Veliki pozz brucosima! Posto vam niko nije pozeleo dobrodoslicu na faxu, evo ja cu u to ime. Citam vasa pitanja za Glumbica, Olivera, Mirka... veruj te mi svi su oni ok. Ja sam sada peta godina, i nisam po bolonji, kao vi, tako da nam nije program isti ali profesori jesu i sto se toga tice- tu sam.
Svima cu reci jedno NE VERUJTE U V E K KOMENTARIMA DRUGIH STUDENATA!!!!!! To vam govorim iz iskustva, jer komentari i price mogu tako da vas uplase...
Za sanitarnu ponesite potvrdu sa faxa, jer ponekad hoce da je uvaze u 29.-om i da vam daju popust jer ste student i jer vam za fax treba.

Svima cu reci jedno NE VERUJTE U V E K KOMENTARIMA DRUGIH STUDENATA!!!!!! To vam govorim iz iskustva, jer komentari i price mogu tako da vas uplase...
Za sanitarnu ponesite potvrdu sa faxa, jer ponekad hoce da je uvaze u 29.-om i da vam daju popust jer ste student i jer vam za fax treba.

Brucosi, vidim da imate puno nedoumica. Mi smo tu da vam odgovorimo na sve sto vas interesuje, ali slazem se sa koleginicom da ne slusate bas sve. Mene su tako naplasili. Price "nemoguce je poloziti" padaju u vodu. sve sto sam ucila, ja sam i polozila. samo trud, malo ozbiljnosti i to je to.