ivanabgd
Početnik
- Poruka
- 36
Vise nego odredjene mudrosti, definitivno![]()
Sva sreća što svi znamo ko je ovde najviše "mudrovao"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vise nego odredjene mudrosti, definitivno![]()
Kolege, kolege,
nemojmo se svadjati i prozivati po forumima, ne prilici mladim akademskim gradjanimaa ponajmanje studentima humanistickih nauka... Svi znamo da ljudi ovaj fakultet upisuju iz ovih ili onih razloga, konkretno: neki upisuju da bi naucili nesto i bili strucnjaci u svojoj oblasti, a drugi da bi imali diplomu fakulteta i snalazice se na sve nacine koji nisu ucenje.
Neka radi svako kako hoce i neka odabere sebi put...
Sve najbolje![]()
Imas ljude koji itekako uce, puna im je glava brojnih informacija, a strucnjaci nikakvi. Primeri su razni, od srodne nam psihologije, preko stomatologije, medicine..
Hmm, odgovor od kolege sa prevencije necu da komentarisem, nisam onaj post napisala da bih nastavila nesporazume.
Odoh po penziju![]()
cao svima , treba mi pomoc koj je smer najbolji na fasperu...
logoped svi kazu .. ali zanima me misljenje drugih ... hvala svima na odgovoru nadam im se ...
Sto se teme tice u pravu si, bila je mrtva, ali ako pogledas od pocetka videces, da je tema cesto dolazila u stanju smrti, pa se nekako ponovo vracala, ali dobro to nije ono sto sam hteo reci. Ozbiljnost nije moja jaca strana, i shvatio sam poentu, ali nisam hteo da komentarima ova tema ide drugim pravacem kojim je vec krenula.... Ali evo malo ozbiljnosti, sto se mene tice, moze da radi ko sta zeli to mene upste ne zanima.....U bas divno, pre ovih mojih par postova forum je bio mrtav!
yoyo naravno da je manjina u pitanju, al' propustio si poentu. Procitaj lepo post, mnogo si neozbiljan..![]()
zanima me smer logoped , kakvi su ispiti , kako se polazu , koji su najtezi , tacnije koje prvo spremati
ja se prebacujem sa drugog fakulteta, ne polazem prijemni , svi koji se prebacuju upisuju se nezavisno od liste ,i priznaju mi se neki ispiti ...prema statutu fakulteta...
samo su mi rekli da izaberem smer...koj bi volela, rekli da kupim informator , sto sam i ucinila , i eto logoped me je privukao i smer za slepe i slabovide...zato mi je potrebno vase misljenje ... jer svakako ste vise informisani , hvala vam svima od srca ...
yoyo hvala na informaciji , svaki savet mi znaci ... imam neke navike sa drugog faksa , volim sve unapred znati , jer onda znam sta me ceka ... i na sta prvo da obratim paznju ... sta je najteze...
hvala hvala