Da li je 5% statistička greška?

Poznato je da oportunistima ne prijaju završni obračuni. Mnogo budu ljuti nešto I mlataraju rukama dok im ne padne na pamet ko bi mogao da bude kriv a samo da nisu oni jer eto prilika je dozvoljavala ali oni nisu znali šta će biti posledica iskorišćene prije.

Što bi rekle kolege iz Novog Svetskog Poretka:
"NEODGOVORNA DRUŠTVA MORAJU PROPASTI"
A opet delimično ste u pravu kako ko čita i doživljava napisano.
Recimo @kapetanmark je totalno omanuo poentu i našao neke komuniste, one izvorne,

A umeju tako ljudi, koji glasaju i pobedi njihov kandidat da budu opet nezadovoljni.

Sad kojom oni to logikom povežu preminule izvorne komuniste koji su ostavili uredjenu zemlju a ne krive one koje su glasali ja ne znam i nisam pametan baš toliko jer da jesam plus da imam šta pametno da radim na bolovanju ja ne bih sad sa vama utvrdjivao ko sve zabušava u ovoj zemlji a ispade da nije Samo On.
Pa vidim da ste morali burno da reagujete.
E vidi ono tamo... sto je leeepooo... tamo, tamo...
E a vidi nestao ti novčanik...
Ko li bi to mogao da ti uradi?

Јавна тужитељка обавештена...Очекује се акција поводом крађе

Мацура се брине за ваше ментално здравље ....

Свим гласачима СНСа покривени трошкови болничкога лечења.... остало пара после обрачуна трошовника реконструкције железничке

71ebd8ab02064786f4146b431859772f.jpg
43682_screenshot-17_f.jpeg
images

E pa ja ne mogu sad sa vama da se borim za pravedno društvo i svetlu budućnost Bez Njega ako @AleksaJ dodaje fotke iz jedne stranke a vi meni brišete skice bosanskih NVO aktivista koji glume da su Novosadjani a "jazz ba" ne umeju da izbace... Niti znaju kako se naručuje u pabu.

Ako idemo u svetlu i srećnu budućnost nemojte to da radite.

Ja u stvari dajem omaž pokojnom Teofilu Pančiću.
Strašno je što narod sve više umire "pre vremena"
Ono kad si mlad ko student pa čuješ da neko prešišao 50 godina kažeš - matorac neki, dolazila hitna i policija.
Sad će forumaši sa junačkih 60 da se naljute na studente jer ko zna šta će tek za njih da kažu.
Deda Mraz?
Ono 75-80 ok a 90 čisto da zezaš penzioni fond pa da pare idu tebi a ne za školu ili obdanište.

Pa sam se bio prekrstio i cimnuo jednu medovaču čisto da vidim koliko meda ima.
Pa sam se prekrstio da pokrenem temu.
Pa sam se prekrstio ko mi došao na temu i koliko plitko analizira.
Pa sam se prekrstio za obe izbrisane poruke a idemo u svetlu budućnost preko ovog foruma.
Sad da vidim za šta još da se prekrstim, ne valja na prazno...

Danas sam vernik

E pa ja ne mogu sad sa vama da se borim za pravedno društvo i svetlu budućnost Bez Njega ako @AleksaJ dodaje fotke iz jedne stranke a vi meni brišete skice bosanskih NVO aktivista koji glume da su Novosadjani a "jazz ba" ne umeju da izbace... Niti znaju kako se naručuje u pabu.

Ako idemo u svetlu i srećnu budućnost nemojte to da radite.
Ja u stvari dajem omaž pokojnom Teofilu Pančiću.
Strašno je što narod sve više umire "pre vremena"
Ono kad si mlad ko student pa čuješ da neko prešišao 50 godina kažeš - matorac neki, dolazila hitna i policija.
Sad će forumaši sa junačkih 60 da se naljute na studente jer ko zna šta će tek za njih da kažu.
Deda Mraz?
Ono 75-80 ok a 90 čisto da zezaš penzioni fond pa da pare idu tebi a ne za školu ili obdanište.
Pa sam se bio prekrstio i cimnuo jednu medovaču čisto da vidim koliko meda ima.
Pa sam se prekrstio da pokrenem temu.
Pa sam se prekrstio ko mi došao na temu i koliko plitko analizira.
Pa sam se prekrstio za obe izbrisane poruke a idemo u svetlu budućnost preko ovog foruma.
Sad da vidim za šta još da se prekrstim, ne valja na prazno...

