Oligo
Zainteresovan član
- Poruka
- 217
Kad prijavis prijemni, dobices jedan papiric sa brojem, pa cete bitzi rasporedjeni po tom broju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad prijavis prijemni, dobices jedan papiric sa brojem, pa cete bitzi rasporedjeni po tom broju...
Pitanja iz Metodologije su bila identicna,a za soc. pedagogiju ne znam...![]()
hvala...
i nije mi jos jasno ovo-ako je 22,23,24. prijavljivanje za polaganje sto onda da idem i 25.?Pise da se tad podnosi prosecna ocena iz skole.Zar se ne radi sve odjednom?![]()
Do sad se radilo, ali ako vec tako pise...Nailazices na mnoge nejasnoce na ovom faxu, neka te ne cudi, nije lose na odmah pocetku da se uhodas
![]()
Ja stvarno ne znam sta ima nejasno na nasem faksu, cak smatram da je medju prvim sto se sirenja tacnih, preciznih informacija tice i to uvek na vreme. I cemu blacenje sopstvenog fakulteta, nisko je to LOE.. Da nismo okinuli neki ispit?![]()
Ja stvarno ne znam sta ima nejasno na nasem faksu, cak smatram da je medju prvim sto se sirenja tacnih, preciznih informacija tice i to uvek na vreme. I cemu blacenje sopstvenog fakulteta, nisko je to LOE.. Da nismo okinuli neki ispit?![]()
Nije blacenje vec pripremanje buducih kolega na izazove koji ih cekaju na ovom faxuA iznosenje laznih informacije nije ni malo kolegijalno, osim ukoliko zaista verujes u to sto si napisao
![]()
Do sad se radilo, ali ako vec tako pise...Nailazices na mnoge nejasnoce na ovom faxu, neka te ne cudi, nije lose na odmah pocetku da se uhodas
![]()
Pa to ih ceka na bukvalno svakom faksu(izazovi). Tako da bi svoje humanisticke namere mogla da prosiris i na druge forume, pa pripremas potencijalne brucose i za druge fakultete. Ko zna mozda dobijes licencu pa pocnes i da naplacujes.. Mada nepotrebno zatupljujes njihove mlade umove.. Oni treba da budu kreativni, snalazljivi, a ne da im se sve servira na tacni.. Vidis npr kako tebi niko nije pomagao pri upisu, a eto ti si danas prava studentska sluzba.![]()
Hvala jos jednom!
Pa nista,otici cu pa cu videti kako i sta...
A sto se ti toliko brines o onome sta ja radim?Citav buduci biznis si mi osmislio, mis'im fala ti, dobar si, nije da nisi
P.S. Kako znas da mi niko nije pomagao prilikom upisa? Imas neke moci o kojima nisi obavestio siru javnost?![]()
Pa kada to sto "ti radis" vodi mlade nade u apatiju(jer im je sve servirano), pogresan put(mozda cak od njih na kraju i nihiliste napravis) onda kao svaki savestan akademski gradjanin moram da delujem.
Pa gledam u pasulj, karte.. A ovih dana treba i kuglu da nabavim..
Ne znam kolega, dal si zasluzioSta ti mislis?
![]()
Aaajde, pa oboje znamo da nisam.Al' ako znas nemoj se stekati.. Pomozi kolezi..
![]()
Iz knjige.![]()