prevencija
Zainteresovan član
- Poruka
- 172
A ne iz zabavnika?Znaci potpuno sam omasila literaturu
![]()
Ne, ne, moze i iz zabavnika, al' to ti je za 6.. Za jacu ocenu moraces vec da odvojis pare za Gloriju, a ima i par bitnih pasusa u "Blic zena".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne iz zabavnika?Znaci potpuno sam omasila literaturu
![]()
Ne, ne, moze i iz zabavnika, al' to ti je za 6.. Za jacu ocenu moraces vec da odvojis pare za Gloriju, a ima i par bitnih pasusa u "Blic zena".
Ne trazim ja nikakva priznanja ovde, niti zahvalnost, sama cinjenica da pomazem vama obicnim smrtnicima je vise nego dovoljna..
ljudi ja zelim da upisem defektoloski pa me zanima da li moram da polazem psihologiju i socijologiju posto imam polozena ta dva ispita na visoj podagoskoj...
Da li bi neko od kolega mogao da napise kakav je ispit iz socijalne pedagogije?
Zajebano. Znaci oni njegovi cuveni monolozi gde prica sam sa sobom na svojim predavanjima ne postoje kad sednes da odgovaras. Baja pita i ne progovara. Takodje trazi da se znaju procenti, definicije, znaci sve konkrektno(citaj napamet) sto je ironicno s obzirom koliko je gnjavio o tome da studenti treba da uce sa razumevanjem. Mada ako si pocepala knjigu i realno naucila nemas sta da se cimas.
Hvala tiJel na kraju ostala samo ona njegova knjiga ili treba i hrvatska? Jel ona pitanja koja mogu da se nadju u kopirnici nesto znace?
sajber drugari i buduce kolege imate li vi pojma o ovoj akreditaciji?Ima li smisla upisivati neakreditovani fakultet?
Evo ovako potencijalna koleginice iz ruralne sredine.. Ehm akreditacija, ili ti "postupak kojim ovlaštena ustanova formalno priznaje strucnost organizacijama ili osobama da provedu postupke u svrhu certifikacije". Definitivno necemo(onako optimisticki).
Sto se drugog pitanja tice naravno da ima smisla. Pa sutra kad budes radila u butiku i taman ubedjujes neku bakutu kako joj dzemper bas lepo stoji, a ti iskoristis priliku pa se pohvalis kako imas zavrsen fakultet. Ti na sedmom nebu, a ona kupi dzemper jer se sazali kako visokoobrazovana devojka kao ti ne moze da nadje posao u ovoj drzavi. A ovi akreditovani.. Pusti ti njih.. Dobro jeste da ce da rade u struci, i verovatno ce se odvaljivati od para, ali to vodi materijalizmu, sto je lose za dusu.
Uostalom uvek mozes se udas za nekog akreditovanog, i svi problemi reseni.![]()
Mozda se akreditujemo vremenomSalim se, nemam pojma zasto nismo akreditovani, ne bi bilo lose da nam neki upuceni kolega napise koju rec o tome
![]()
Hvala, jaoj ne spominji Hausa nove epizode su tek septembra, ima da poludim do tada... Tokom leta moram odgledati svih 5 sezona inace bice ludnica, navukao sam se na Hausa vec dugo vreme.....
IT IS NEVER LUPUS