Danas sam vernik

Стварно Вам само желимо да се отарасимо и Жутих и СНС а

Autorska

Ako 95% ljudi plati robu na kasi a 5% konzumira proizvod uz raf prodavnice od čega pola njih plati a pola misli da su "zeznuli sistem" kakav zaključak možemo da donesemo?

E sad, prostu trgovinu zamenimo sa intelektualnom.

Ako 5% studenata ode u Novi Sad i tamo ih od 300.000 Novosadjana dočeka 15.000 (koji i nisu baš iz Novog Sada rodom) onda je to opet 5%

E sad kao i u prvom primeru od tih 5% pola se lepo zabavlja a pola misli da su "zeznuli sistem"

Jer ako primetite niko ne piše cifre pa sam morao celu noć da brojim sa one slike koja možda "malo" editovana sa Ai...

Pošto živim i smrdim u Beogradu od prvih spoznaja sveta meni gužva ko dobar dan. Na autobuskoj stanici malo malo pa miting - kasni Afganistanac jer Nepalac pomagao Indijcu da reši problem sa srednjim vratima.

Nekada su vozači GSP-a nosili crvenu kravatu na svetlo plavoj košulji u tamno plavom sakou i imali firmirani kačket.
Danas ni direktori ni nadriprivatnici ni pola političara ne nose kravatu jer seljak ko seljak - video odelo na filmu al kravata ga žuljiše, ne može da trpa u usta ko noj.

Eto dokle smo stigli a šta smo imali.
Gotovi ste.

IMG_20250203_115351.jpg

images

A gde je @kapetanmark tu su i komunisti ali i Gruhonjić. Lik u nepravoslavnom okruženju priča o pabovima
ту патку о тобож угрожености срба у н саду и северу србије од неког вашег ''страшила'' динка можеш да окачиш знаш и сам где.

Problem je kako pokondireni tikvani seoski uopšte dospeju do medija?
питај власт, подржала га пролетос као и опозиција :mazi:
Dakle nije problem samo Veliki On pa da nam mirišu ljubičice i ruzmarin i gladidole...
таман посла. читав систем, позиција и опоѕиција уѕ све нво и активисте њихова ''страшила''

Autorska

Ako 95% ljudi plati robu na kasi a 5% konzumira proizvod uz raf prodavnice od čega pola njih plati a pola misli da su "zeznuli sistem" kakav zaključak možemo da donesemo?

Ako 5% studenata ode u Novi Sad i tamo ih od 300.000 Novosadjana dočeka 15.000 (koji i nisu baš iz Novog Sada rodom) onda je to opet 5%

E sad kao i u prvom primeru od tih 5% pola se lepo zabavlja a pola misli da su "zeznuli sistem"

Jer ako primetite niko ne piše cifre pa sam morao celu noć da brojim sa one slike koja možda "malo" editovana sa Ai...

Pošto živim i smrdim u Beogradu od prvih spoznaja sveta meni gužva ko dobar dan. Na autobuskoj stanici malo malo pa miting - kasni Afganistanac jer Nepalac pomagao Indijcu da reši problem sa srednjim vratima.

Nekada su vozači GSP-a nosili crvenu kravatu na svetlo plavoj košulji u tamno plavom sakou i imali firmirani kačket.
Danas ni direktori ni nadriprivatnici ni pola političara ne nose kravatu jer seljak ko seljak - video odelo na filmu al kravata ga žuljiše, ne može da trpa u usta ko noj.

Ти си један ретроградан.
И не волиш студенте, а палиш и жито... :lol:

ту патку о тобож угрожености срба у н саду и северу србије од неког вашег ''страшила'' динка можеш да окачиш знаш и сам где.

