Ко то прима новац из иностранства да руши Србију и колико је то новца?

Никакав новац од шиптарске мафије није добио. Али, неко изгледа да јесте:

Pogledajte prilog 1657154
Киртијеви медији подржавају ,,студентски бунт".
Soroš, Klinton, Bler, Šreder,... podržavaju Vučića.
To treba da znači - šta?

Soroš, Klinton, Bler, Šreder,... podržavaju Vučića.
To treba da znači - šta?
Као и Руси, Путин, Лавров, Рогозин.

То значи да је господин Вучић мудар државник који је нашао начина да се споразуме и са Истоком и са Западом у најбољем интересу Срба и Србије.

Ne poklanja Srbskom Rodu Kosovo, ni aerodrom, ni rudnike, ni plodnu zemlju, ni EPS,...
Poklanja ih strancima - zašto?
Не поклања им ништа. Нормално је да странци инвестирају у Србију и да искористимо природна богатства која имамо. Али од тога ћемо ми имати користи и бенефите. И то велике. Завиде нам сви около због тога.

А Косово никоме не поклања, него га брани свим могућим и расположивим средствима!

Као и Руси, Путин, Лавров, Рогозин.

То значи да је господин Вучић мудар државник који је нашао начина да се споразуме и са Истоком и са Западом у најбољем интересу Срба и Србије.
Pretpostavljam da je prijateljstvo sa zločincima koji su bombardovali Srbiju- u njenom najboljem interesu?
A ne tužbe protiv tih skotova?

Не поклања им ништа. Нормално је да странци инвестирају у Србију и да искористимо природна богатства која имамо. Али од тога ћемо ми имати користи и бенефите. И то велике. Завиде нам сви около због тога.
Investiraju našim parama.
NATO-u treba put od Jadrana do Bugarske i Rumunije, pa Vučić uzme kredit od njihovih banaka, ugradi se sa 90 posto i napravi im put.
Na pitanje koji će **** nama taj put, odgovor je: "da Albanski seljaci mogu što brže da donesu svoj paradajz na beogradske pijace".
Pretpostavljam da su ga oni i birali?
А Косово никоме не поклања, него га брани свим могућим и расположивим средствима!
Eno, izgibe Žandarmerija i Saj u borbi sa Šiptarskim teroristima koji prebijaju Srbe na severu Kosova.
Ups, ne mogu da stignu od prebijanja Srba po gradovima ostatka Srbije.
Braća po ocu?

Mi nemamo nista od toga sem zagadjenja.

On nije drzavnik nego kriminalac.
Господин Вучић је Велики Државник! Само он може да сачува Србство од пропасти!

20241215_150622.jpg

Back