- Poruka
- 72.611
Ne znam nisam probao...Verujem da nisu nasle onog pravog.Samo pitam se,ciji bi penis probio himen zene od certdeset godina,a nevine.Mislim da to moze samo hirurskim putem.
Vredi pokusati,na prirodan nacin,ali tesko da ce ici....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam nisam probao...Verujem da nisu nasle onog pravog.Samo pitam se,ciji bi penis probio himen zene od certdeset godina,a nevine.Mislim da to moze samo hirurskim putem.
Pa ja sam takva neiskvarena devojka,zato me spooadaju neiskreniPogresno razmisljanje.Nije nevinost u ispravnom himenu.Nevinost je kada je devojka nevina u dusi.Kada ima pozitivne misli.Kada nikome ne zeli
zlo,i uvek je spremna da ucini dobra dela.Stanje himena je potpuno nevazno.
Pa za nevinost ne treba da postoji cena.Ona se da njemu kad želi.A koliko se krece cena ovih dana?
Ima.George obozava pasulj.Dodji.Miro.Ja takodje volim pasulj.Ostavi jedan tanjir pasulja i ako ima neko suvo rebarce,sa dosta mesa.Dobro bi dosle pecene crvene paprike ,kao salata uz pasulj.
A mozda te od 40 nisu nevineVerujem da nisu nasle onog pravog.Samo pitam se,ciji bi penis probio himen zene od certdeset godina,a nevine.Mislim da to moze samo hirurskim putem.
A probao bi?Ne znam nisam probao...
Pa ti kazes da on treba da ceni znaci manje-vise neka vrednost postojiPa za nevinost ne treba da postoji cena.Ona se da njemu kad želi.
Ne bi nikada trebalo da ostavis nju,ako je budes imaoModernamira5 - Draga moja Miro.Nisi shvatila (lose sam se izrazio)to sto sam napisao,to je naravno bila sala.Ni u ludilu ne bih napustio devojku
posle te zaista casti,koju pretstavlja ukazano poverenje devojke.!
Pa ne u tom smislu.Ne da plati za to da bi joj oduzeo nevinost.Nego da ceni to sto mu je ona dala,sto je bio njen prvi decko i što je od nekih dala njemu.Samo njemu.Pa ti kazes da on treba da ceni znaci manje-vise neka vrednost postoji
Potpuno si u pravu.Onaj ko ostavi devojku,koja mu je poverila svoju nevinost,taj covek je obicno ljudsko djubre.Ne bi nikada trebalo da ostavis nju,ako je budes imao
Ako ima ultra bizarne sado mazo zelje, totalno je opustena i zabavna, i izgleda kao pamela anderson 90tih,manje sise vitkija crna plava, sto ne bih?A probao bi?![]()
I ovako trudna sam spremala.Moja ćerka u stomaku jedva čeka da dodje na ovaj svet.Ima.George obozava pasulj.Dodji.
Akcenat na fizickom izgledu.Ako ima ultra bizarne sado mazo zelje, totalno je opustena i zabavna, i izgleda kao pamela anderson 90tih,manje sise vitkija crna plava, sto ne bih?
Akcenat je na sve. Zasto pitas?Akcenat na fizickom izgledu.
Koje si godiste?
IstinaPotpuno si u pravu.Onaj ko ostavi devojku,koja mu je poverila svoju nevinost,taj covek je obicno ljudsko djubre.
Pa zato sto mi je cudno da razmisljas o zeni od 40 godina.Ti nisi onda mlad.Akcenat je na sve. Zasto pitas?
Ne razmisljam o godinama.Pa zato sto mi je cudno da razmisljas o zeni od 40 godina.Ti nisi onda mlad.
Pa ne razumem.Ja ne bih mogla da budem sa covekom od 60 godina.Ne razmisljam o godinama.
Bravo!Ne verujem da ih je puno,cak sta vise samo neki izuzeci retki.
Pa ok svako ima svoj trip.Pa ne razumem.Ja ne bih mogla da budem sa covekom od 60 godina.
Pa nije trip.Ja imam 23 skoro napunilaPa ok svako ima svoj trip.
Znaci zene daju a mi uzimamo,cemu onda ravnopravnost daj objasni imPa ne u tom smislu.Ne da plati za to da bi joj oduzeo nevinost.Nego da ceni to sto mu je ona dala,sto je bio njen prvi decko i što je od nekih dala njemu.Samo njemu.
Devojka daje jer voli njega,a on isto bude sa njom vode ljubav,jer on voli nju.Ja bih decku dala ali samo ako se volimo,ako ne,NE DAMZnaci zene daju a mi uzimamo,cemu onda ravnopravnost daj objasni im