питај власт, подржала га пролетос као и опозиција :mazi:

таман посла. читав систем, позиција и опоѕиција уѕ све нво и активисте њихова ''страшила''
Jase zvinjavam malo sam preterao posle godinu ipo dana ... Stroge pauze... Morao sam uradim detoks od ovolikih prepisanih lekova... Prepečenica sa medom
I gorki sa 28 i jegamajsta sa 56 lekovitih travki ako ne pomognu tolike biljke i med onda neće ni medecina a sigurno... Jel su ovi oborili Vučića ili se još zaukćavaju?

A dobro, nisi ti kriv nego ovi iz opštine što ti već jednom ne srede tu kanalizaciju.

Evo, ako neko iz vlasti čita ovo, molim vas da sagradite čoveku kanalizaciju da se ne pati više. A i mi sa njime.
Izvini, kako ovo shvatiti osim kao elitizam Kruga Dvojke, i mnogo bitnije, da li je taj elitizam od pomoći kad je u pitanju ubeđivanje ljudi da podrže tvoju opciju?

Autorska

A da li je iz Mitrovice i Jagodine 15000 statisticka naspram 6 i po miliona?

Sve najgrdje stranke koje postoje. To iz sprdnje da ih redjas lao ili si ih stvarno sve podrzavao? Ko glasa/o za sns, srs, sps,ds najgore stranke u Istoriji zemlje, ne moze biti politicki bistar
a svi ovde na Krsti koji se najviše krljaju za "ljubljenu stranku" su u stvari teške pitchke ovde sam od 2004-te pa znam
ili su promenili nickove sa preletanjem ili su napustili forum

ovi što su preleteli najviše pikanterija znaju pa iznose prljav veš da bi se dodvorili

pitaj mene baki ja gasio radikalima teme onomad, doduše lupali gluposti druga tada pravila bila nisi morao čak ni da se registruješ da bi otvorio temu
najviše se psovalo i tek tu i tamo neki argument izmedju

to cela prva strana politike bila pod katancem, pitaj dugogodišnje ili admine
teme bile kao da su retardi postavljali

a onda mi se DS usere u život - - sam nadjem posao u struci a njihov tamo neki me stopira nemam partijsku knjižicu, alo bez ičije pomoći...
urgirali šefovi dopisima o mom kvalitetu i razgovarali sa direktorom al jok nisam partijaš pa ne može...
ode Stole na ulicu i vucao se po tezgama dok nije upao gde je upao u smrdljive magacine sa ovom ili onom robom
nabiem ih na nick

A kako su bili dosadni sa patka aferama i smeštanju DSS-u koji je izgubio propagandni rat prevelikom tolerancijom ja onda glasao DSS
Koštunica video da se Amerika naoštrila oko Kosova kakva crna rezolucija 1244 i lepo napusti sve. A sad adio, a sad adio, i ko zna kad i ko zna gde...

Ivicu sam glasao zbog toga što je smirio strasti u Raškoj oblasti iliti Sandžaku dodvoravanjem Erdoganu koji vrlo brzo uradio šta je uradio.
Ja živim, ja živim od sjećanja, Osmana, Osmana, Osman Agaaaa.... proklet bio izdajica svoje domovine....

Dr. Vojislava Šešelja sam glasao zbog Hag-a, vodao ih ko majmune, zna čovek pravo, istoriju, politiku
Zapravo ih navlačio na ratno pravo pa su odlagali optužnicu da ne bi poremetio smisao tribunala i upleo UN u bombardovanje SRJ
istrule mi dunja u fioci, dunja u fioci...

SNS sam glasao zbog brige u narodu dok je ceo svet bio u stanju panike - srpske ambasade su bile opkoljene da bi Evropejci dolazili kod nas da se vakcinišu
Naravno III i IV stepen sa lošim zvaničnim školovanjem ali naknadno podučen vajber mikrokibenetikom i virusologijom sere pakete znanja o kovidu

jel sam dobio peticu? :D
kupiće mi nintendo switch 2 ako jesam, sad će izadje u aprilu pa za sledećih 8 godina :D

Poslednja izmena:
Autorska

Je li ti stvarno misliš da je bilo 15.000 ljudi u Novom Sadu.

Back