Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Veliki pozz brucosima! Posto vam niko nije pozeleo dobrodoslicu na faxu, evo ja cu u to ime. Citam vasa pitanja za Glumbica, Olivera, Mirka... veruj te mi svi su oni ok. Ja sam sada peta godina, i nisam po bolonji, kao vi, tako da nam nije program isti ali profesori jesu i sto se toga tice- tu sam.
Svima cu reci jedno NE VERUJTE U V E K KOMENTARIMA DRUGIH STUDENATA!!!!!! To vam govorim iz iskustva, jer komentari i price mogu tako da vas uplase...:eek:
Za sanitarnu ponesite potvrdu sa faxa, jer ponekad hoce da je uvaze u 29.-om i da vam daju popust jer ste student i jer vam za fax treba.

:bye:

Veliki pozz brucosima! Posto vam niko nije pozeleo dobrodoslicu na faxu, evo ja cu u to ime. Citam vasa pitanja za Glumbica, Olivera, Mirka... veruj te mi svi su oni ok. Ja sam sada peta godina, i nisam po bolonji, kao vi, tako da nam nije program isti ali profesori jesu i sto se toga tice- tu sam.
Svima cu reci jedno NE VERUJTE U V E K KOMENTARIMA DRUGIH STUDENATA!!!!!! To vam govorim iz iskustva, jer komentari i price mogu tako da vas uplase...:eek:
Za sanitarnu ponesite potvrdu sa faxa, jer ponekad hoce da je uvaze u 29.-om i da vam daju popust jer ste student i jer vam za fax treba.

:bye:

Hwala... ;)
Ja se, iskreno recheno, ne plashim profesora, wec gradiwa... Razmishljam da li cu swe stici da spremim na wreme... Na primer, sociologiju, jer knjiga ima 800 strana, onda psihologiju od oko 200 str, metodologiju, opet, od oko 200 str, i josh nekoliko slichnih... Tako da swe kada se sabere, trebalo bi da do kraja semestra NAUCHIM nekih 2000 strana, shto i nije bash malo... :D
Ali, potrudicu se... :D
Pozz... :bye:

:DPozdrav svima!!!! Prvo da pozelim srecu nasim brucosima, a zatim da cestitam svima koji su upisali narednu godinu. Ja sam se raspala malo, ali, hvala Bogu, trud je vredeo. Upisah drugu godinu na budzetu, polozih genetiku i metode( konano) pa se ne treznim od petka...:klap: Brucosi, vidim da imate puno nedoumica. Mi smo tu da vam odgovorimo na sve sto vas interesuje, ali slazem se sa koleginicom da ne slusate bas sve. Mene su tako naplasili. Price "nemoguce je poloziti" padaju u vodu. sve sto sam ucila, ja sam i polozila. samo trud, malo ozbiljnosti i to je to.
A sada za moje kolege sa druge godine. Meni ova godina bas deluje tesko, i mnogo ozbiljnija od prve. Sa mog smera niko nije obnovio godinu, samo je jedan decko batalio i to jos u januaru. A mislim da ce u drugoj godini biti ciscenja....i to dobrog... Pozzzzzzzzz

jaoj ja se nisam potpisala kod prof.iz nemackog...razumela sam da se upisu oni koji su ranije ucili nemacki...sta cu sada..;(
uf...valjda ce da me pusti..sta mislite?:dash::dontunderstand::sad2:

Ma nemas problema kod nje samo joj lepo reci o cemu je rec i razumece zena 100%...

da, bas tako, ozbiljnija a samim tim i teza. E, sada ce se videti ko je ko...

ko je ko, i da li je to to, sta smo u stvari zeleli...

jaoj ja se nisam potpisala kod prof.iz nemackog...razumela sam da se upisu oni koji su ranije ucili nemacki...sta cu sada..;(
uf...valjda ce da me pusti..sta mislite?:dash::dontunderstand::sad2:

Ma, opusti se... Ona jeste rekla da nece primati wishe studenata, ali, iskreno recheno, mislim da su to samo prazne priche... Idi na sledece predawanje i reci da je nisi razumela, mogla da chekash proshli put ili sl. i werowatno ce te pustiti... :super:
Pozz... ;)

ma ne slusaj bre profu genetike,on to prica svim generacijama:DTreba da ucis onoliko koliko ti smatras da je dovoljno za tebe.On,u sustini,glumi neku strogocu,a u stvari je jedan od najboljih profesora na nasem faksu.Na kraju godine ce svima da podeli po ocenu vise.Evo recimo ja sam imala bodove za 7,i on me na kraju,kada je trebalo da upise ocene,pita "Koliko si ucila genetiku?".Ja kazem "Pa mnoooogo profesore".I on mi upise 8:super:Samo ti redovno dolazi na predavanja i vezbe i neces imati problema kod njega

Cula sam da postoje skipte za mnoge predmete.Koliko valjaju i sta misle stariji studenti, za koje predmete mogu da se koriste?
Sta mislite o kupovini knjige iz Fiziologije Tome Jovanovica, cula sam da ume da gleda ko je kupio knjigu, a iskreno nikako mi se ne daje 2.000.Znam odlicno kakav je on pa me uopste ne bi cudilo da su ove price tacne...

Back