Da li je ponižavajuće ...?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa neće pišati po tebi, osim ako oboje niste ljubitelji zlatnog tuša. Seks je aktivnost u kojoj oboje podjednako sudjeluje i uživa. Sama percepcija seksa kao istresanja i doživljavanje sebe kao wc šolkje pokazuje da imaš hrpu kočnica i ograda u glavi, zbog kojih seks s tobom ionako ne bi bio nešto dobar sve kad bi do njega i došlo.
pa ti plati pa se klati sa onima kojima ce ti pruziti vrhunsko iskustvo...bez kocnica i emocija

Не бих имао ништа против и овај свет би био лепше место.
Има само једна допуна особу коју јако волиш рецимо имам случај да сам одрастао са једном женом спавали у истом кревету постојале су увек варнице али никад нико није могао бити сигуран да ли би то успело јер се превише добро знамо.
У том случају снови и жеље су жртвоване да ту особу никад не бих изгубио.
То је облик блискости као са сестром неком отприлике.
emotivno

ako vam neki prijatelj nudi seks,
Ако већ јесмо пријатељи, неће му пасти на памет тако нешто. То се зна од почетка.

Сценарио где смо имали везу и остали у добрим односима, може да се догоди слична понуда. И није понижавајјће ни да прихватим нити њему да одбијем.

Али од пријатеља - никад.

Mene ono zanima, kakos e to ima sex sa nekim na koga se ne pališ.

Prijatelj ti ponudi. KAko se to dolazi do toga da se ekscituješ da možeš da se ovlažiš, sexa, svršiš sa nekim koga smatraš samo prijatljem? Taj deo mi nije jasan.
Pa ne možeš.

Ako bi se to i dogodilo sigurno je, ne znam... ne prijatelj iz detinjstva, najbolji drug... pa i prijatelji se razlikuju, nisu svi kao pod kalup, nemamo prema svima istu vrstu bliskosti.

Dakle, kad postoji hemija i leptirići onda to nije izvodljivo?
Ima ljudi koji misle da su ti prijatelji iako ima hemije. Uostalom, kako se to sexa bez hemije?
Naravno da ako postoji nešto više od prijateljstva da je ok da se poševite i istražite kud to vodi.

Ono wtf, zašto obilaziš oko teme koju si sama postavila kao mačka oko vruće kaše.

Što je to uvredljivo ako ti netko tko je prijatelj ponudi da se poševite jer ste oboje trenutno solo?

Joj, pa muško se uspali kad vidi da na plotu piše pitchka, a kamoli kad mu to ponudi friendica :mrgreen:
dobro, onda je pitanje za žene

Ja ne vidim taj mehanizam. Šta je uztbudljivo kod prijatelja? On neće nikad biti tvoj ni sa tobom. Postoji verovatnoća da se vežeš pa da nastradaš. Dakle, ako počne da bude dobar sex nadrljala si ga. A ako je loš onda šta če ti? I dalje ne kapiram

Prijatelj u osnovi je nešto booooring

jer da nije boooring bio bi ti više od prijatelja?
Ни случајно. Пријатељ је често веће него љубавник.
Имати пријатеља је много теже и ређе, док љубавника пффффф избор је много већи 😆

dobro, onda je pitanje za žene

Ja ne vidim taj mehanizam. Šta je uztbudljivo kod prijatelja? On neće nikad biti tvoj ni sa tobom. Postoji verovatnoća da se vežeš pa da nastradaš. Dakle, ako počne da bude dobar sex nadrljala si ga. A ako je loš onda šta če ti? I dalje ne kapiram
A ako se zaljubiš i daš mu, ne postoji vjerovatnoća da će sutra ganjati neku drugu a tebe ostaviti kao staru krpu. Ma hajde. Jel vjeruješ u jednoroge?

Ни случајно. Пријатељ је често веће него љубавник.
Имати пријатеља је много теже и ређе, док љубавника пффффф избор је много већи 😆

JA imam obrnuto iskustvo.
Imam više osoba na koje mogu da se oslonim. Dobrog ljubavnika je mnogo teže naći.

Nije ponižavajuće. Ne može neko da me ponizi ponudom, mogu samo sama sebe odlukom. Bilo kojom, nevezano za ovu temu.

Ovo je više - "daj da se nađemo jedno drugom" varijanta.
Ti nikada ne bi došla u takvu situaciju jer ako ti je prijatelj on te već dobro zna i ne bi mu palo na pamet da tako nešto predloži

Back