade da ce ne znam sta da mu radi. A realno ce preuziti syvari nakon 15 minuta i ima da vergla ko kornjacica koja zna put u okean instiktivno.Kakva bre iskusna sta se usro xaxaxa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa trip. Kako danas predstavljaju zene ispade da ce ne znam sta da mu radi. A realno ce preuziti syvari nakon 15 minuta i ima da vergla ko kornjacica koja zna put u okean instiktivno.Kakva bre iskusna sta se usro xaxaxa
Ja smatram sve koji su nevini u starijim godinama budalama.Да, девојке невине мушкарце у старијим годинама сматрају бу*далама. Зато и треба да траже сличне себи, невине девојке, оне су једине које би то разумеле. Шта нека иживљена има да понуди нама осим понижавања и лицемерја према нама?
Зато што имаш предрасуде, што те мрзи да анализираш, и што на основу погрешних претпоставки извлачиш закључке. Али битно је да сте ви добри људи, и да тако са предрасудама према другима заслужујете љубав и секс од других.Ja smatram sve koji su nevini u starijim godinama budalama.
Znas kako, bilo je dosta devojaka kojima sam se dopadao, neka bi sigurno bila okej sa tim. Mislim, nije da je covek neki prestupnik ako je nevinДа, девојке невине мушкарце у старијим годинама сматрају бу*далама. Зато и треба да траже сличне себи, невине девојке, оне су једине које би то разумеле. Шта нека иживљена има да понуди нама осим понижавања и лицемерја према нама?
Analizira h sve, bezimeni.Зато што имаш предрасуде, што те мрзи да анализираш, и што на основу погрешних претпоставки извлачиш закључке. Али битно је да сте ви добри људи, и да тако са предрасудама према другима заслужујете љубав и секс од других.
Ја самом себи не сметам толико, мени смета однос других према мени.Analizira h sve, bezimeni.
Ali u svom dijapazonu boja?
Mene ne "žulja" ništa u onome što sam rekao iz svog viđenja.
Ti si taj koga izrečeno muči?
Oh?Ја самом себи не сметам толико, мени смета однос других према мени.
Mislim, to je ono sto prvo pomisle kada je u pitanju nevina muska jedinka.Znas kako, bilo je dosta devojaka kojima sam se dopadao, neka bi sigurno bila okej sa tim. Mislim, nije da je covek neki prestupnik ako je nevin
Jedna je stvar ovde na forumu, a sasvim nesto drugo u RL. Preko neta ce te svi sprdati samo da bi podigli osecaj vlastite nadmoci.
Anonimnost koju garantuju ovakve drustvene mreze dozviljavaju mnogima da vredjaju druge i tako lece vlastite komplekse, bez opasnosti da im taj neko polomi glavu
U stvarnosti, nikada nisam cuo da je riba odbila tipa zbog toga ako joj se bas svideo. Ili obrnuto, cak su muskarci i spremniji za takva dobrocinstva, posto se smatra da nevina zena ima visoke standarde. Dok se smatra da muskarci nemaju standarde, svaki bi da ga gurne bilo gde, pa makar i u masinu za mlevenje mesa.
Muskarac koji ne uspeva da nadje devojku, uglavnom se smatra ljudskom greskom.
Spada li 25 godina u starije?Ja smatram sve koji su nevini u starijim godinama budalama.
Ili, makar, nesposobnim i onima koji nemaju ništa da ponude, osim neke upitne vrednovati koja je čednost?
Kao neki strah od same greške, pri izborima koje čine?
Čistunce i proračunata ljude, koji vjeruju u dogme koje su uspostavili drugi više nego li u sopstvenim uspone i padove..
Zabrinjavajuće je?Spada li 25 godina u starije?
Шта су по теби достигнућа, мора ли да буде то за друштво, нешто јавно, или могу да буду и приватна, лична достигнућа? Ви сте сви други као пуни неких достигнућаOh?
Želiš potvrdu za svoja dostignuća, kojih nema?
U stvari: tvoj doprinos je tvoja suzdržanost i strah, koja se ispoljava kroz neku moralnost iste?
Mani se men - koja su tvoja dostignuća?Očigledno je, hteo to da priznaš meni li sebi da te nešto žulja?Шта су по теби достигнућа, мора ли да буде то за друштво, нешто јавно, или могу да буду и приватна, лична достигнућа? Ви сте сви други као пуни неких достигнућа
Моја достигнућа су аналитичност, коришћење мозга за разне ствари а не copy-paste туђих мишљења,,, физичка кондиција,,, емотивна топлина,,, око свих тих троје ствари сам "јачи" од просека. Већина људи се води рекламама, конзумеризмом, не мозга ни о чему осим о свакодневним стварима (а притом нисам ни монах, нити ме то занима), па јел ви радите на себи?
Сви децу, кад су 8. разред, питате шта ће да упишу јер нисте на нивоу да схватите да они не воле та питања, да не знају, да им је непријатно, и да им је, између осталог, то и досадило, и зато ја никад не желим да питам неког шта ће да упише. А мени причате о "достигнућима". Ја сам ужасно лош око опште информисаности, али играјући Слагалицу преко нета за разним људима, изгледа да и нисам тако лош, углавном и тако глуп побеђујем друге.
Ваша највећа врлина су глума, самопоуздање, пливање у друштвеним односима, што мени уопште не иде, и то је једина ствар због које немам успеха у друштву иако већину шибам у осталим стварима. Данашњи свет је свет фолирања, дупелизлука, лицемерја, што мени не иде а то не желим ни да учим.
Ја сам рекао нека од својих достигнућа. А не знам ни што је то битно за неког да би могао да има секс и девојку? Ја сам сам себи солидан, већина онога што ми смета је третман других према мени.Mani se men - koja su tvoja dostignuća?Očigledno je, hteo to da priznaš meni li sebi da te nešto žulja?
Ne smeta ti meni, bro?Ја сам рекао нека од својих достигнућа. А не знам ни што је то битно за неког да би могао да има секс и девојку? Ја сам сам себи солидан, већина онога што ми смета је третман других према мени.
Тако је, али то су ми наметнули други понижавањима а не ја самом себи.Ne smeta ti meni, bro?
Ti imaš problem sa sobom i sopstvenim kompleksima?
Kada kažem kompleks - mislim na osjećaj niže vrednosti?
A treba ti potvrda?
Razumem ja sve.
Mani se drugih, i toga što je nametnuto?Тако је, али то су ми наметнули други понижавањима а не ја самом себи.
Možda ne kao sam penis, ali kao energija istog?Budi kuražan?
Kuražan - Kako Lepa rel, puna simbolike? Snažan penis, koji vjeruje u sebe?