Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

:hahaha:Ovo je otprilike jedina tema za defektologe. Tuzno... Javljajte se, pokazimo da nas ima. Zanima me, da li neki ima pouzdanu informaciju o onom sistemu prenosa bodova. Cola sam da postoji tzv."kredit" od 17 ili koliko vec bodova koji vaze za celo studiranje, dakle, preneses 17 i posle moras svaku godinu da cistis da bi upisao narednu... Kuku, kako sam objasnila ovo ni ja ne razumem sta sam htela da pitam...:hahaha:

yoyo_serbia ja sam somato, a ti? hvala puno.... :super:

Surdo !!! Kako je na somato, nisam imao prilike da razgovaram sa nekim ko je na tom smeru? ne mogu se setiti da li sam i upoznao nekog sa tog smera...

Nisu izasli rezultati, mada je profa rekao da ce ove nedelje biti upis ocena. Verovatno ce opet za vikend.:confused:

Nema rezultata ali ce biti upisa, sve lepse od lepseg:dash:...Nadam se da ce sutra biti rezultata...

:hahaha:Ovo je otprilike jedina tema za defektologe. Tuzno... Javljajte se, pokazimo da nas ima. Zanima me, da li neki ima pouzdanu informaciju o onom sistemu prenosa bodova. Cola sam da postoji tzv."kredit" od 17 ili koliko vec bodova koji vaze za celo studiranje, dakle, preneses 17 i posle moras svaku godinu da cistis da bi upisao narednu... Kuku, kako sam objasnila ovo ni ja ne razumem sta sam htela da pitam...:hahaha:

Cuo sam i ja za taj fazon prenosa bodova, ali mislim da to na nasem faxu nije bas moguce izvesti...A i nesto mi je tu sumnjivo...

To je i nelogicno, jer ako je kredit 17, onda ti imas 43 boda. Dakle, to je uslov za budzet. A sta je sa onima koji imaju, samo uslov, npr.27 bodova(jer je granica ekstremno spustena), ostalo im je onda 33 boda???????? Oni i sa 27 mogu da upisu sledecu godinu. Sta onda????

Da ali ako imas 27 + 17 = 44 , to je za bod vise nego sto je potrebno da bi bio na budzet. A sto se tice toga mislim da je to na osnovu celokupnog skolovanja, ALI NISAM SIGURAN, tako da ti rasporedjujes kada ti koliko zatreba .
Ako sa 27 bodova ( to je nekih 5 ili 6 ispita ), dodas kredit i imas za budzet, to znaci da sledece godine prenosis oko 6 ili 7 ispita. Na sledecoj godini jos nekih 10-ak ispita to je vec preko 15 ispita na godini :dash:. :sad2:. Sigurno postoji neki uslov kada se uzima taj kredit, jer ne verujem da ce to tako da uvedu a da ne dobiju nesto za to, ili ce to biti motivacija da se sledeca godina ocisti skroz ili da ostanes na budzet ili ono trece a to je NOVAC...
Neko je vec reko da se granica bodova pomera tako da u narednih par godina dodje do 60 ESPB za budzet, sto znaci da ce biti potrebno ociscena godina...

Da ali ako imas 27 + 17 = 44 , to je za bod vise nego sto je potrebno da bi bio na budzet. A sto se tice toga mislim da je to na osnovu celokupnog skolovanja, ALI NISAM SIGURAN, tako da ti rasporedjujes kada ti koliko zatreba .
Ako sa 27 bodova ( to je nekih 5 ili 6 ispita ), dodas kredit i imas za budzet, to znaci da sledece godine prenosis oko 6 ili 7 ispita. Na sledecoj godini jos nekih 10-ak ispita to je vec preko 15 ispita na godini :dash:. :sad2:. Sigurno postoji neki uslov kada se uzima taj kredit, jer ne verujem da ce to tako da uvedu a da ne dobiju nesto za to, ili ce to biti motivacija da se sledeca godina ocisti skroz ili da ostanes na budzet ili ono trece a to je NOVAC...
Neko je vec reko da se granica bodova pomera tako da u narednih par godina dodje do 60 ESPB za budzet, sto znaci da ce biti potrebno ociscena godina...

:dash::dash::dash::dash::dash: Covece... Kakav zbun. ne mozes skontas. Onda da cistimo svi godine, to nam je jedino jasno

Na faxu postoji citaonica, dok menza ne postoji, dok u gradu ima kod Vuka u studenskom domu ( mislim da je to najbliza ali nisam siguran ). Mozes otici na Kalemegdan, na kej iza faxa ili jednostavno da ne odes na jedno od predavanja, ako je pauza velika, zavisno od toga da li je predavanje obavezno ili neobavezno ( mada ovo trece ne bi trebalo da kazem ali koliko sam primetio vecina to radi )...

Ljudi, vi koji zivite dalje od faxa, sta radite u velikim pauzama, za koje sam cula da ih ima?:confused:
Ja sam na Miljakovcu, sto je dobrih 45 minuta od faxa i ni u kom slucaju mi se ne isplati da idem kuci:dash:
Jel postoji na faxu citaonica?
Gde jedete, ima li neka menza na faxu ili po gradu?

U ulici 27.marta ima najblizi dom, valjda ima i menzu. A jedemo po kioscima i pekarama, gojimo se ko svinje, pa kad se utovimo, onda vucemo jabuke od kuce. :lol: Pridruzi nam se u klubu, tamo smo obicno vise nego na predavanjima. Ako je klub zatvoren(jer radi do 5, a predavanja znaju da pocnu i u osam) vidimo se kod Dzeja. Ako je lepo vreme na Kalisu ili Dunavu. Eto...sreca u nesreci je dobro druzenje i zezanje!!! Vidimo se jos malo...

:rumenko:
U ulici 27.marta ima najblizi dom, valjda ima i menzu. A jedemo po kioscima i pekarama, gojimo se ko svinje, pa kad se utovimo, onda vucemo jabuke od kuce. :lol: Pridruzi nam se u klubu, tamo smo obicno vise nego na predavanjima. Ako je klub zatvoren(jer radi do 5, a predavanja znaju da pocnu i u osam) vidimo se kod Dzeja. Ako je lepo vreme na Kalisu ili Dunavu. Eto...sreca u nesreci je dobro druzenje i zezanje!!! Vidimo se jos malo...

Katjooooo jer ti cesto ides kod Dzeja? Mogu ti reci da nije lose, jos ako je Dzeki tu...

A koji je to dom?:?::)

Back