yoyo_serbia ja sam somato, a ti? hvala puno.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel su to izasli rezultati???
yoyo_serbia ja sam somato, a ti? hvala puno....![]()
Nisu izasli rezultati, mada je profa rekao da ce ove nedelje biti upis ocena. Verovatno ce opet za vikend.![]()
Ovo je otprilike jedina tema za defektologe. Tuzno... Javljajte se, pokazimo da nas ima. Zanima me, da li neki ima pouzdanu informaciju o onom sistemu prenosa bodova. Cola sam da postoji tzv."kredit" od 17 ili koliko vec bodova koji vaze za celo studiranje, dakle, preneses 17 i posle moras svaku godinu da cistis da bi upisao narednu... Kuku, kako sam objasnila ovo ni ja ne razumem sta sam htela da pitam...
![]()
Cuo sam i ja za taj fazon prenosa bodova, ali mislim da to na nasem faxu nije bas moguce izvesti...A i nesto mi je tu sumnjivo...
To je i nelogicno, jer ako je kredit 17, onda ti imas 43 boda. Dakle, to je uslov za budzet. A sta je sa onima koji imaju, samo uslov, npr.27 bodova(jer je granica ekstremno spustena), ostalo im je onda 33 boda???????? Oni i sa 27 mogu da upisu sledecu godinu. Sta onda????
Da ali ako imas 27 + 17 = 44 , to je za bod vise nego sto je potrebno da bi bio na budzet. A sto se tice toga mislim da je to na osnovu celokupnog skolovanja, ALI NISAM SIGURAN, tako da ti rasporedjujes kada ti koliko zatreba .
Ako sa 27 bodova ( to je nekih 5 ili 6 ispita ), dodas kredit i imas za budzet, to znaci da sledece godine prenosis oko 6 ili 7 ispita. Na sledecoj godini jos nekih 10-ak ispita to je vec preko 15 ispita na godini.
. Sigurno postoji neki uslov kada se uzima taj kredit, jer ne verujem da ce to tako da uvedu a da ne dobiju nesto za to, ili ce to biti motivacija da se sledeca godina ocisti skroz ili da ostanes na budzet ili ono trece a to je NOVAC...
Neko je vec reko da se granica bodova pomera tako da u narednih par godina dodje do 60 ESPB za budzet, sto znaci da ce biti potrebno ociscena godina...
Mislim da bas i nisu razmisljali o tome kako nece svi imati uslov za budzet...![]()
Ljudi, vi koji zivite dalje od faxa, sta radite u velikim pauzama, za koje sam cula da ih ima?
Ja sam na Miljakovcu, sto je dobrih 45 minuta od faxa i ni u kom slucaju mi se ne isplati da idem kuci
Jel postoji na faxu citaonica?
Gde jedete, ima li neka menza na faxu ili po gradu?
U ulici 27.marta ima najblizi dom, valjda ima i menzu. A jedemo po kioscima i pekarama, gojimo se ko svinje, pa kad se utovimo, onda vucemo jabuke od kuce.Pridruzi nam se u klubu, tamo smo obicno vise nego na predavanjima. Ako je klub zatvoren(jer radi do 5, a predavanja znaju da pocnu i u osam) vidimo se kod Dzeja. Ako je lepo vreme na Kalisu ili Dunavu. Eto...sreca u nesreci je dobro druzenje i zezanje!!! Vidimo se jos malo...
U ulici 27.marta ima najblizi dom, valjda ima i menzu. A jedemo po kioscima i pekarama, gojimo se ko svinje, pa kad se utovimo, onda vucemo jabuke od kuce.Pridruzi nam se u klubu, tamo smo obicno vise nego na predavanjima. Ako je klub zatvoren(jer radi do 5, a predavanja znaju da pocnu i u osam) vidimo se kod Dzeja. Ako je lepo vreme na Kalisu ili Dunavu. Eto...sreca u nesreci je dobro druzenje i zezanje!!! Vidimo se jos malo...
A koji je to dom?![]()
Katjooooo jer ti cesto ides kod Dzeja? Mogu ti reci da nije lose, jos ako je Dzeki tu...