Traži li iko danas ozbiljnu vezu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mož biti sam i ozbiljan i manje napadan da ne idu ulicom traže ozbiljnu vezu. I ti su uglavnom kao ne odgovara im ova ili ona osoba, nije dovoljno ozbiljna, mož misliti. Družiš se, zabavljaš, pa ako vidite da može biti nešto od toga uozbiljite se. Uglavnom se to obavi do nekih godina koje sam spomenuo, posle što ostane falični kojima je 'tražim ozbiljno' izgovor zašto nemaju nikoga, niti traže.

Poslednja izmena:
Mož biti sam i ozbiljan i manje napadan da ne idu ulicom traže ozbiljnu vezu. I ti su uglavnom kao ne odgovara im ova ili ona osoba, nije dovoljno ozbiljna, mož misliti. Družiš se, zabavljaš, pa ako vidite da može biti nešto od toga uozbiljite se. Uglavnom se to obavi do nekih godina koje sam spomenuo, posle što ostane falični kojima je 'tražim ozbiljno' izgovor zašto nemaju nikoga, niti traže.
dobro postujem misljenje, al i dalje mislim da nema odredjenib godina. Mnogi se glupiraju do 35 npr, menjaju devojke itd, smori ih i hoce ozniljno

Excited Season 3 GIF by The Simpsons

Vreme mnogo brzo prolazi. 10 godina prođe čas posla a ti sve misliš da imaš vremena. Neki su svesno trošili vreme očekujući previše, neki su propuštali prilike, neki ih nisu ni imali. Onda malo kad shvatiš da si, jebbiga, pomator da bilo šta i uradiš, onda je gotovo. Možeš da prdiš o nedostatku kvalitetnih osoba za ozbiljnu vezu do mile volje, gde si bio do sad.
Pišem u drugom licu, čak sto radi figurative, ne tebi lično :mrgreen:

Pa gde su dotad bili šta su radili? A ne kad svi što delaju ne pričaju u prazno zavatili se sete da bi i oni mogli.
nemojte tako
pola NBGD ima neoženjene momke i devojke od 50-60 godina

naime to su proleterska deca teške sirotinje koja je dobila kadu i wc šolju u Beogradu

njihovi roditelji su strogo vodili računa

- ako imaju sina da slučajno ne dovodi kurfu u stan da im ne uzme njihovo

- akoi maju ćerku da ode lod nekog bogatog gde zet daleko bilo dodje kod njih pa taj propao

I TAKO NABIŠE 50-60 GODINA U DUPE

a što je najgore 3/4 proleter vlasnika NBGD stanova uopšte ne žali što nema unuke nego što će da riknu:
"kad umrem prodaj ovo pa uzmi manje nešto da imaš para"

Back