Da li je 5% statistička greška?

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
75.312
Autorska

Ako 95% ljudi plati robu na kasi a 5% konzumira proizvod uz raf prodavnice od čega pola njih plati a pola misli da su "zeznuli sistem" kakav zaključak možemo da donesemo?

E sad, prostu trgovinu zamenimo sa intelektualnom.

Ako 5% studenata ode u Novi Sad i tamo ih od 300.000 Novosadjana dočeka 15.000 (koji i nisu baš iz Novog Sada rodom) onda je to opet 5%

E sad kao i u prvom primeru od tih 5% pola se lepo zabavlja a pola misli da su "zeznuli sistem"

Jer ako primetite niko ne piše cifre pa sam morao celu noć da brojim sa one slike koja možda "malo" editovana sa Ai...

Pošto živim i smrdim u Beogradu od prvih spoznaja sveta meni gužva ko dobar dan. Na autobuskoj stanici malo malo pa miting - kasni Afganistanac jer Nepalac pomagao Indijcu da reši problem sa srednjim vratima.

Nekada su vozači GSP-a nosili crvenu kravatu na svetlo plavoj košulji u tamno plavom sakou i imali firmirani kačket.
Danas ni direktori ni nadriprivatnici ni pola političara ne nose kravatu jer seljak ko seljak - video odelo na filmu al kravata ga žuljiše, ne može da trpa u usta ko noj.

Eto dokle smo stigli a šta smo imali.

Poslednja izmena:
Kad god vidim "intelektualca" koji se obuče "po američki" ali samo "dokle mu odgovara" (kravata ga žuljiše) odmah znam sa kakvim "inTELEktualcom" imam posla.

Što rek'o onaj Englez Vinston Čerčil - "razgovaraću tek sa njegovim unukom"
Vrlo brzo se ove premudre reči pokažu kao velikom istinom.

Sa druge strane postoji i urbana moda, bez kravate, gde je pa signal da se neko trudi ali i da je svestan svojih kapaciteta.

Sem oblačenja tu su i druge manipulacije.
Čuvajte se ovih što neumorno lepo pišu i pričaju.
Žene su se odavno dogovorile da ne veruju pesnicima.
Kvazi intelektualci su to preinačili na režimske i odobrene.
Ali ne kažu OKLEN im ćaća i uz koju pesmu ih pravio?

Ajde mala legni pored jarka
(twist twist)
Da pravimo Kraljevića Marka
(twist twist)

Poslednja izmena:
Autorska

Ako 95% ljudi plati robu na kasi a 5% konzumira proizvod uz raf prodavnice od čega pola njih plati a pola misli da su "zeznuli sistem" kakav zaključak možemo da donesemo?

Ako 5% studenata ode u Novi Sad i tamo ih od 300.000 Novosadjana dočeka 15.000 (koji i nisu baš iz Novog Sada rodom) onda je to opet 5%

E sad kao i u prvom primeru od tih 5% pola se lepo zabavlja a pola misli da su "zeznuli sistem"

Jer ako primetite niko ne piše cifre pa sam morao celu noć da brojim sa one slike koja možda "malo" editovana sa Ai...

Pošto živim i smrdim u Beogradu od prvih spoznaja sveta meni gužva ko dobar dan. Na autobuskoj stanici malo malo pa miting - kasni Afganistanac jer Nepalac pomagao Indijcu da reši problem sa srednjim vratima.

Nekada su vozači GSP-a nosili crvenu kravatu na svetlo plavoj košulji u tamno plavom sakou i imali firmirani kačket.
Danas ni direktori ni nadriprivatnici ni pola političara ne nose kravatu jer seljak ko seljak - video odelo na filmu al kravata ga žuljiše, ne može da trpa u usta ko noj.

confused-math.gif

confused-confused-math.gif

Autorska

ово је пдф политика о ово шутнути на тему пдф сходан томе
типично удбашки, замајавај рају

ово је пдф политика о ово шутнути на тему пдф сходан томе
типично удбашки, замајавај рају
Trenutno Tito nije aktuelan ali jesu ovi što su se lepo ogrebali i izigravaju Nikezićevce - RODJENI KAPITALISTI SA POČETNIM KAPITALOM IZ BUDŽETA
Njih Tito nije mogao da smisli a sad vidimo zašto.
Isto nije mogao da smisli ni MASPOK ni albansku iredentu a sad se sve tri ekipe udružile u ovo.

Poslednja izmena:
A dobro, nisi ti kriv nego ovi iz opštine što ti već jednom ne srede tu kanalizaciju.

