Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Tako sam i ja cula da to ide...a u prijavi ako ja recimo navedem smer za prevenciju za koji treba vise poena od tiflologije i onda ako ne upadnem na prevenciji da li postoji sanasa da sa tim brojem koji imam (a koji je dovoljan za tiflo upadnem tamo) jer cu ja u prijavi moci samo jedan smer da navedem ... ://

Poslednja izmena od moderatora:
Tako sam i ja cula da to ide...a u prijavi ako ja recimo navedem smer za prevenciju za koji treba vise poena od tiflologije i onda ako ne upadnem na prevenciji da li postoji sanasa da sa tim brojem koji imam (a koji je dovoljan za tiflo upadnem tamo) jer cu ja u prijavi moci samo jedan smer da navedem ... ://

Pa u prijavi se navede samo jedan smer,u tvom slucaju prevencija,i ako ne upadnes(valjda ces upasti :) ) onda ne mozes da upises ni jedan drugi smer samim tim sto imamo prava da prijavimo samo jedan smer.

Sirenje liste?!
Do sad je bilo po principu ko hoce da plati upise FASPER, ali posto se dekan promenio iskreno mislim da nema sanse da prosiruju listu, jer su prosle godine dobili upozorenje za akreditaciju. Jedina varijanta je da neko odustane. Ne bih da vas deprimiram, ali najbolje je da odete na fakultet i da se tamo raspitate, ali iskljucivo idite izmedju 10 i 12 kada rade salteri i pitajte zenu sa treceg saltera. Ona je skroz u redu i uvek izadje u susret studentima, naravno ako zna i ako moze. Nadam se da sam bar malo pomogla. SRECNO

Back