- Poruka
- 25.694
Poruka je masan vic.Зашто духовито, молићу?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poruka je masan vic.Зашто духовито, молићу?
Слаб јој виц, нисам се шалио у претходној поруци.Poruka je masan vic.
Te od 16 su bas pozurile.Da kažemo da jeste do neke 25e. Od srednje od 16, 17 do 25.
Nema pravila, opusteno. Ko ga briga ko je kad koga s kim gde kako koliko dugo.![]()
Ali veoma malo.Danas su devojke koje su nevine itekako ismevane u drustvu.Kao da njihove drugarice vrse pritisak na njihSamo ovde na forumu je bilo par takvih. Naravno da ima.
Je li to na slici muško ili žensko?Mislim na sliku sudnjeg dana koju je postavio WilijamI ja. Trauma pred spavanje.![]()
Pa okejСлаб јој виц, нисам се шалио у претходној поруци.
Nisam,ali se odmaram upravo.Ležim i tako.Sad sam u šestom mesecu.Jedva čekam da rodim moju ćerku.Jos nije na porodiljskom![]()
Lako je tebi.Ti ne znas kako je tesko biti trudnica.Jos pored Georga koji nema razumevanja.On trazi meni seks i sad dok nosim cerkuSamo nemoj nikako da prestajes da budes trudna![]()
Ju nedo bog, ne smem ni da pomislim sta sve moze da se desiLako je tebi.Ti ne znas kako je tesko biti trudnica.Jos pored Georga koji nema razumevanja.On trazi meni seks i sad dok nosim cerku

NeznamLako je tebi.Ti ne znas kako je tesko biti trudnica.

Kako razumevanje ceo dan sam u njivi ni rucak da skuvasLako je tebi.Ti ne znas kako je tesko biti trudnica.Jos pored Georga koji nema razumevanja.On trazi meni seks i sad dok nosim cerku
Sta je sad Van razuma?Je li lose sto sam ja trudna?Ju nedo bog, ne smem ni da pomislim sta sve moze da se desi![]()
Bolje da ne znas kad nemas razumevanjaNeznam![]()
Ja neću da budem sama kod kuće ceo dan.Dosadno mi je.Po ceo dan si odsutan.Uvece kad dodjes iz njive trazis mi seks.Kako razumevanje ceo dan sam u njivi ni rucak da skuvas
To je divno bre,nego me stra moze george nesto da bataliSta je sad Van razuma?Je li lose sto sam ja trudna?

Bilo bi mu bolje da ne bude čitav dan u njivi.Usamljena sam kod kuce.Da li mogu da svratim kod tebe?Dosla bih brzo?To je divno bre,nego me stra moze george nesto da batali![]()
A ti bi da ti masiram stopala ceo dan a ko ce da prerani porodicuJa neću da budem sama kod kuće ceo dan.Dosadno mi je.Po ceo dan si odsutan.Uvece kad dodjes iz njive trazis mi seks.![]()
Evo cekamBilo bi mu bolje da ne bude čitav dan u njivi.Usamljena sam kod kuce.Da li mogu da svratim kod tebe?Dosla bih brzo?

Umorna sam.Ceo dan si u njivi,meni uopste ne dajes paznju.Uvece kad se vratis ja vec spavam.Hoću da budeš pored mene u toku dana,a ne na njivi.Volim tvoje masaže.Noge mi otiču,pa mi prija masaža.A ti bi da ti masiram stopala ceo dan a ko ce da prerani porodicu
Vidimo se.Idem da se presvučem,staviću moju omiljenu suknjicu i majicu.Molim te,prošli put sam kod tebe jela lepe bombone.Mozes li mi i sada dati da jedem bombone,ogladnecu usput.Evo cekam![]()
Kako te prosli put nisam primetilaVidimo se.Idem da se presvučem,staviću moju omiljenu suknjicu i majicu.Molim te,prošli put sam kod tebe jela lepe bombone.Mozes li mi i sada dati da jedem bombone,ogladnecu usput.

Pa zato sto nosis naocareKako te prosli put nisam primetila![]()
Pa zato sto nosis naocare