Lovac Luka ulovio vuka
Iskusan
- Poruka
- 5.635
eto, mogu ja tebe ds udomimJa sam mnogo zahtevna, a još više razmažena. Ja sam pre za udomljavanje, ne za usvajanje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto, mogu ja tebe ds udomimJa sam mnogo zahtevna, a još više razmažena. Ja sam pre za udomljavanje, ne za usvajanje.
nemoj, srce ce mi puci xDIpak te moram razocarati![]()
Odlazim, zao mi je, ostavljam tenemoj, srce ce mi puci xD
Jest, pa da me vratiš posle 48 sati!eto, mogu ja tebe ds udomimpa da te mazim i pazim
ako ne probam ne znam, s imam 3 kristslne vaze, mogu i cetvrtuJest, pa da me vratiš posle 48 sati!
Nema kod mene igračke vraćke. Teška sam ti ja za održavanje. Gora sam od kristalne vaze.
a daj zezamo se samo, sto se ljutis?Odlazim, zao mi je, ostavljam te![]()
I sve su ti ukras?ako ne probam ne znam, s imam 3 kristslne vaze, mogu i cetvrtu
Oho hoJedino taba usvajam
ma to kod mojih kuci, ne zivim sa njima bise, keva se lozi na te stvariI sve su ti ukras?
Pa ko udomljava, ti ili keva?ma to kod mojih kuci, ne zivim sa njima bise, keva se lozi na te stvari
posle 3 sata je samo kašadanas pravio bolonjez, 3 sata se kuvao, bio top, kuvam sve generalno to bas volim
nije bre, znas kako fobro bude, to je originalan receptposle 3 sata je samo kaša![]()
predomislio sam se, idomljavam ja al palaca se kirijaPa ko udomljava, ti ili keva?
eto usvojis mene u harem na 7 dana?na koliko dugojel možemo da ih menjamo ili samo jedan dolazi u obzir
![]()
eto usvojis mene u harem na 7 dana?
al sam lep i imam trbusnjake, mogu da cistim i usissvam po haremusuviše si mlad za moj harem.
Znači, evnuhal sam lep i imam trbusnjake, mogu da cistim i usissvam po haremudas mi platu , ja zadovoljan
nemoj nikom reciZnači, evnuh![]()
Gde da kažem? Pa da ti propadne reputacija Kazanove forumanemoj nikom reci![]()
vidis kako se razumemoGde da kažem? Pa da ti propadne reputacija Kazanove foruma