Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.732
A sto ne uzmete onda kad mi dajemo i nudimoDevojka daje jer voli njega,a on isto bude sa njom vode ljubav,jer on voli nju.Ja bih decku dala ali samo ako se volimo,ako ne,NE DAM
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto ne uzmete onda kad mi dajemo i nudimoDevojka daje jer voli njega,a on isto bude sa njom vode ljubav,jer on voli nju.Ja bih decku dala ali samo ako se volimo,ako ne,NE DAM
Pa,ako te volim daću ti,ako ne,ne dam.Ako smo u vezi,ako te ja volim i ti mene voliš daću ti onda.Ali nekada nisam raspolozena i voljna za seks,dok biste Vi momci seks uvek.A sto ne uzmete onda kad mi dajemo i nudimo
Dobro i?Pa nije trip.Ja imam 23 skoro napunila
Pa kažem da ne bih mogla da budem sa nekima od 40,pa nadalje.Dobro i?
Dobro i?Pa kažem da ne bih mogla da budem sa nekima od 40,pa nadalje.
I to je to.Dobro i?

E pa ne može.Mira ne da da se dira.Ma Miro i taj od 40 bi te rastavio na delove![]()
Mozda i nisam nevina.Šta ti misliš.Postoje i devojke koje su trudne a nevine u duši,nisu uvredljiveJa mislim da posle 23h sve nevine devojke moraju da budu kod kuće. A sad i ranije jer policijski čas.

Garant ima nevinih. Ih, koliko njih prave decu, a dusa im luta i nema pojma sta se desilo.Mozda i nisam nevina.Šta ti misliš.Postoje i devojke koje su trudne a nevine u duši,nisu uvredljive
Hahahahahaha,ti to nesto na moj racun?Garant ima nevinih. Ih, koliko njih prave decu, a dusa im luta i nema pojma sta se desilo.
Zar ne?Garant ima nevinih. Ih, koliko njih prave decu, a dusa im luta i nema pojma sta se desilo.
Pa ko se ne boji virusa moze da se seksa.Sad vise nema, uvedose policijski cas![]()
![]()
![]()

Tu sam!E da je vise ko mira
Evo me!Sta ste uradili sa Mirom, ko ce nam sad dosadjivati
Na to niste mislili, jel![]()
Jesam li ti nedostajala?<333333
Evo me!Tu je Mira trudna!