Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

mislim da to i nije neki problem...ali ne znam koliko ti je pametno da ides na nemacki ako bar malo znas engleski...ova iz nemackog je kad sam ja bila na casu dala neki broj telefona ..kao ko ide kod te zene na casove polozice...i uopste mi se prof. nije dopala...ali dobro to bolje mogu da ti kazu oni koji idu redovno..ja uporedjujem samo sa engleskim

mislim da to i nije neki problem...ali ne znam koliko ti je pametno da ides na nemacki ako bar malo znas engleski...ova iz nemackog je kad sam ja bila na casu dala neki broj telefona ..kao ko ide kod te zene na casove polozice...i uopste mi se prof. nije dopala...ali dobro to bolje mogu da ti kazu oni koji idu redovno..ja uporedjujem samo sa engleskim

Au...pa ako je tako, nemam ja bas para za takve egzibicije:confused:

sto se cimate za edukaciju..imate cas u ponedeljak i reci ce vam sve :) tako da relax :)) a sto se tice nemackog...pa proceni...ni ja nisam neki genije po pitanju engleskog, ali idem redovno na predavanja i polako ulazim u stos..kazu da na ispitu da onakve primere kao sa casa...ta tezina..a vezbamo i te formulacije zadataka tako da mislim da nece biti vecih problema...a i idem logikom da cu od oktobra do juna nauciti bar za 6, a uz to necu biti duduk za strane tekstove i necu morati sa 30 i kusur godina da placam profesore da naucim kad sad imam mogucnost.

Prof.nemackog to prica svim generacijama,a na kraju svi poloze bez problema,ni govora o privatnim casovima.Zena trazi samo da znate da procitate i prevedete jedan text.Visina ocene zavisi samo od toga koliko tecno citate.
Sto se tice engleskog..na ispitu dobijate slicne recenice kao one koje radite na casovima(sto se tice vremena),a dobijate i jedan mali text od par recenica koji treba da prevedete sa engl.na srpski.Nije tesko i moze da se prepisuje.Posle pismenog imate usmeni,ali samo za studente koji zale 9 i 10.Ostali ne odgovaraju ako ne zele.Za usmeni prepricavate lekcije.
P.S.Imacete i neke kolokvijume tj.provere znanja(mislim 2 kolokvijuma).Njih ne predajete vec sluze samo da vi proverite sebe koliko znate i nisu obavezni.Ja bih vam preporucila da radite oba jer na svaki dobijate 10 poena koji uticu na konacnu ocenu.
Nadam se da sam pomogla:super:

e ovo za kolokvijume iz engleskog nisam znala...svaki cas nam da po jedan testic sa kombinacijom vremena koje smo do tad radili slican kakav ce bit na ispitu i to mi se jako svidja...pa ne moze izmisliti posle za ispit bog zna sta..mozda gresim ali ja sam pre za 6 iz engleskog ali da znam da procitam neki strucni tekst iz inostranstva nego 10 iz nemackog i da nista ne znam...ali sve je stvar izbora :)

e ovo za kolokvijume iz engleskog nisam znala...svaki cas nam da po jedan testic sa kombinacijom vremena koje smo do tad radili slican kakav ce bit na ispitu i to mi se jako svidja...pa ne moze izmisliti posle za ispit bog zna sta..mozda gresim ali ja sam pre za 6 iz engleskog ali da znam da procitam neki strucni tekst iz inostranstva nego 10 iz nemackog i da nista ne znam...ali sve je stvar izbora :)

potpisujem:super:

:))))))
imas u kopirnici ispitna pitanja iz : Uvoda u edukaciju, Uvoda u opstu psihologiju, Pedagogiju, Genetiku, Fiziologiju

Ne znam koliko su sigurno pitanja iz kopirnice:think: Odnosno, dal je to ono sto daju profesori, ili neko uzme i smisli?

Pre sam mislila na pitanja koja daju profesori... Prof sociologije je rekao da cemo dobiti pitanja a iz metodologije su izasla na netu. Da li jos neki profesori daju pitanja?

Pa da, to sam i ja nasla, pretpostavljam da je neko pobrkao kad je stavljao, ali sam prilicno sigurna da su to ta pitanja.

A sad dal je neko zaludan ili ne da smislja pitanja, ne znam, al ja bih ipak isla na sigurno-ono sto daju profesori. Jer ako to nisu ta pitanja, sta ce mi, mogu ja i sama da nalupam pitanja pa da po tome ucim.
Tako da, starije kolege, oglasite se:D

Ovo je veoma diskutabilno....

Jel zna neko odgovor?

Iz neurologije ima ispitna pitanja ako imas taj predmet na svom smeru, skoro vecina ostalih predmeta se polaze pismeno, ili su otvorenog ili zatvorenog tipa tako da pitanja mogu biti veoma razlicita, i ne verujem da postoji mnostvo takvih testova u kopirnici...

Moze li mi neko reci radno vreme kopirnice a i bar okvirna cena bi me obradovala za Neuropsihologiju razvojnog doba (da ne preterujem sa autorima- nadam se da je dr.Bojanin).
Sorryyy but, par nas odavno nema kontakt sa BG-om radnim danima (tako je kad se zaposlis u struci...:(.. sto i vama zelimo....:lol: bar znas da su se godine truda isplatile :cool: ). Thanks
:worth:

Back