Modernamira5
Domaćin
- Poruka
- 4.342
Pa nasla sam ih u tvojoj kuhinjiTo da ne vidim dobro, aj i nekako, ali od kud meni bombone![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nasla sam ih u tvojoj kuhinjiTo da ne vidim dobro, aj i nekako, ali od kud meni bombone![]()
Važi dragi moj George.Kad se budeš vratio sa njive,čekaće te ručakAjde neki pasulj za rucak skuvaj jede mi se
Kako ti se dopao pasulj?Potrudila sam se.Ajde neki pasulj za rucak skuvaj jede mi se
Pa nije bilo baš luka,nisam mogla da idem u prodavnicu,beba je počela da se rita u mom stomaku,odnosno malo me je udarila nogom 5 do 7 puta.Nije lose malo vise belog luka u zaprsku drugi put
Složila bih se sa ovim. Bar iz ugla devojaka.Nevinih u tim godinama ima, garantujem, i to mnogo više nego što se misli.
Ja bih se usudio i da kažem da je većina i devojaka i momaka nevino u 23.
Prodato gospodinu u vijetnamkiPreviše priče o nečem što je prolazna kategorija.

Sa velikim zadovoljstvom bi oduzeo nevinost,ne samo nekoj devojci posle 23,nego i ako je bila nevina do 53 godine.Imam potencijal el.burgije.Pozdrav,
moje pitanje za sve Vas je,da li mislite da u današnje vreme ima nevinih devojaka posle 23 godine?Ako ih ima,šta mislite o takvim nevinim devojkama?Ako mislite da ih nema,šta mislite,zašto je to tako?
Da li biste imali odnos sa nevinom devojkom?
Nije bitan seks.Bitno je probiti tunel Brcko-Banovici....Pa što je to bitno,nekima je potrebno i duže od godinu dana da bi se nekome dali.Ako volite devojku bićete sa njom.Zar je seks toliko bitan?
U predvodu znaci oduzeti joj nevinost.I sta bi ti onda otisao?Svi ste Vi isti.Nije bitan seks.Bitno je probiti tunel Brcko-Banovici....
Ali ne bi cenio njenu nevinostSa velikim zadovoljstvom bi oduzeo nevinost,ne samo nekoj devojci posle 23,nego i ako je bila nevina do 53 godine.Imam potencijal el.burgije.
Pogresno razmisljanje.Nije nevinost u ispravnom himenu.Nevinost je kada je devojka nevina u dusi.Kada ima pozitivne misli.Kada nikome ne zeliSložila bih se sa ovim. Bar iz ugla devojaka.
A koliko se krece cena ovih dana?Ali ne bi cenio njenu nevinost
Miro.Ja takodje volim pasulj.Ostavi jedan tanjir pasulja i ako ima neko suvo rebarce,sa dosta mesa.Dobro bi dosle pecene crvene paprike ,kao salata uz pasulj.Važi dragi moj George.Kad se budeš vratio sa njive,čekaće te ručak
Verujem da nisu nasle onog pravog.Samo pitam se,ciji bi penis probio himen zene od certdeset godina,a nevine.Mislim da to moze samo hirurskim putem.Ima ih i sa 40+ Nisu jos nasle onog pravog.