- Poruka
- 36.692
Ako nekog voliš moraš da ga pustiš.
Ako ga ne pustiš znači da si siledžija.
Ako ga ne pustiš znači da si siledžija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ko! Mrtva trka!Šta su rekli forumaši?
Puštaju ili ne puštaju?
Tema podstaknuta drugom temom https://forum.krstarica.com/threads/vecna-ljubav-sta-mislite.1001848/
Da li možete neku osobu da volite i da je pustite od sebe zarad njegove/njene sreće? Volite nekoga jako, mnogo, kako god... ali ćete tu osobu puštate od sebe i nećete pokušavati da je zadržite jer ćete joj time "skresati krila"?
Imati osobu u svom životu tj. u ovom slučaju, prošlosti, koju ste pustili da ode, a možda čak i podstaknuli da ode jer bi ostajući sa vama propustila nešto drugo za čime čezne.
Nešto kao kada roditelj pusti dete u beli svet zarad njegove sreće ali ovde je u pitanju partner koji će da ode ali se neće vraćati za praznike i najverovatnije tu osobu više nikada nećete videti.
Koga je briga sta kazu forumasi...Šta su rekli forumaši?
Puštaju ili ne puštaju?
Bitno je jer je to i poenta otvaranja teme. Razmena mišljenja, konverzacija, drugačiji pogled na različite situacije.Koga je briga sta kazu forumasi...
Bitno je samo ono sta svako od nas osecca i nosi u sebi.
Tako bar ja gledam na ovu temu.
A i sve druge.
![]()
Saglasan sam.Bitno je jer je to i poenta otvaranja teme. Razmena mišljenja, konverzacija, drugačiji pogled na različite situacije.
covek je siguran u svoju ljubav i svestan je da je niko drugi ne moze vise voleti.Ti kažeš da joj je to jedina potrena sreća, to je tvoje mišljenje, ti si odredio šta je za nju dobro ali šta ako to nije tako?
ko sto je svedska bila pre nego je pala u americko ropstvo.Šta fali socijalizmu? Socijalizam je smisao mog života, kada njega ne bi bilo sa ovim svetom bi buržuji radili šta im se prohte. Ne mislim na komunističko uređenje već na socijalizam kao jednu vrstu humanističke ideje.
covek je siguran u svoju ljubav i svestan je da je niko drugi ne moze vise voleti.
Dovoljno za njenu srecu.
ako se potrudimo da potpuno upoznamo voljenu osobu, znacemo kako da je usrecimo.Kako ti, ja, bilo ko... možemo znati šta je za drugoga najbolje? Kako možemo biti sigurni?
To je u redu, ali kako možeš da znaš da drugu osobu neko drugi ne može da voli kao što je mi volimo? Po čemu smo mi specifični, jedini?ako se potrudimo da potpuno upoznamo voljenu osobu, znacemo kako da je usrecimo.
znam, .....da misli da neko moze da je voli vise od mene, ne bi bila samnom.To je u redu, ali kako možeš da znaš da drugu osobu neko drugi ne može da voli kao što je mi volimo? Po čemu smo mi specifični, jedini?
Ne, ne, ne mora ona da misli, ne treba da razmišlja o tome, voli tebe, ti nju, to je sve OK, nego me interesuje kako TI možeš da znaš da je niko ne bi mogao voleti kao što je ti voliš.znam, .....da misli da neko moze da je voli vise od mene, ne bi bila samnom.
Logicno ?
e sad, sta bi bilo kad bi bilo? Po tome, treba ceo zivot da tragamo za nekim ko ce vise da nas voli od osobe pored nas il, hipoteticki, da se bar uverimo da takva osoba ne postoji.Ne, ne, ne mora ona da misli, ne treba da razmišlja o tome, voli tebe, ti nju, to je sve OK, nego me interesuje kako TI možeš da znaš da je niko ne bi mogao voleti kao što je ti voliš.
Ne ne, to ni slučajno.e sad, sta bi bilo kad bi bilo? Po tome, treba ceo zivot da tragamo za nekim ko ce vise da nas voli od osobe pored nas il, hipoteticki, da se bar uverimo da takva osoba ne postoji.
Nije nam zivot tolko dug.
Ne ne, to ni slučajno.
Lepo mi je? Super! Tu sam gde sam, s kim sam i ne razmišljam ŠBB KBB.