Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

a jel to 22.01. ili 23.01. ? tamo na rasporedu ispita pise 23.o1. a li na oglasnoj tabli pise 22.01.....

Ako si slushala Oligofrenologiju (druga godina), onda je u pitanju 22. januar, a ako si prwa godina i slushala si Uvod u rehabilitaciju intelektuano ometenih osoba, onda je to 23. januar...
Jednosemestralni u 9h, a dwosemestralnu u 12h...
Trebalo bi tada da nam upishu ocenu u index... :)
z:poz:

Ljudi zdravo,hitno mi je potrebna pomoc od vas sa FASPER-a...z:) Jedan decko sa foruma mi je poslao stranicu iz informatora(njemu se jos jednom zahvaljujem) i sad tamo je data literatura iz biologije za treci razred gimnazije,biologija za cetvrti razred gimnazije i biologija za treci razred medicinske i veterinarske skole,ono sto meni ovde nije jasno je da je dato u informatoru:1.Principi funkcionisanja bioloskih sistema(u svakom od ovih naslova je dato sta treba konkretno da se uci),2.Osnovi molekularne biologije,3.Mehanizam nasledjivanja,4.Osnovni principi evolucione biologije.E,sad meni nije jasno sta ih koje knjige da ucim,da nije mozda nesto umesano pa jedan deo trece godine(tj.onoga sto je dato iz trece) se uci iz jedne knjige,drugi deo iz druge?Bas mi je totalna zbrka z:( ,pa kad bi neko mogao da mi napise sta iz koje da ucim bila bih mu jako zahvalna...HVALA UNAPRED :heart:

Ja bih htela da upisem defektologiju i kog god da pitam svi mi kazu da idem na fasper!Bila sam na fasper-u i ima dosta korisnih informacija.Jos istrazujem. Ljudi jel hoce jos neko defektologiju????POMAGAJTE!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:;-);-);-);-)

i ja bih da upisem FASPER,ali je problem sto nigde u potpunisti ne mogu da se informisem...dvoumim se izmedju logo i oligo,a i ne znam sta treba da spremam za prijemni,ni kada da pocnem...'88. je polagalo verbalnu kulturu,'89.sociologiju,a ja imam informator 2008 u kome pise da se polaze verbalna kultura,a data su pitanja iz socologije...i imam isti takav u kome pise da se polaze sociologija...:dontunderstand::rida:

Pozdrav svima, ja sam ovde novi i posto vidim da ste dosta upuceni u desavanja na faksu hteo bih da vas pitam da li znate koji je uslov za upis u drugu godinu tj koliko poena koji polozeni ispit donosi. Inace ja sam na smeru za motoricke poremecaje..raspitivao sam se ali nigde nisam mogao doci do informacije..z:hi: hvala napred

Back