Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

izvini zbog kasnjenja sa odovorom:)Fonetiku cete slusati sa surdo smerom,ali 3 godinom.Predmet kao predmet je suvoparan i bzv.Profesorka je ok i stvarno je objektivna,a asistentkinja Maja(koja ce vam drzati vezbe)je prava dobrica.Ispit se polaze iz 3 kolokvijuma.Za svaki dobijas ocenu,ako polozis sve,ocene se sabiraju i upisuju u index tako da sa ovim predmetom mozes da zavrsis i pre junskog roka.Ako ne zelis da izlazis na kolokvijume,ne moras,mozes samo na ispit u junu(sto ti nikako ne preporucujem) jer je gradivo tesko.Samo uci redovno i neces imati problema.:super:

Uh, provukoh se :) Nego jel se zna kad su uplate za okt2 i od kad pocinje? Hvala na informaciji...

EDIT: Malopre sam zvala fax i (po ljubaznosti) rekla bih da mi se javila Goca, koja je kao i uvek raspolozena za pricu, te je razgovor tekao ovako:
"Dobar dan, zanima me za okt 2..."
"NE ZNAM DA LI CE GA BITI!"
"Ali samo sam htela da piatm..."
"NE ZNAM BRE DETE DA LI CE GA BITI!"
Eto malo ljubaznosti na nasem faxu...

Poslednja izmena:
Pa taj ok2 onda i nije nesto Bog zna sta ako je u pitanju jedan ispit da se ne nadam previse, jaoj a ja zaglibio sa nemackim, ja polagao a ona nije imala ni prijave ni zapisnik i kaze mi da dodjem 1 okt da vidim da li je upisala u zapisnik da sam polozio, kad sam otiso ona kaze da je predala zapisnik na fax i da se njima obratim, a kome jadan da se obratim u onoj ludoj kuci, jedino mi ostaje da zovem Gocu, e taj ce razgovor stvarno biti zanimljiv, pa njoj mora neko da kaze neke stvari, jer posle razgovora s njom ja sam u vecoj zabludi nego pre toga...

Oligo koji si broj zvala jer postoje dva za studensku sluzbu jedan, koji se vodi na sefa studenske sluzbe i drugi samo na ime studenske sluzbe, valjda se Goca ne javlja na oba, jer postoje i fine osobe onde dole u studenskoj sluzbi...valjda moze i neka od njih da se javi pa covek da vodi normalan razgovor s njima, jer zadnji put kad sam s Gocom pricao, kao da su studenti krivi sto obavestenje kasni, i sto je dvosmisleno...Nego znas sta, postoji broj saveza studenata, mozda oni mogu dati bolje informacije, e da sam se ovog ranije setio...

Poslednja izmena:
jel zna neko gde mogu da nadjem profesorku nemackog,polozila sam ali nisam upisala ocenu :rtfm: :dontunderstand: :think: :worth:
Problem s njom je sto ona ne dolazi na nas fax, skoro nikada, pa jedina opcija je da odes na masinac, sutra, jel mislim da pise da je 6-og ispit, ako treba samo da upise u index, a ako treba u zapisnik da unese onda ne znam. Jer meni je problem sto mi je ispit upisan u index al ona nije sigurna da li je upisala u zapisnik jer, kada sam ja polagao, zapisnik i prijave nisu bile gotove...

mrzim_korisnicko_ime koji si smer???

Koliko vidim ova tema je pocela malo da zaostaje, tako da...
Veca_logo imam jedno pitanje mozda znas kako je diploma sa FASPER-a priznata preko grane???
yoyo_serbia izvini na kaaaasnom odgovoru!! Ni mi jos nista tacno ne znamo, ali smo nesto NACULI od pojedinih profesora da smo "trazeni" u Francuskoj, Kanadi i Britaniji. Kada pocnu predavanja raspitacu se kod prf Golubovic, jer i mene to zanima, a ona odgovor za sve ima, pa vam javljam. Znam jos da preko nas posao nije kao ovde, vec si kao neki socijalni radnik, tako nesto

Ljudi koliko puta nedeljno ste imali obaveze na faxu posle 17h? I kad najranije pocinju predavanja ujutru? A subota, jel slobodna?

pa moze se naci dosta predavanja posle 17h, mi smo u prvom semestru imali radnu subotu..

yoyo_serbia izvini na kaaaasnom odgovoru!! Ni mi jos nista tacno ne znamo, ali smo nesto NACULI od pojedinih profesora da smo "trazeni" u Francuskoj, Kanadi i Britaniji. Kada pocnu predavanja raspitacu se kod prf Golubovic, jer i mene to zanima, a ona odgovor za sve ima, pa vam javljam. Znam jos da preko nas posao nije kao ovde, vec si kao neki socijalni radnik, tako nesto

Ja sam se raspitao kod prof. Glumbica, reko je da je problem sa nasim faxom preko, tj nije problem vec ko se kako snadje, da posla ima ali je bitna i sreca...Jos nesto sto se tice nekih smerova ( surdo i logo ) reko je da je potrebno poznavanje jezika na subfonetskom nivou...Hvala veca_logo, pa se cujemo...

lilihip86 je upravu, sve zavisi od onog ko pravi raspored, jer to nije uvek isto...A sto se tice rasporeda trebao bi biti gotov za dan, dva, danas sam bio na faxu i video kod Goce da je raspored u fazi pripreme.
lilihip86 jel ima neke informacije u vezi okt2, ja sam se iznervirao danas da je to strasno, pa nisam stigao da pitam???

Back