Evo, ako neko iz vlasti čita ovo, molim vas da sagradite čoveku kanalizaciju da se ne pati više. A i mi sa njime.
Kao što sam ti objasnio problem sa kanalizacijom je počeo kad su Žuti obavili urbanocid Zvezdare i kompletnu novogradnju nakačili na Titov cevovod.

I sad Žuti ne mogu da odu, zagušenje :(

Uduvani dekan je recimo posledica tog suburbanog seljačenja
Došlo u civilizaciju iz kuće od blata, nada velike nepismene vamilije sa dosta goveda i paraa.
Na faksy nisu zvali hitnu pomoć da ga reanimira
Da se "ne sazna daleko bilo"

Ranije ste imali 1 od 5M a sad je simbol prepoznavanja 5% kao na pivu.

Osveženje koje prija :pivce:

Ovim ste rekli sve o sebi.
Oportunisti kad osete frku ili vređaju ili histerišu.
Treće nema niti je ikad bilo.

Vaš milje poltronizma, nepotizma i ostalih izama me danas zaista ne zanima.
Uživajte u svojim vrednostima.

Masoni se prepoznaju po određenim odevnim detaljima a lakše bez kravatu samo da krene mesište i uzme neku paru.

Када један експерз каже нешто ... и сви се хистерично смеју а онда хистерик изађе сутрадан .. и испопљује све ...

дали је су то ауторитети или случајеви за Лазу Лазаревића

Да ли они који на Крсти на икакав начин реч једну позитивну о хистеричном систему кажу су иоле вредни икакве анализе

Videli smo da mladi ne znaju da hendluju alkohol, vutru i psihoaktivne tablete. A neki skidaju gaće preko glave pa imaju onu žutu kosu za posledicu.

Mislim da je to nedovoljno da se hendluju problemi u državi.
Glumica Eva Ras od samog početka studentskih protesta isticala je da su oni velika greška, a sada je to potvrdila i na društvenim mrežama.

"
Noćna žurka u "siromašnoj" Srbiji! Nema šta nema u Staroj Pazovi, ali studenti pomažu tupavoj opoziciji da isprazni naše tanjire. Dok ne budu tanjiri prazni, oni će žurke žurkovati", napisala je poznata glumica.

Ona je u svojoj objavi objasnila zbog čega ne podržava proteste i zbog čega smatra da su studenti postupili pogrešno.

Studenti su bili zamoljeni da pošalju zahtev opštinskoj administraciji jer je to regularna procedura za upotrebu hale, a oni su odbili rekavši da ih nikakve formalnosti ne interesuju i da će prespavati na drugom mestu", navela je ona.

Eva Ras smatra da ljudi ne treba da jadikuju nad "jadnim studentima".

"Vi možete kolektivno da jadikujete nad njima, ali to su ista deca koja su prošle godine izmakla stolicu nastavnici. Samo nastavljaju istu praksu. Daj Bože da se niko ne razboli. Blago meni što sam stara i neću doživeti da vidim šta će odraditi kad odrastu. Ako daj Bože završe fakultete i steknu diplome, kako će se ostvariti u svojim životima", zaključila je u objavi Ras.

Podsetimo, poznata glumica i ranije je kritikovala demonstracije zbog nasilnog zatvaranja Autokomande u Beogradu. Tom prilikom ona je istakla da je većina stanovništva Beograda i Srbije pretvorena u taoce šake protestanata koji blokiraju ulice i prave žurke.

https://www.rtvbn.com/4071378/pozna...-studente-i-tvrdi-da-ih-drugi-koriste-za-sebe

:heart:

Često dolazi do oštrih reči i sukoba od sujetnih koji najmanje o sebi pričaju koliko su pošteni a omiljena disciplina im je da je svaka reč presuda

Različitosti u mišljenjima mogu biti i zbog toga što neko smatra da se neodgovorno gubi vreme i da oni koji su sebe obezbedili zloupotrebljavaju ove koji nisu ni svesni koliko je put da se obezbediš.

Evu Ras da bi razumeli morate imati dosta primljenih životnih lekcija.

65 милиона евра је плаћена реконструкција провинцијске железничк естанице

30 милиона евра је коштала реконструкција колосеума у риму

Шта су они који су узели 10 пута више за реновирање него што би коштало него лопови

Шта су они који су својим фушерајем убили 15 људи него убице

Да ли су нормални они који и једну позитивну реч кажу за оне које краду и фушеришу

1738689220550.jpeg
0103foto-BETAPHOTO-AMIR-HAMZAGIC-e1685199897412-1000x560.jpg

Када један експерз каже нешто ... и сви се хистерично смеју а онда хистерик изађе сутрадан .. и испопљује све ...

