Enina
Elita
- Poruka
- 22.125
Pa zasto ta zena od 43 to sebi radi?Pa jeste,, mora se prazni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zasto ta zena od 43 to sebi radi?Pa jeste,, mora se prazni
Mislim da je psiha u pitanju.Pa zasto ta zena od 43 to sebi radi?
Sad i da se uda,taj muskarac ce je kad tad sutnut.Muskarac moze imati i 20 god mladju.Mislim da je psiha u pitanju.
Jednostavno razocarana u muskarce u ljubav i godine proletose.
Pa jedan je zivot.Ma ne zovi vise.Sta ce ti?Bi se zaljepila za tebe.Hteo joj pomoci da se probije,, al nisam zeleo da joj obecam vezu na sta ona nije pristala. Tako da smo prekinuli svaki kontakt sto je bolje.
Izvini,koliko imas godina?Kazes da ona ima 43.Hteo joj pomoci da se probije,, al nisam zeleo da joj obecam vezu na sta ona nije pristala. Tako da smo prekinuli svaki kontakt sto je bolje.
To proslost al na temu,, postoje takve zene.Pa jedan je zivot.Ma ne zovi vise.Sta ce ti?Bi se zaljepila za tebe.
Ne pisem sve javno, javni se u pp pa mozemo tamo. Relativno mladji od nje al to nema nikakve veze.Izvini,koliko imas godina?Kazes da ona ima 43.
Ta sto ima 43 a jos je nevina,ta nije ni za krivog stojka,a kamoli za posten seks.!Verujem ih ima,, ja znam jednu sa 43.. mislim da je do 25 gornja granica jer moze i odlepiti zbog nedostatka seksa.
Ako hoces da je deflorises,uzmi zalet,od jedno pet metara,pa se baci na nju kao Rasim u gomilu.!Ne pisem sve javno, javni se u pp pa mozemo tamo. Relativno mladji od nje al to nema nikakve veze.
Ko god kaze drugacije od ovog taj laze...ovo je tako istinito....svi ko biva pogubili nevinost sa 16 17...hvalisanje...Sigurno da ima.
Ali dalekooo vise ima nevinih momaka.
Ima, naravno. Neke od njih su mi drugarice. Zasto je tako? Pa kod ovih "mojih" zbog previse femkanja i previsokih kriterijuma, cekanje "pravog" i slicne gluposti.Pozdrav,
moje pitanje za sve Vas je,da li mislite da u današnje vreme ima nevinih devojaka posle 23 godine?Ako ih ima,šta mislite o takvim nevinim devojkama?Ako mislite da ih nema,šta mislite,zašto je to tako?
Da li biste imali odnos sa nevinom devojkom?
Jesi jos s njim?Ima. Ja sam izgubila sa 24, kako neko gore rece jer sam cekala pravog i drzala kriterijume i nisam se nijednog trenutka pokajala jer retko ko moze da kaZe da je prvi put spavao iz istinske zelje i s potpunom emocionalnom i psihickom zreloscu. Drugarica 25 i nevina je. Uglavnom mislim da ima vise nevinih po selima koje se vaspitavaju konzervativnije...
Problem je danasnja sredina koja namece da se nevini osecaju kao skart pa upadaju u besmislene seksualne odnose i rupu bez dna
Nema ti koristi nikakve od nevinosti..bolje kur.e prolaze i u braku i svakakoPrvo treba ustanoviti,na koju nevinost se misli,kada se kaze za nekog da je nevin. Mislim da se mesaju dve situacije,koje ustvari nemaju uzrocno
posledicne veze.Ako se misli na devojku ,koja nije deflorisana,to ne mora da znaci,da je ona nevina u moralnom smislu.Takodje,devojka koja je
izgubila (probusen) himen,ne znaci da je beskarakterna,da je losa devojka.U svakom slucaju,devojka koja je cestita,koja je odgovorna sklona
svakoj pozitivnoj situaciji,po svim merilima,to je postena devojka,cije postenje se ne meri ostecenim ili nedirnutim himenom !