gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
pa šta da ti kažem, vrlo zahtevna vezaTačno se vidi da si zauzeta...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa šta da ti kažem, vrlo zahtevna vezaTačno se vidi da si zauzeta...![]()
pa neko se uozbilji ranije, neko kasnije, neko nikad xDPa gde su dotad bili šta su radili? A ne kad svi što delaju ne pričaju u prazno zavatili se sete da bi i oni mogli.
dobro postujem misljenje, al i dalje mislim da nema odredjenib godina. Mnogi se glupiraju do 35 npr, menjaju devojke itd, smori ih i hoce ozniljnoMož biti sam i ozbiljan i manje napadan da ne idu ulicom traže ozbiljnu vezu. I ti su uglavnom kao ne odgovara im ova ili ona osoba, nije dovoljno ozbiljna, mož misliti. Družiš se, zabavljaš, pa ako vidite da može biti nešto od toga uozbiljite se. Uglavnom se to obavi do nekih godina koje sam spomenuo, posle što ostane falični kojima je 'tražim ozbiljno' izgovor zašto nemaju nikoga, niti traže.
Ili se sve svodi na kratko druženje i seks ?
Pre bih rekao da ona to iz iskustva.Je l se nudiš
Ljubomoran na nju ili ljubomoran na druge ljude koji je gledaju itd?I mnogo sam na nju ljubomoran.
Mož biti sam i ozbiljan i manje napadan da ne idu ulicom traže ozbiljnu vezu. I ti su uglavnom kao ne odgovara im ova ili ona osoba, nije dovoljno ozbiljna, mož misliti. Družiš se, zabavljaš, pa ako vidite da može biti nešto od toga uozbiljite se. Uglavnom se to obavi do nekih godina koje sam spomenuo, posle što ostane falični kojima je 'tražim ozbiljno' izgovor zašto nemaju nikoga, niti traže.

Bio jedan što traži curu za brak
Nešto ga nema više.
Valjda je pronašao...![]()

Тражи, ал ви нећете.Ili se sve svodi na kratko druženje i seks ?
Паре.Jel to ono dima stan kola dprihvati obaveze?
Jok.
Jel to konkurs ili neobavezno pitanje iz radoznalosti ?Ili se sve svodi na kratko druženje i seks ?

Kako spasi brak?Jel to konkurs ili neobavezno pitanje iz radoznalosti ?
Ja nemogu u ozbiljnu vezu ,,tako da uskacem samo ako treba da spasi neki brak,ugasi neka zagorela..ispomoc na dan,al ako za tebe pitas ozbiljno cu te ozeniti![]()
Pomognes muzuKako spasi brak?

Eo ja, nikad nisam bio ni u jednoj vezi jos od osnovne skole, niti trazim, bmk iskKo ne traži ozbiljnu vezu a nije u njoj za mene je to čudna osoba.
Kako kad sam ozenjenIli se sve svodi na kratko druženje i seks ?
Kamo sreće ds se svodi i na to?Ili se sve svodi na kratko druženje i seks ?
nemojte takoPa gde su dotad bili šta su radili? A ne kad svi što delaju ne pričaju u prazno zavatili se sete da bi i oni mogli.