дали је су то ауторитети или случајеви за Лазу Лазаревића

Да ли они који на Крсти на икакав начин реч једну позитивну о хистеричном систему кажу су иоле вредни икакве анализе

Lik je u svojoj predsedničkoj karijeri sebi zabio dosta autogolova. Sujetom bi da izgradi autoritet lik i delo a sve to odradi trapavo.
Nešto nalik slaboiskusnom a željnom ženskarošu koji nasamo kod kuće pred ogledalom iscenira kako će "da joj priđe" a kad ode na teren a ona došla sa drugaricom što on nije obradio u svom monologu pred ogledalom. I onda ispriča bosanski vic ko se vise isro pod drvetom dal Mujo dal Haso čisto da šarmira obe ženske i još ubedjen da je to pravi vic za upoznavanje.

Ipak, zahvaljujuci drugima Srbija je imala sve 4 vakcine pa su iz EU dolazili kod nas.
Naravno poštujem mišljenje ovih koji ne znaju ni kako se pišu negacije pravilno ali znaju "da oni tamo meću nešto u te vakcine a to nešto je opasno i deluje ne baš odmah ali ćeš tamo za 30 40 godina sigurno da umreš zavisi koliko sad imaš pa ako imaš 60 daj Bože da te vakcina ne strefi za 10 do 15"

Studenti su u pravu da nije njegov posao da pregovara sa njima.
Nije trebao ni sa radnicima gradske čistoće.

Opet dolazimo do onog mudrog narodnog:
"Džaba meni što Šarulja daje 16 litara mleka kad uvek šutne kofu"

"Samo preko mene mrtvog" i nije neka izjava koja uliva poverenje u snagu institucije..

Poslednja izmena:
65 милиона евра је плаћена реконструкција провинцијске железничк естанице

30 милиона евра је коштала реконструкција колосеума у риму

Шта су они који су узели 10 пута више за реновирање него што би коштало него лопови

Шта су они који су својим фушерајем убили 15 људи него убице

Да ли су нормални они који и једну позитивну реч кажу за оне које краду и фушеришу

Pogledajte prilog 1680924
0103foto-BETAPHOTO-AMIR-HAMZAGIC-e1685199897412-1000x560.jpg
Most na Adi koliko je koštao?
Vidim trte se pošteni neimari...

Ovo ti je već oblast domaćeg oportunističkog folklora pa sad ko je ukrao manje e taj je pošten.

Ovim ste rekli sve o sebi.
Oportunisti kad osete frku ili vređaju ili histerišu.
Treće nema niti je ikad bilo.
Vaš milje poltronizma, nepotizma i ostalih izama me danas zaista ne zanima.
Uživajte u svojim vrednostima.
Odlično si opisao SNS i njegove glasače.
A i matematika se poklapa, kao npr ona kad je Vučić rekao kako je naš rast BDP 4% a Nemački samo 2% , dakle duplo smo bolji od Nemačke. To je ta logika.

Lik je u svojoj predsedničkoj karijeri sebi zabio dosta autogolova. Sujetom bi da izgradi autoritet lik i delo a sve to odradi trapavo.
Nešto nalik slaboiskusnom a željnom ženskarošu koji nasamo kod kuće pred ogledalom iscenira kako će "da joj priđe" a kad ode na teren a ona došla sa drugaricom.

Ipak, zahvaljujuci drugima Srbija je imala sve 4 vakcine pa su iz EU dolazili kod nas.
Naravno poštujem mišljenje ovih koji ne znaju ni kako se pišu negacije pravilno ali znaju "da neću nešto u te vakcine a to nešto je opasno".

Studenti su u pravu da nije njegov posao da pregovara sa njima.
Nije trebao ni sa radnicima gradske čistoće.

Opet dolazimo do onog mudrog narodnog:
"Džaba meni što Šarulja daje 16 litara mleka kad uvek putne kofu"

"Samo preko mene mrtvog" i nije neka izjava koja uliva poverenje u snagu institucije..

Вучић је свима нама налупао банана и банана а не аутоголова... Доста је мајмуна и мајмунисања

Odlično si opisao SNS i njegove glasače.
A i matematika se poklapa, kao npr ona kad je Vučić rekao kako je naš rast BDP 4% a Nemački samo 2% , dakle duplo smo bolji od Nemačke. To je ta logika.
Ja sam glasao SNS koaliciju u kojoj je i SPS pored mnogih drugih.
Vi koji ste glasali Šapića niste napravili pobunu da vam vrati otpor glasove kada ih je prodao.
A i ovi što nisu glasali Šapića Dr. ne smeju da kažu koga su glasali jer čas ovako čas onako, ponese ih emocija kako su doživeli koječiju predizbornu parolu par sati pre glasanja.

