- Poruka
- 76.576
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Soroš, Klinton, Bler, Šreder,... podržavaju Vučića.Никакав новац од шиптарске мафије није добио. Али, неко изгледа да јесте:
Pogledajte prilog 1657154
Киртијеви медији подржавају ,,студентски бунт".
Ne poklanja Srbskom Rodu Kosovo, ni aerodrom, ni rudnike, ni plodnu zemlju, ni EPS,...Председник Вучић нема газде. Председник Вучић полаже рачуне само Србском Роду!
Као и Руси, Путин, Лавров, Рогозин.Soroš, Klinton, Bler, Šreder,... podržavaju Vučića.
To treba da znači - šta?
Не поклања им ништа. Нормално је да странци инвестирају у Србију и да искористимо природна богатства која имамо. Али од тога ћемо ми имати користи и бенефите. И то велике. Завиде нам сви около због тога.Ne poklanja Srbskom Rodu Kosovo, ni aerodrom, ni rudnike, ni plodnu zemlju, ni EPS,...
Poklanja ih strancima - zašto?
Pretpostavljam da je prijateljstvo sa zločincima koji su bombardovali Srbiju- u njenom najboljem interesu?Као и Руси, Путин, Лавров, Рогозин.
То значи да је господин Вучић мудар државник који је нашао начина да се споразуме и са Истоком и са Западом у најбољем интересу Срба и Србије.
Државник мора са свима да се састане. Тога мораш бити свестан.Pretpostavljam da je prijateljstvo sa zločincima koji su bombardovali Srbiju- u njenom najboljem interesu?
A ne tužbe protiv tih skotova?
Investiraju našim parama.Не поклања им ништа. Нормално је да странци инвестирају у Србију и да искористимо природна богатства која имамо. Али од тога ћемо ми имати користи и бенефите. И то велике. Завиде нам сви около због тога.
Eno, izgibe Žandarmerija i Saj u borbi sa Šiptarskim teroristima koji prebijaju Srbe na severu Kosova.А Косово никоме не поклања, него га брани свим могућим и расположивим средствима!
Sa državnicima.Државник мора са свима да се састане. Тога мораш бити свестан.
Mi nemamo nista od toga sem zagadjenja.Не поклања им ништа. Нормално је да странци инвестирају у Србију и да искористимо природна богатства која имамо. Али од тога ћемо ми имати користи и бенефите. И то велике. Завиде нам сви около због тога.
А Косово никоме не поклања, него га брани свим могућим и расположивим средствима!
On nije drzavnik nego kriminalac.Државник мора са свима да се састане. Тога мораш бити свестан.
Господин Вучић је Велики Државник! Само он може да сачува Србство од пропасти!On nije drzavnik nego kriminalac.
Имамо велику Развојну Шансу, које ти ниси свестан, јер је Ђилас извршио манипулацију над тобом!Mi nemamo nista od toga sem zagadjenja.
Nemam ja nista sa djiasom, on ide na kanabe kod vucica i dogovaraju se tamo.Имамо велику Развојну Шансу, које ти ниси свестан, јер је Ђилас извршио манипулацију над тобом!
Ђилас је против Срба и Србства, добро то запамти!Nemam ja nista sa djiasom, on ide na kanabe kod vucica i dogovaraju se tamo.
Isto kao vucko.Ђилас је против Срба и Србства, добро то запамти!
Ђилас је против Срба и Србства, добро то запамти!
Samo ceka sledecu vlast pa da se opet presaltuje ali se nadam da mu to nece uspeti i da ce zaglaviti na debelu robiju.Samo Zeljko Mitrovic ostao za srbstvo![]()
Само Председник Вучић брани Србство! Сви остали су против Председника Вучића и против Србства!Samo Zeljko Mitrovic ostao za srbstvo![]()
aljek siftar jeЂилас је против Срба и Србства, добро то запамти!