**Sweety**
Zainteresovan član
- Poruka
- 164
Hvala ti mala puno
Jedino jos da smislim kako da izlazem dekana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ona nije rekla da ove godine prevencija nema vezbe![]()
mislim da to i nije neki problem...ali ne znam koliko ti je pametno da ides na nemacki ako bar malo znas engleski...ova iz nemackog je kad sam ja bila na casu dala neki broj telefona ..kao ko ide kod te zene na casove polozice...i uopste mi se prof. nije dopala...ali dobro to bolje mogu da ti kazu oni koji idu redovno..ja uporedjujem samo sa engleskim
Jeste, rekla je.![]()
Za koje predmete pored soc i metodologije se jos dobijaju ispitna pitanja unapred?
e ovo za kolokvijume iz engleskog nisam znala...svaki cas nam da po jedan testic sa kombinacijom vremena koje smo do tad radili slican kakav ce bit na ispitu i to mi se jako svidja...pa ne moze izmisliti posle za ispit bog zna sta..mozda gresim ali ja sam pre za 6 iz engleskog ali da znam da procitam neki strucni tekst iz inostranstva nego 10 iz nemackog i da nista ne znam...ali sve je stvar izbora![]()
)))))
imas u kopirnici ispitna pitanja iz : Uvoda u edukaciju, Uvoda u opstu psihologiju, Pedagogiju, Genetiku, Fiziologiju
e ovo za kolokvijume iz engleskog nisam znala...svaki cas nam da po jedan testic sa kombinacijom vremena koje smo do tad radili slican kakav ce bit na ispitu i to mi se jako svidja...pa ne moze izmisliti posle za ispit bog zna sta..mozda gresim ali ja sam pre za 6 iz engleskog ali da znam da procitam neki strucni tekst iz inostranstva nego 10 iz nemackog i da nista ne znam...ali sve je stvar izbora![]()
Jel zna neko odgovor?