pa cekaj...A kontraargumenata. Plagijat, plagijat, plagijat.
Hristos se u jevandjelju oci u oci sa ucenicima, poziva na Danila, a ovaj Jovan plagira SZ, ja ti dam odakle tacno iz starog zaveta
i meni fale argumenti? a takvih mesta imas mnogosaviće se nebesa
tvoj argument azdaja, pobijem starim zavetom isto, i sad si ti odneo prevagu, jednom jedinom recju si dokazao da sveti Zlatousti nije odbacivao knj. Otkrivenja?
da ne budem nesposten, i drugi su trazili, i evo sta su nasli, jako se nateze istina:
Did John Chrysostom Quote the Book of Revelation?
simptomaticno je dokle su neki spremni da idu ne bi li zalozili autoritet Zlatoustog, to je nevidjeno natezanje
kako mi da znamo da je rekao azdaja bas, a da kasnije neko nije pogresno preveo namerno da bi ga povezao sa otkrivenjem, tj. namerno napravio bolju referencu sa njim, nego sa Isaijom? znaci, moramo da vidimo kontekst,a ne samo jednu rec "azdaja"
On John, the mention of Satan as a « snake » and as a « dragon[9] » might refer to Is. 27:1 (δράκοντα ὄφιν, i.e. the Leviathan), but Rev. 12:9 (ὁ δράκων ὁ μέγας, ὁ ὄφις ὁ ἀρχαῖος) is a much better reference.
ili ovo, trivijalno, ali jeste plagijat Pavla
« belt of truth » (Eph. 6:14), appear to us girded, for they are soldiers ; once one is girded, one stands firm[6] » ; and the only biblical instance where angels are girded seems to be Rev. 15:6 : οἱ ἄγγελοι… περιεζωσμένοι. The image, however, is too trivial in this case to prove anything.
Poslednja izmena: