kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 12.871
Nesto se svakako desava...S obzirom da izgleda postoji poziv ruskim drzavljanima da napuste Izrael. Nemojte ovo uzimati kao tacno, jos uvek je neprovereno...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci reagovace kad budu njih gadjali direktno.Зото што се није десило, није гађана руска војна база већ ирански терет у Сирији далеко од руских војника и технике.
Да, том Гордом Сиону неко мора показати где му је место!Bilo je pitanje vremena kada ce Izrael napasti Ruse jer ipak su Rusi saveznici Sirije i Irana.
Sada ostaje na Rusima da uzvrate uslugu i izbombarduju npr luku Haifa Posejdonima Kinzalima i Kalibrima .
Тел Авив морају ослободити само израелски грађани који су такође жртве лудачког талмудско-сионистичког режима Бенџамина Шејјтањахуа!
To im je i cilj i odlicno ga sprovode.Да, том Гордом Сиону неко мора показати где му је место!
Удри Путине, не жали граната!!
Odmah je to bilo sumnjivo cim je vulin isao pre svih da donese malo baruta iz Jovanice za Izrael...Лудаци владају Израелом данас!
Чак и овај текст када се прочита пише шта су гађали.nisu ni napali bazu, vec mediji ko mediji mora drama, momentar ti nije duhovitvec jadan
Руски цивилни службеници су наводно рањени у близини. Руско Министарство одбране још није коментарисало извештаје о руским жртвама, као ни сиријска или израелска влада.Desilo se cetvorica Rusa su povredjeni.
СИТУАЦИЈА ПОСТАЈЕ ЈАКО ОПАСНА! Израел ракетама бомбардовао Русе, има рањених?! (ВИДЕО)
02.07.2023.19:39
Пише:
Владан Милосављевић
Коментари (0)
Pogledajte prilog 1619956Сирија / Извор: Фото: Youtube/Printscreen/Orient ТВ
Сиријска противваздушна одбрана пресрела је неке од пројектила
Четири руска службеника су наводно рањена рано јутрос када је Израел покренуо нови напад на Сирију.
https://www.sd.rs/sr/vesti/sirija/s...ombardovao-ruse-ima-ranjenih-video-2023-07-02
Чак и овај текст када се прочита пише шта су гађали.
Руски цивилни службеници су наводно рањени у близини. Руско Министарство одбране још није коментарисало извештаје о руским жртвама, као ни сиријска или израелска влада.
Тихи пусти овакве натписе неозбиљно је.Нема званичне потврде да је гађана војна база.Ово су неки цивили који су се мотали около.
Причамо о Филистини, не о Србији. Буди доследан па осуди оно што се ради у Филистинси и што раде Амери,као што сваки дан осуђујеш то исто у Србији, Русији, итд.Sada si opisao eksproprijaciju.
Sta mislis koliko takvih primera imas u Srbiji, samo za izgradnju puteva npr.?
'Sta me briga sto zivis ovde Druze, ovde treba da prodje proleterski put, hajde ti lepo marsh odatle, i evo ti 100 dinara za to!!!'
Не дозвољавам овакве инсинусције на рачун Друга Александра Вулина!Odmah je to bilo sumnjivo cim je vulin isao pre svih da donese malo baruta iz Jovanice za Izrael...
Hodocasce malo sutra, kladim se da su zavijali svi psi u pogranicnoj oblasti dok je ulazio u Izrael...
Strasno je uvek i svuda kada neko otima privatnu imovinu.Причамо о Филистини, не о Србији. Буди доследан па осуди оно што се ради у Филистинси и што раде Амери,као што сваки дан осуђујеш то исто у Србији, Русији, итд.
Можемо ли очекивати тај ниво принципијелности од тебе?
Bolje se ne mjesati nema nikakve koristi.Nisi.
Gradjani Gaze su podanici terorista iz Hamasa, i privatna svojina im je redovno uzurpirana od strane istog.
Naravno da izraelski i USA drzavni paraziti nisu nista fenomenalno, ali ja se skoncentrisem na to za sta sam, nego protiv cega sam.
A protiv sam diktatora iz Hamasa i Irana.
Браво! Зато узвикни поносито ,,Фрее, Фрее, Палестајн!!"Strasno je uvek i svuda kada neko otima privatnu imovinu.
Sve to treba kaznjavati.
Ово је знак да ће Император ударити!!Na sta ti lici ova vest?
Putin naredio ruskim drzavljanima da HITNO napuste Izrael! Sledi li ruski napad na Izrael?
Oslobodite Palestinu od Hamasa i Irana, da.Браво! Зато узвикни поносито ,,Фрее, Фрее, Палестајн!!"
Bilo je pitanje vremena kada ce Izrael napasti Ruse jer ipak su Rusi saveznici Sirije i Irana.
Sada ostaje na Rusima da uzvrate uslugu i izbombarduju npr luku Haifa Posejdonima Kinzalima i Kalibrima .
Нису они окупирали ништа, они су ту рођени. Мислим на Хамас, то је њихова приватна својина.Oslobodite Palestinu od Hamasa i Irana, da.
Privatna svojina nekog pripadnika Hamasa moze da bude njegova kuca, a ne to sto on upadne u jos dodatnih 15 kuca u Gazi, kopa tunele, i ogranicava i preti vlasnicima tih kuca.Нису они окупирали ништа, они су ту рођени. Мислим на Хамас, то је њихова приватна својина.
Иран нема своју војску у Филистини.
Ne znaju više gde udaraju
Па све су тамо њихове куће.Privatna svojina nekog pripadnika Hamasa moze da bude njegova kuca, a ne to sto on upadne u jos dodatnih 15 kuca u Gazi, kopa tunele, i ogranicava i preti vlasnicima tih kuca.
То се управо дешава! Не дирај воду на извору руском!Док себи не буду једну у димњак убацили неће се опаметити.
То се управо дешава! Не дирај воду на извору руском!
Изгледа Нетањаху није научио из историје ту лекцију!
Zasto su ranjeni ruski vojnici onda?Па добро. Из приложеног се види да је мета било складиште Хезболаха а не руски гарнизон.
Zasto su ranjeni ruski vojnici onda?