slatkamalaizvrnutatorta!
Početnik
- Poruka
- 40
Ljudi zna li ko, ako se ne polozi popravni (I) kolokvijum iz genetike, moze li se na ispit? Kako to ide?
moze,moze-ne traumiraj se.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi zna li ko, ako se ne polozi popravni (I) kolokvijum iz genetike, moze li se na ispit? Kako to ide?
moze,moze-ne traumiraj se.bitno ti je da 1 kolokvijum polozis,i mozes na ispit.
prosle god su drugi klkw radili i po 3x!
![]()
Ma kod mene ta sledeca godina uopste ne dolazi u obzir,a sto se tice spremanja prijemnog i biologije,stvarno su preterali,pa mi imamo vise da spremamo bilogiju nego ovi sto upisuju medicinski fakultet,veruj mi znam to,zavrsavam medicinsku skolu,ja samo ne mogu da nabavim bilogiju za 4 god gimnazije,i ne znam sta cu da radim
,a sto se tice srednje skole,ne znam zbog cega se brines,pa mi smo sada 4.godina,ocene nam nisu problem,barem meni
![]()
Pa,ako zawrsawas med.sk.tebi nece biti problem bio.jer su ono banalne stwari(DNK,RNK,PROTEINI,CELIJA,CULA...)koje se uce skoro iz swakog predmeta...mislim,tako je kod mene...posto je zawrsawam wet.sk....!!!
Xaxaxaxa pa to ti mislis,mislim individualno je sta kome ide,meni nikada nije isla biologija bez obzira na to koju skolu zavrsavam,a za prijemni su knjige uglavnom iz gimnazije,i opsirnije su od knjiga iz med.skole,ove stvari koje si pobrojao su smesne u odnosu na ono sto ima da se uci,ali ako to za tebe nije tako,svaka ti cast![]()
LJudi ucite najvise sociologiju i psihologiju, a biologiju sta stignete, jer se sve isto boduje a biologija je puno opsirnija...ako naucite biologiju dobro a ovo ostalo slabo, padate ili ste samofinansirajuci iako biologiju extra znate...
OVAKO....i meni je prosle godine trebala pomoc pa su mi kolege rekle sad cu i ja vama jer znam kako je....
u principu sam prijemni ispit nije MNOGO TEZAK...AKO SE REDOVNO UCI....
Meni je za spremanj prijemnog bilo potrebno 20 ak dana da sve lepo i temeljno naucim sa tim da ja nisam spremala bilogiju( iskreno, mrzelo me je) i isla sam na maximun poena iz psihologije i sociologije da bi upala na budzet sto mi je uspelo na kraju..... ja, koja sam spremala bas bas temeljno, imala sam problem za psihologijom jer su bas bas zavlacili pitanja i isli u sitnice.....nije bilo pitanja sa DA-NE odgovorima prosle godine iako je u informatoru bilo primera sa njima...sva pitanja bila su sa 4 ponudjena odgovra od kojih je samo jedan tacan....
SOCIOLOGIJA- bile su zaista osnovne stvari nije toliko zavlaceno... na prijemnom su bile 1.3. i 5. oblast...iz pete oblasti koja je najduza bile su 99 posto religije i savetujem da njih naucite extra, ovo ostalo se moze procitati sa razumevanjem i nece biti problema....
BILOGIJA- nisam je ucila zaista tako da je meni SVE bilo nepoznato....uglavnom ljudi su se zalili na nju...ja sam uspela nesto da pogodim...iz bilogije imate ponudjena 5 odgovora od kojih je opet samo jedan tacan.... atmosfera na ispitu je bila opustena... profani su bili ok ali nisu dali da se prepisuje...mada neki su ipak uspevali....sat h se radi test i vise je nego dovoljno vremena da se sve uradi... ostane vam jos da proverite.....ETO, ako sam nekome pomogla......samo bez stresiranjai uspevate 100 posto:-)
ma nisu normalni, ja isla juce da kupim knjige,bio je red viseMa kod mene ta sledeca godina uopste ne dolazi u obzir,a sto se tice spremanja prijemnog i biologije,stvarno su preterali,pa mi imamo vise da spremamo bilogiju nego ovi sto upisuju medicinski fakultet,veruj mi znam to,zavrsavam medicinsku skolu,ja samo ne mogu da nabavim bilogiju za 4 god gimnazije,i ne znam sta cu da radim
,a sto se tice srednje skole,ne znam zbog cega se brines,pa mi smo sada 4.godina,ocene nam nisu problem,barem meni
![]()
ma nisu normalni, ja isla juce da kupim knjige,bio je red vise..kupila sam soc. i bios za 3 god med. skole, i narucila sam za hm..cini mi se za 4 god gimn haha opusteno sam zaboravila, znam samo da jednu nemaju i kao ne moze da se naruci, medjutim ja juce pogledala 3 oblasti su iz knjige za 3 god med. tako da ostaje jedna oblast, ne kontam sta ce nam jos 2 knjige, al dobro..ma sad imam raspust iskoristicu ga za ucenje,valjda cu nauciti psih posto sam to vec pocela, soc. me jako smara ali mislim da je bolje da naucim soc pa tek onda bios koliko stignem ***,ma haos jedva cekam da se zavrsi ovaj pakao...pa mozda tebi nisu problem hehe realno za ocene me boli uvo mogu da prodjem i 2.00 svejedno necu imati neke bodove iz skole sve mi zavisi od prijemnog,i nemam zivaca da ucim vise ekon. uopste me ne zanima,boze gde je meni bio mozak kad sam upisivala srednju haha nerviram se sto moram da ucim za maturski a nemam vremena za to!
nego jel si cula nesto za pripreme? nikako da zovem da se raspitam..ne znam ni koliko traju te prireme ni koliko kostaju,nista..
p.s. poslala sam ti por ne znam dal si videlaimas mozda msn?