Vidite ima fijuk populacije koja "ako ne pobede oni koje je zaokružio" prosto im se ne živi a najsunčaniji letnji dan im je tmuran i vuče na kišu bez prestanka.
Sa druge strane "ako pobedi njihov kandidat" e onda je Srbija najlepša zemlja na svetu i sve je za 24h sredjeno, baba sa pijace ne vaćari na kajmaku, nakupci imaju sitno za kusur, cene u MAXI-ju jesu visoke ali ehej ima Barilla testenina za 99 RSD na akciji, Božidarka iz opštine dodje 20 minuta ranije u kancelariju da bi pila kafu a nema veze što ode sat vremena pre isteka radnog vremena jer mora da otrči do MAXI-ja da objasni zaposlenima kako im na vratima piše da rade do 22h a sad je 21:59 znači rade da kupi Barilla za 99 RSD. Generalni sponzor komentara Barilla Italy.

A nije važno fijuku što ga stranka nije zvala ni da čuva omladinu dok lepe plakate, još manje će fijuk da primeti da ga za 4 godine ni jednom nisu zvali da i oni njemu nekako uzvrate za dobijenu priliku da budu pri budžetu i EU donacijama gde ministar ima diskreciono pravo da ih preusmeri iako stigao elaborat kako da se ulože.
Sa tim diskrecijama ministarskim Žutima niko nije bio ravan, Švabo bi se hvatao za glavu i čupao kose plave a onaj Žuti što potrošio a ništa nije uradio sakrio bi se u orman dok ovaj ne ode sav sjeban usled spoznaje kakvih logika sve ima na ovom svetu.

Poslednja izmena:
Прилог из кинологије нема везе са темом тако да @Stojkov Menidjer слободно задржте ваша присећања на опипавања кушећих моодраца
Pa vidim da ste morali burno da reagujete.
E vidi ono tamo... sto je leeepooo... tamo, tamo...
E a vidi nestao ti novčanik...
Ko li bi to mogao da ti uradi?

A opet delimično ste u pravu kako ko čita i doživljava napisano.
Recimo @kapetanmark je totalno omanuo poentu i našao neke komuniste, one izvorne,

A umeju tako ljudi, koji glasaju i pobedi njihov kandidat da budu opet nezadovoljni.

Sad kojom oni to logikom povežu preminule izvorne komuniste koji su ostavili uredjenu zemlju a ne krive one koje su glasali ja ne znam i nisam pametan baš toliko jer da jesam plus da imam šta pametno da radim na bolovanju ja ne bih sad sa vama utvrdjivao ko sve zabušava u ovoj zemlji a ispade da nije Samo On.

Poznato je da oportunistima ne prijaju završni obračuni. Mnogo budu ljuti nešto I mlataraju rukama dok im ne padne na pamet ko bi mogao da bude kriv a samo da nisu oni jer eto prilika je dozvoljavala ali oni nisu znali šta će biti posledica iskorišćene prije.

Što bi rekle kolege iz Novog Svetskog Poretka:
"NEODGOVORNA DRUŠTVA MORAJU PROPASTI"

Јаван тужитељка обавезтена...Очекује се акција поводом крађе

Мацура се брине за ваше ментално здравље ....

71ebd8ab02064786f4146b431859772f.jpg
43682_screenshot-17_f.jpeg
images

A gde je @kapetanmark tu su i komunisti ali i Gruhonjić. Lik u nepravoslavnom okruženju priča o pabovima a kako se ulazi u pab video Bosanac na filmu. Vojvodjanin sam više ja sa pet godina ljubavnog staža u NS-BG svakodnevno nego on koji ume da odredjuje "ko je dodjoš". Elem ja bih njega razumeo da je rekao da će od crkve da pravi džamiju jer se tu onda spolja ukloni par elemenata i bude original djamija ali pab teško. Uopšte nije takve konstrukcije. I ne ulazi se i ne naručuje kao što on video na filmu.

Problem je kako pokondireni tikvani seoski uopšte dospeju do medija?
Šta baljezga nikom nije bitno pa ni baba seri već da se plati za neodloživu nuždu.

Dakle nije problem samo Veliki On pa da nam mirišu ljubičice i ruzmarin i gladidole...

Back