Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Volger: "Who'd you kill?"
House: "Nobody, but it's not even lunch.":per:

Foreman: "Ten year olds do not have heart attacks. It's gotta be a mistake."
House: "Right. The simplest explanation is she's a forty-year-old lying about her age. Maybe an actress trying to hang on.

Ne znam jel si gledao ovu epizodu ali ja sam se valja od smeha:rotf:: Mark: "What's going on?"
House: "It's not what you think. I know it looks like we're cleaning dishes, but actually, we're having sex"

Chase: "We've got an MRI scheduled in 20 minutes. Earliest Foreman could get the machine."
House: "I teach you to lie and cheat and steal...and as soon as my back is turned, you wait in line?"

House: "You talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic."

Foreman: "You're addicted to conflict."
House: "[looking at his Vicodin] They changed the name?":rotf:

Definitivno je najbolji kad se pravi blesav:klap:

Jace je od mene, necu vise, obecavam:mrgreen:

Sta je kolega sto si nervozan? Da nismo okinuli neki ispit?:mrgreen::lol:
Mi vec zavrsili prepisku, kasnis s gundjanjem:manikir:

Pa i da jesmo ne bismo znali posto se rezultati cekaju. Eto sta foxlife radi sivim celijama(mnogo mozes da zakljucis kad ti neko kaze da gleda takav program..)
Inace ne, nije prevencija nervozna samo osecam empatiju za sve vas hipnotisane robove najveceg medija- tva. Pamtite citate, eeej?!
Zato sto manje od 10% vas cita novine a 3% knjige.. Gadno je vreme doslo kad su nam Hugh Laurie i Wentworth Miller idoli. Jos se bacite na odvratne sitkomove i Hausu ni koleginica nece trebati..:mrgreen:

Pa i da jesmo ne bismo znali posto se rezultati cekaju. Eto sta foxlife radi sivim celijama(mnogo mozes da zakljucis kad ti neko kaze da gleda takav program..)
Inace ne, nije prevencija nervozna samo osecam empatiju za sve vas hipnotisane robove najveceg medija- tva. Pamtite citate, eeej?!
Zato sto manje od 10% vas cita novine a 3% knjige.. Gadno je vreme doslo kad su nam Hugh Laurie i Wentworth Miller idoli. Jos se bacite na odvratne sitkomove i Hausu ni koleginica nece trebati..:mrgreen:

Polako, polako, polako, polako.... Ne vidim zasto ti sada zakljucujes da ne citamo novine i knjige, npr ja pamtim citate i iz knjiga, izjave pesnika, politicara i dr. razne stvari koje su zanimljive, tako treniram mozak i pamcenje :rotf:. A i zasto mislis da gledamo TV, npr ja veoma retko to koristim, eventualno Dnevnik i Vesti ( 12h B92 i 16h RTS1 - vesti za osobe ostecenog sluha ), i mozda ponekad nesto....:super:

Ko zna sta ce u ovom haoticnom drustvu biti potrebno, a sta NE :tease:

2. Bozja zapovest : Ne pravi sebi idola niti kakva lika; nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zato sto manje od 10% vas cita novine a 3% knjige.. Jos se bacite na odvratne sitkomove i Hausu ni koleginica nece trebati..:mrgreen:

Foxlife si ti prvi i jedini ovde pomenuo, sta li to govori o tebi:per: Ja taj kanal ni nemam koliko mi se cini:think: A pre nego sto krenes da vredjas neciji ukus razmisli o onome sta ti pise u potpisu i sta ljudi po tome mogu o tebi da zakljuce:whistling:

Sto se citata tice-ja ih ne pamtim, vec kao sto sam napisala (da je neko pazljivije pratio materiju:roll:) cuvam u kompu. Bas kao sto cuvam citate iz knjiga (o da, i to postoji).

Gadno je vreme doslo kad su nam Hugh Laurie i Wentworth Miller idoli.

Jao njusim musku ljubomoru:rotf: :rotf::rotf:

yoyo_serbia, nas drugar prevencija izgleda nije polozio opstu psihologiju, mislim stereotipije, predrasude i sl...to su mu izgleda jos nejasni pojmovi:lol:

Kolega prevencija, dobronameran savet-vise ucenja, manje nervoze:cmok2:

Au al se skace za popularnu americku seriju..:eek: Da bacimo neku repliku na brzinu.
_Look_Of_Expectancy_
Stereotipije i predrasude je kolega citao jos u srednjoj skoli, ali sta ako si ti polozila opstu psihologiju to automatski znaci da predrasude nemas(eto sta radi house sa sivim celijama)?:mrgreen:
Ne bitano dal je fox life, bitno je da gledas americku tras seriju needukativnog karaktera nametnute sa zapada. Uff, cuvas citate.. Sta to kad ti zatreba da malo prelistas da fasciniras forumase?;) Draga koleginice dobri citati se memorisu sami po sebi.. Eeeej! Cuvas citate u kompu? Nadji decka.:mrgreen:
I sto se obracas Hausu, treba asistencija u polemici?;)
Jos.. Da potpis. Smo culi za dualnost coveka onog psihoanaliticara iz Svajcarske? Vidis reziser Kjubrik je cesto citirao njegove reci(mada sumnjam da ih je cuvao na kompu:dash:) al' za njega bolje i da te ne pitam.
Ucenje smanjuje nervozu? Pa ti onda u zivotu nisi bila nervozna..:cool: Evo nisam nervozan al' serija vam idalje ne valja(vratite se na bekstvo iz zatvora).:mrgreen:
yoyo- citat iz Biblije?:eek: Meni to nista ne znaci, ja agnostik..:mrgreen:
Ja sam na ovu temu zavrsio.

Back