Pa,zar nisi mogla da nadjes knjige za prijemni???Uh...i meni problem diplomski...ne mogu da postignem swe...uzas!!!(((Pa,je l' neko planira da ide na te pripreme???Je l' neko zna kad je prijemni?
ma nisu normalni, ja isla juce da kupim knjige,bio je red vise..kupila sam soc. i bios za 3 god med. skole, i narucila sam za hm..cini mi se za 4 god gimn haha opusteno sam zaboravila, znam samo da jednu nemaju i kao ne moze da se naruci, medjutim ja juce pogledala 3 oblasti su iz knjige za 3 god med. tako da ostaje jedna oblast, ne kontam sta ce nam jos 2 knjige, al dobro..ma sad imam raspust iskoristicu ga za ucenje,valjda cu nauciti psih posto sam to vec pocela, soc. me jako smara ali mislim da je bolje da naucim soc pa tek onda bios koliko stignem ***,ma haos jedva cekam da se zavrsi ovaj pakao...pa mozda tebi nisu problem hehe realno za ocene me boli uvo mogu da prodjem i 2.00 svejedno necu imati neke bodove iz skole sve mi zavisi od prijemnog,i nemam zivaca da ucim vise ekon. uopste me ne zanima,boze gde je meni bio mozak kad sam upisivala srednju haha nerviram se sto moram da ucim za maturski a nemam vremena za to!
nego jel si cula nesto za pripreme? nikako da zovem da se raspitam..ne znam ni koliko traju te prireme ni koliko kostaju,nista..
p.s. poslala sam ti por ne znam dal si videlaimas mozda msn?
znaci strasnoo pa dal su oni normalni? necu da ni da idem.mislim tek u maju i to 31 pa do tad cu vec sama sve da spremim i sta treba i sta ne haha ma uzas ne odg mi uopste i plus 7000 po predmetu, kako da ne..nista od priprema ja odustajem hehe...nisam sigurna koliko kostaju te pripreme na drugim fakultetima ali ovi su preterali cini mi se, i dobro nisi rekli da pocinje 18 juna hahahaPripreme traju od 31.maja,pa do 18.juna,znaci ja nisam mogla da verujem kada sam videla,prvo su iz psihologije,pa iz biologije,pa iz sociologije,za svaki predmet je po 7000din,mozes da ides na sva tri predmeta,a mozes i odvojeno,pise to na sajtu,mislila sam sada to ovde da postavim,ali nece nesto da mi se otvori sajt, ja sam planirala da idem na te pripreme,ali ne mogu,zbog skole jer su mi tada sve obaveze,maturski,matura itd,i verujem da su svima tada,i ne razumem sto su tada pripreme,trebale su ranije da budu
![]()
pa kazem jedna iz biosa treba da mi stigne posle raspusta, a jednu nemaju uopste i ne moze da se naruci,ostale imam..mada mi se cini da mi nece ni trebati hahaha
pa treba da zovem da se raspitam..nemam pojma ja bih isla mada to je teorija,nema tu sta da se objasnjava, ne znam koliko ce da mi pomognu pripreme ,kad budem zvala pitacu kad pocinje koliko ce da kosta itd...e i mene zanima kad je prijemni..nadam se da nije pocetkom juna haha
e odakle si? ima li ovde nekog iz Panceva![]()
znaci strasnoo pa dal su oni normalni? necu da ni da idem.mislim tek u maju i to 31 pa do tad cu vec sama sve da spremim i sta treba i sta ne haha ma uzas ne odg mi uopste i plus 7000 po predmetu, kako da ne..nista od priprema ja odustajem hehe...nisam sigurna koliko kostaju te pripreme na drugim fakultetima ali ovi su preterali cini mi se, i dobro nisi rekli da pocinje 18 juna hahaha
Bas dobar termin!Da li oni planiraju owu god.da izdaju informator???![]()
3 oblasti su iz knjige za med. i ostaje jos jedna, jedino ako nesto nisu promenili..i sta treba iz te dve knjige za gimn?Ma,nije pre 20-tog juna...ja imam 5 knjige...po 1 iz soc. i psiho. i 3 iz bio.Ima mnogo da se uci...a ja sam poceo psiho. i stao!Ma,te pripreme se ne isplate swe je sto kazes "teorija"...tako da moze da se nabuba!
Ja sam iz Surdulice...je l' neko koristi facebook???
Koji smer planiras???
3 oblasti su iz knjige za med. i ostaje jos jedna, jedino ako nesto nisu promenili..i sta treba iz te dve knjige za gimn?
ja cu da poludim ove god, nikad mi teze nije bilo..hm cini mi se da smo se vec dop haha ja koristim samo msn i imam skype, a fb nemam, ako neko hoce moj msn neka se javi hehe
prevencija i tretman poremecaja ponasanja..ti?
telefon hahaha zajebavam seLogopediju...a, je l' nesto drugo koristis osim msn skype???![]()
telefon hahaha zajebavam se
pa imam profil jedino na karikama..ma msn zakon![]()