Da li nevin muškarac treba da traži nevinu devojku?

bezimeni1

Ističe se
Poruka
2.789
Без обзира колико има година, чак и ако је у старијим годинама?

Мислим да је то поштено јер он тражи оно што и сам нуди. Због чега би неко то замерао?

images

Poslednja izmena od moderatora:

Мислим да је то поштено јер он тражи оно што и сам нуди. Због чега би неко то замерао?
Ima da te gleda čudno da nikad nisi kresnuo a imaš preko 20 godina. Prva stvar koja će da joj padne na pamet je "sa ovim nešto nije u redu"

Ne mora. Ako je fokus na nevinost, onda si promasio vezu. Takva veza je zasnovana na jednom specificnom kriterijumu koji se svodi na fizicki kontakt.

Valjda je svrha naci kompatibilnog partnera po duhovnim kriterijumima?

Ne mora. Ako je fokus na nevinost, onda si promasio vezu. Takva veza je zasnovana na jednom specificnom kriterijumu koji se svodi na fizicki kontakt.

Valjda je svrha naci kompatibilnog partnera po duhovnim kriterijumima?
Рецимо, ако он не би био са невином то би био његов велики компромис, што би значило да онда и она мора да направи неки компромис према њему, што се вероватно неће десити јер ниједна не би направила компромис према нечијим особинама које су последица невиности.

Сексуалност је јако битна ствар, да није не би била табу, то је главна ствар која гради самопоуздање или због које су људи искомплексирани или фрустрирани, читаве психолошке игрице се врте око тога. А у специфичнијим ситуацијама једино слични могу да разумеју једни друге.

Невиност је много више од непостојања иједног секса, сама невиност мења дух, утиче на начин размишљања, на разне животне одлуке, ставове, принципе.

Рецимо, ако он не би био са невином то би био његов велики компромис, што би значило да онда и она мора да направи неки компромис према њему, што се вероватно неће десити јер ниједна не би направила компромис према нечијим особинама које су последица невиности.

Сексуалност је јако битна ствар, да није не би била табу, то је главна ствар која гради самопоуздање или због које су људи искомплексирани или фрустрирани, читаве психолошке игрице се врте око тога. А у специфичнијим ситуацијама једино слични могу да разумеју једни друге.

Невиност је много више од непостојања иједног секса, сама невиност мења дух, утиче на начин размишљања, на разне животне одлуке, ставове, принципе.
Sve na ovom svetu je odredjeno nasim mislima sto dalje stvara percepciju na svet oko nas. Ono sto je za tebe kompromis, za drugog nije. Ti ces joj reci "napravio sam kompromis, hajde sad ti". Ne ide to tako.

Sve na ovom svetu je odredjeno nasim mislima sto dalje stvara percepciju na svet oko nas. Ono sto je za tebe kompromis, za drugog nije. Ti ces joj reci "napravio sam kompromis, hajde sad ti". Ne ide to tako.
Компромис је прилагођавање неком и прелазак преко неких ствари које нису савршене. Требају обе стране да имају компромисе, није у реду да се само једна страна прилагођава у односу. То се не говори речима него углавном буде прећутни договор или подсвесно међусобно прихватање.

Компромис је прилагођавање неком и прелазак преко неких ствари које нису савршене. Требају обе стране да имају компромисе, није у реду да се само једна страна прилагођава у односу. То се не говори речима него углавном буде прећутни договор или подсвесно међусобно прихватање.
Znam vrlo dobro sta kompromis jeste. No, govorim ti da to sto spavas sa devojkom koja nije nevina i to nazivas kompromisom je vrlo uvredljivo za tu devojku. Kao da je ona prljava, pogresila je i ti si voljan da predjes preko toga

Znam vrlo dobro sta kompromis jeste. No, govorim ti da to sto spavas sa devojkom koja nije nevina i to nazivas kompromisom je vrlo uvredljivo za tu devojku. Kao da je ona prljava, pogresila je i ti si voljan da predjes preko toga
Како није компромис, бити невин је јако тешка ствар и тај невин мора да се прилагоди неком ко то није доживео него је уживао у сексуалним искуствима, неком ко га подсвесно гледа са велике висине јер је сексуално успешан са изграђеним самопоуздањем.

Оном ко је невин, нови партнер је први партнер који је јако битан, не неки број по реду или било ко, док је тај невин већ неки n-ти по реду и стога мање битан искусној особи. Преко тога треба прећи. Невин нема с ким да пореди тог партнера, док онај ко има искуства може да га оцењује на основу поређења са претходним искуствима. Онај ко је невин је понижена страна у том односу и она служи за психолошко уздизање друге стране, свако жели да се осећа доминантније и самопоузданије у односу на друге а невини су идеални за то.

Невин би зато требало да буде са невиним, али ако није онда је направио велики компромис да би био са неким у вези ко није невин. Зато заслужује и да друга страна направи компромис према њему невини свакако имају велики терет који би неко требао да разуме и прихвати.

Невине не могу да разумеју они који нису невини, зато је и најбоље да се они између себе пронађу.

Back