Da li je to Izrael napao Ruse?

Pravo svojine nekakvog plemena od pre 2000 godina ne postoji u modernom pravu.
Тачно. Зато се европски досељеници који су силом отели приватну својину Филистинаца морају сматрати узурпаторима!
Сваки прави Либертаријанац мора да подржи Филистину!

Тачно. Зато се европски досељеници који су силом отели приватну својину Филистинаца морају сматрати узурпаторима!
Сваки прави Либертаријанац мора да подржи Филистину!
Privatnu svojinu Palestinaca su redovno uzurpirali Hamas teroristi.

To i nije bila privatna svojina gradjana Palestine, nego je neki Hamasov nasilnik upadao u kuce Palestincima, i pretio im da moraju da rade kako on kaze, inace zna se koja kazna sledi.

Значи,слажеш се са тезом Филистинког Покрета Отпора да су европски досељеници окупирали њихову територију и направили на њој државу? :D

Види, то је баш, баш компликовано питање.

Тамо су били разни освајачи, у последње историјско време Турци, па преузели Брити. Онда је дошло време за ослобођење. Шта радити са тим простором? Тамо су живели и Арапи, али и они изворни Јевреји. Ако ће Брити да им праве државу, требали су и једнима и другима да је направе.

А много су више дали Јеврејима него Арапима, делимично јер су Јевреји били утицајнији, а делимично и јер су жестоко пострадали пар година пре тога, па да и они добију неки свој комад земље.

Е, сад, ако су и Арапи и Јевреји имали право на неко своје парче земље, Јеше би по тој логици добили неки део, а Арапи неки део. А онда би Јеше могли у свом делу да држављанство дају коме желе, па и досељеницима из Европе.

У том смислу, све је ок.

Опет, са друге стране, стоји и теза да су досељеници населили туђу територију.

И трећа теза, тако је, како је. Ту суштинских промена неће бити. Ред је да се разграниче, признају и почну да живе у миру.

Privatnu svojinu Palestinaca su redovno uzurpirali Hamas teroristi.

To i nije bila privatna svojina gradjana Palestine, nego je neki Hamasov nasilnik upadao u kuce Palestincima, i pretio im da moraju da rade kako on kaze, inace zna se koja kazna sledi.
Не, европски досељеници су отели њихова имања и протерали их са њих и уселили се тамо! То је чувена Ал Накба која се десила 1948. године.

Како нису вама Европљанима, кад су у Израел дошли из Европе?
Nakon pogroma 1772 god. iz sadsnje Galicije takozvani askinezi, a sefarde je inkvizicija prognala iz Spanije odatle su preko Beca dosli na Balkan, medu njima u Zagreb bankar josua (josip) frank osnivac ustaskog pokreta.
Kada ih niko nije hteo primiti u Evropi spomenute godine primila ih je moja bivsa drzava kojoj su se oduzili tako sto su izvrsili njenu izdaju, zauzvrat su dobili ono sto se sada zove izrael.
Nasa evropska braca sigurno nisu.
Prenesi svom prijatelju Kamiju da nije lepo da ismejava cinjenice koje su mu nepoznanica, samim time ispada suprotno onome za sta se predstavlja.

Poslednja izmena od moderatora:
Aham, zemlja povrsine moskve im je bas pokazala 😅😂 ako napadnu bazu napali su Rusiju, ako napadnu Rusiju po movom dobice nuklearno upozorenje. A onda ce Iran tek da dobije Iskandere i slicno.
Ni Ameri se nikad nisu u usidioi da napadnu bazu nece ni Izrael
Napali su bazu, a Rusi ne bacise nuklearku na Izrael. Bice da nisu javili Volodji u sibirskom bunkeru. :hahaha:

Немој да скрећеш тему сада на причу о неким Србима.

Ухватио сам те у твојој клопци- да си заиста такав поборник приватне својине, као што ниси него си следбеник америчког етатизма, ти би осудио отимање филистинске приватне својине од стране циониста.

Али, будући да је велики сатана то аминовао, и ти аминујеш без поговора. Нисам ли у праву? :)
Nisi.

Gradjani Gaze su podanici terorista iz Hamasa, i privatna svojina im je redovno uzurpirana od strane istog.

Naravno da izraelski i USA drzavni paraziti nisu nista fenomenalno, ali ja se skoncentrisem na to za sta sam, nego protiv cega sam.

A protiv sam diktatora iz Hamasa i Irana.

Види, то је баш, баш компликовано питање.

Тамо су били разни освајачи, у последње историјско време Турци, па преузели Брити. Онда је дошло време за ослобођење. Шта радити са тим простором? Тамо су живели и Арапи, али и они изворни Јевреји. Ако ће Брити да им праве државу, требали су и једнима и другима да је направе.

А много су више дали Јеврејима него Арапима, делимично јер су Јевреји били утицајнији, а делимично и јер су жестоко пострадали пар година пре тога, па да и они добију неки свој комад земље.

Е, сад, ако су и Арапи и Јевреји имали право на неко своје парче земље, Јеше би по тој логици добили неки део, а Арапи неки део. А онда би Јеше могли у свом делу да држављанство дају коме желе, па и досељеницима из Европе.

У том смислу, све је ок.

Опет, са друге стране, стоји и теза да су досељеници населили туђу територију.

И трећа теза, тако је, како је. Ту суштинских промена неће бити. Ред је да се разграниче, признају и почну да живе у миру.
Гледај то овако.
Ти живиш у својој кући на свом имању, и дође неко са стране и каже ,,ово је моја кућа, живео сам ту, овде су моји пра,пра, пра, пра, преци имали своје краљевство. Излази напоље!"

Е сад шта би ти поступио, изашао или бранио имање? Па да још дође неко трећи и да дели твоју авлију између тебе и овог што те јури из ње. А тај што те јури потплатио геометра.

Заиста је компликовано питање, зар не?

Nisi.

Gradjani Gaze su podanici terorista iz Hamasa, i privatna svojina im je redovno uzurpirana od strane istog.

Naravno da izraelski i USA drzavni paraziti nisu nista fenomenalno, ali ja se skoncentrisem na to za sta sam, nego protiv cega sam.

A protiv sam diktatora iz Hamasa i Irana.
Бла,бла, бла

Нисам ни очекивао други одговор сем фраза ,,Иран су диктатори", ,,Америка је светлост " и слично.

Ни добро, провалио сам да се лажно зсклињеш. ;)

Зото што се није десило, није гађана руска војна база већ ирански терет у Сирији далеко од руских војника и технике.

Desilo se cetvorica Rusa su povredjeni.

СИТУАЦИЈА ПОСТАЈЕ ЈАКО ОПАСНА! Израел ракетама бомбардовао Русе, има рањених?! (ВИДЕО)​

02.07.2023.19:39
Пише:
Владан Милосављевић
Коментари (0)
Sirija
Сирија / Извор: Фото: Youtube/Printscreen/Orient ТВ
Сиријска противваздушна одбрана пресрела је неке од пројектила
Четири руска службеника су наводно рањена рано јутрос када је Израел покренуо нови напад на Сирију.

https://www.sd.rs/sr/vesti/sirija/s...ombardovao-ruse-ima-ranjenih-video-2023-07-02

Prilozi

• 1727957688604.gif
    1727957688604.gif
    43 bajtova · Pregleda: 1

Back