Ко то прима новац из иностранства да руши Србију и колико је то новца?

Da je postepeno padala odnosno krunila verovatno niko ne bi ni stradao a ono se obrusilo u sekundi.
sajle nisu bilu ucvrscene, osiguirane, i kada su se malo izvukle, sve se obrusilo, nisu imale za sta da se drze

krivac je vec trebao da se nadje, i sve ovo zavrsi se, ne znam sta radi ova ludacka vlast i zasto to radi, sve se vise zaglibljuje, ko zna ko je je sve uzeo krvavi novac, pa zato ovo razvlacenje i sva njesra

Недавно су се чули. И сад е опет да разговарају поводом санкција НИС-у.
Te sankcije ne postoje.
A sa Krisom Hilom se vidja skoro svaki dan, čak mu dotični predsedava sednicama vlade i odredjuje da li će biti ped.erske parade.

Чек, бре. Како сад председник (пардон, амбасадор) Хил јутрос рече да "нема најава да ће НИС-у бити уведене санкције", а председник Вучић те санкције данима најављује и каже како се бори као лав да их спречи?! Није ваљда да - Боже ме сачувај - НЕКО од њих не говори истину

Чек, бре. Како сад председник (пардон, амбасадор) Хил јутрос рече да "нема најава да ће НИС-у бити уведене санкције", а председник Вучић те санкције данима најављује и каже како се бори као лав да их спречи?! Није ваљда да - Боже ме сачувај - НЕКО од њих не говори истину
Sta mislis ko?

Председник је у праву , на пример криминални клан Радоја Звицера плаћа опозиционере и има своје чланове у опозцији и директно је правио нереде у Новом Саду са својим криминалцима јер је суђење групи у току .

Ако ти ухапсиш групу која се бави међународном трговином дроге , онда наравно да ћеш имати непријатеље који ће на све начин покушати не само да те струше са власти , него и убију .

Подршка председнику Вучићу који се бори против банде и олоша .

Šta ti misliš o stradalima od nadstrešnice, Slavenska?

I o slučaju Stanike Gligorijević (onom za šta je pretio Palma de kaže istinu, danas nažalost pokojni).

Back