Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Jel tebi razvojna jednosemestralna ili dvosemestralna? Ma nije smak sveta i ako mi ostane za januar, na drugoj godini imam samo 3 jednosemestralna predmeta, tako da cu se snaci...

Jednosemestralni, ma nije mi uopste frka, ali da li je spremao sada ili za jjanuar ona ima da SMARA, jer ta nauka bas i nije za mene ocaravacuca pojava, jer vrti sve jedno te isto, a sto se tice razvojne, to je predmet koji vise lici na filozofiju nego na psihologiju, ali dobro ide nekako....

Hm... Koliko po novom traje fakultet? Posto vidim da po starom traje 5 godina, pa se pitam jel po novom to promenjeno ili ne?

I sta cemo za 1.10? Jel ima svecano otvaranje? Na sajtu nista ne pise:(

Dodjes 13.oktobra i to je to, koliko ja vidim tada ce biti docek...Ako bude promena obavestice oni, naravno u zadnjem momentu, ali hoce...

Jednosemestralni, ma nije mi uopste frka, ali da li je spremao sada ili za jjanuar ona ima da SMARA, jer ta nauka bas i nije za mene ocaravacuca pojava, jer vrti sve jedno te isto, a sto se tice razvojne, to je predmet koji vise lici na filozofiju nego na psihologiju, ali dobro ide nekako....

Dodjes 13.oktobra i to je to, koliko ja vidim tada ce biti docek...Ako bude promena obavestice oni, naravno u zadnjem momentu, ali hoce...

A kad ste vi kretali kad je bio docek? Jel pre predavanja, oko 1. ili kao kasnije?

Koleginice,vise od polovinu knjiga na nasem faxu i ne postoji tako da ces uglavnom kupovati kopirane knjige u fotokopirnici blizu faxa.Nemoj jos nista da kupujes dok ti ne pocnu predavanja pa ces videti sta i kako...Pojedini profesori deru sto se tice cene njihovih knjiga.

A dobro koliko sve to okvirno izadje? Da znam dal da se vatam za glavu:D

Ako se uzme u obzir da Toma i Ninkovic imaju svoje knjige odakle se sprema ispit,pa jos stariji studenti kazu da gledaju spisak studenata koji su kupili, a ko nije pada ispit, a ko je kupio polaze iz prve ( to je bila prica za Tomu ), dok za Ninkovica nije bilo nikakvih prica tog tipa ali je vecina studenata kupila njegovu knjigu, samo te 2 knjige izadju 4 500 dinara, pa plus jos svakojake knjige i skripte, moze da predje 5 hiljada u sekundi...

ostao mi je jedan ispit sada za oktobar i nadam se da cu da ga polozim i da ocistim:super:sve ce ti biti jasno kad ti kazem da je prva godina mala maca za drugu...predmeti su obimni,a profesori zajebani...

lilihip86 jel mi mozes reci nesto ukratko u 2 recenice o predmeti Fonetika, kakav je i jeste imali taj predmet samo vi tj tvoj smer ili zajedno sa surdo smerom?

Ako se uzme u obzir da Toma i Ninkovic imaju svoje knjige odakle se sprema ispit,pa jos stariji studenti kazu da gledaju spisak studenata koji su kupili, a ko nije pada ispit, a ko je kupio polaze iz prve ( to je bila prica za Tomu ), dok za Ninkovica nije bilo nikakvih prica tog tipa ali je vecina studenata kupila njegovu knjigu, samo te 2 knjige izadju 4 500 dinara, pa plus jos svakojake knjige i skripte, moze da predje 5 hiljada u sekundi...

Dve knjige 4500?????:eek::eek::eek::eek: Pa jel su od zlata???:otkacio::otkacio::otkacio:

Koju su to predmeti uopste?:?:

Nisu nista posebno... Genetika je ok, ima dosta slika, ali mi je mnogo vise znacilo ono sto sam sama zapisivala sa vezbi... Jasna je zlato :klap: A fiziologija je budi-Bog-s-nama, samo kopirano unutra, uopste ne vredi toliko para... Ali nije lose napisana i predavanja su kod njega ok, a njega samog ne zelim da komentarisem... Neke skripte su bolje napisane od ovih knjiga... Ali zato mogu samo da pohvalim knjigu iz opste psihologije sa psihologijom licnosti :klap:

Naravno da postoje dobre i lose strane... Tako da bih ja posavetovala nove koleginice i kolege da ne slusaju mnogo price starijih studenata sto se tice profesora (u smislu, "ovaj pusta koga hoce" ili "sve uradis i padnes"), jer su meni punili glavu takvim pricama... A ja ucila cele godine i evo... ostao mi samo jedan ispit... Dakle, ono sto sam zelela reci jeste: Ucite i necete imati problema... :super:

Back