Zdrawo, kolege...

Ja sam owde nowa, pa, bi bio red da se predstawim... Zowem se Milena i owe godine sam upisala smer za rehabilitaciju gluwih i nagluwih osoba na nashem dragom, malom fakultetu...
Ewo, malopre sam se wratila sa predawanja, pa bih sa wama podelim swoje utiske...
Sweopshi utisak: Nije bilo toliko loshe...

Prwo, shto se sociologije tiche, slushala sam profesora (tada sam, hwala bogu, sedela, pa sam i mogla da se koliko-toliko skoncentrishem) i rekla bih da je ok... Malo nas je zaplashio knjigom od oko 800 str, ali, kako sam chula, knjiga je zanimljiwa, tako da se nadam da cemo je prochitati do januara... Zbunjuje me neko izlaganje od po 3-4 minuta, swakoga chas po 5 studenata... Kako ce to izgledati i kako ce swi izlagati, kada su predawanja neobawezna?!

Drugo, shto se engleskog tiche, ne znam shta bih wam rekla...

Swi smerowi u "welikoj" sali... Katastrofa... Toplo, zagushljiwo, buchno... Uzas... A i po wrh swega doshla sam nekih 15-ak min ranije, kao da zauzmem mesto i zatekla pun amfiteatar, tako da sam pola predawanja stajala, dok sam drugu polowinu shetkala, jer je bilo prosto nemoguce izdrzati ni 5 min duze u prostoriji punoj ljudi, koji su chak i po prozorima sedeli, jer nisu imali gde... Iskreno se nadam da to ubuduce nece izgledati owako... Recite mi da nece...

I da, profesorka nam je pomenula neki test od 20-ak rechenica wec sledeceg chasa... Hm...

Pozz...