Mileta iz Talesa
Ističe se
- Poruka
- 2.598
Usvojila nekog forumaša .
Nećemo ozbiljne teme .
Nećemo ozbiljne teme .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ga mazi i pazi i zvaće ga Djordje .A koje bi joj bile obaveze?
Čuj ozbiljne teme?![]()
to znam i jaeto usvojite me, znam ds kuvam, perem, usisavam xD
npr?to znam i ja
više me interesuje da l znaš nešto drugo
oće na foru da se udome negdeOvo je jeftina namestaljka u sitne sate
Nista
danas pravio bolonjez, 3 sata se kuvao, bio top, kuvam sve generalno to bas volim
jel stvarno moram uvek ja da budem najprostija na temi ili možeš sam da predpostaviš?
usvajas ili ne?oće na foru da se udome negde
zato sad idu ovakve teme, kad nam pada koncentracija i kad se bude bludne misli
al mene prevariti neće, ne potpisujem ništa nakon 22h
E a samo da nismo bas od juce pa daoće na foru da se udome negde
zato sad idu ovakve teme, kad nam pada koncentracija i kad se bude bludne misli
al mene prevariti neće, ne potpisujem ništa nakon 22h
pa znaš kako, spasio si me da ne budem najprostija ovde, tako da si na dobrom putuusvajas ili ne?znam da j ne brini xD
Ne, trenutno sam besposlena, nije mi teskojel stvarno moram uvek ja da budem najprostija na temi ili možeš sam da predpostaviš?
hahah otisla je u Spaniju na mesec dana, kad se vrati vec cu biti usvojenpa znaš kako, spasio si me da ne budem najprostija ovde, tako da si na dobrom putu
imam samo još par pitanja
koliko godina imaš i jel ti devojka zna da želiš da budeš usvojen od strane forumašice i ako zna kakav je njen stav po tom pitanju?
pa ne mogu ogranicila si, al ajd laku noc i razmisli, imam 34 dobar ssm za po kuciodoh da spavam, luka šalji cv u inboks, pa ćemo sutra da pregovaramo dalje
mamaE a samo da nismo bas od juce pa da
Lovac
nova mama otisla da spava smoricu se ovdepa znaš kako, spasio si me da ne budem najprostija ovde, tako da si na dobrom putu
imam samo još par pitanja
koliko godina imaš i jel ti devojka zna da želiš da budeš usvojen od strane forumašice i ako zna kakav je njen stav po tom pitanju?